Samo da nebude loš poput transformers 2 i gledat ću ga.
Printable View
Samo da nebude loš poput transformers 2 i gledat ću ga.
Transformeri 2 su za ovaj film remek djelo.
Crap, znači ništa od gledanja :(
[quote=McPingvin_v2.0]Ako ti je to smeće ne shvaćaš poantu cijelog filma.[/quote:23l9pec3]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":23l9pec3
ne mislim na to, nego na to kako se svi odjednom nađu na onom trgu ili čemu već, al nije ni bitno, meni je film jako dobar, samo te 2 scene malo bodu u oči, al ajd, po stripu je...
Wedran ne mora trolat, film nije nista posebno, negdje 6/7 od 10.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Ja sam mu dao 7 prije desetak stranica, bio bi definitivno 8 ili 8,5 da ima više akcije.
Pa Bartuc, ima i previse akcije, poenta tog filma nije trebala bit samo akcija.
Znam da nije poanta, ali mi je koreografija akcije bila odlična pa sam htio bar još 1 ili 2 fajta u filmu. Akcije nije bilo previše, bilo je svega 3 fajta u čitavom filmu, 5-6 minuta akcije.
ne pravi se pametan :shy:= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Bilo je malo više akcije no u stripu... tj. scene su bile dulje, ali to je da bi se više zadovoljilo publiku. Nerealno je tražit film potpuno identičan stripu, ovo je bilo stvarno vrhunski preneseno.
Nije. Napravili su od Va misticnog superheroja koji spasava Englesku na elegantan i cist americki nacin. Ne postoji nikakav motiv anarhije u filmu.
Lol zanemarite, failam... negdje sam Watchmen pročitao http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
V još nisam pogledao, imam uskoro u planu.
Meni je V baš dobar.Atmosferičan je i stilski dosta dotjeran.Priča je dobro ispričana ( nisam čitao strip i zaboli me za autentičnost ) .Natalie Portman je prekrasna i odlična glumica. Hugo je dobro odglumio V-a makar ima masku kompletno vrijeme. Film je zanimljiv cijelo vrijeme i ima akcije sasvim dovoljno.
Meni smeta da je središnji stup radnje i osnova priče ideologija. A od ideologije ni i.
V-a su prikazali kao kučku koja želi najviše pažnje jer je spaljen i živi u podrumu.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 1/10
Burtonovo samodopadno forsiranje morbidnosti u ovom filmu konačno dotiče samo dno. Nepodnošljivih dva sata čiste torture za gledatelja u forsiranom crnjaku da klince.
Burton još uvijek živi na slavi s početka devedesetih, mada već godinama niza promašaj za promašajem. Sve filmove radi na isti kalup, s istim dosadnim i potrošenim gluparijama.
Da u međuvremenu nije snimio Krupnu Ribu, imao bi niz od petnaest godina apsolutnog gnojenja velikih i malih ekrana svojim zamorom. Negledljivo.
Nece ti proci ovaj put,Weky :P
http://img1.liveinternet.ru/images/a...sful_troll.jpg
http://www.moviegoods.com/Assets/pro...498.1020.A.jpg
[brain damage, 1988]
16/10
sorry, ali sleepy hollow je prilično dobar film, i corpse bride prilično dobar crtić. charlieja nisam gledao, sweeney mu je prosječan film, a big fish uz ed wooda osobno najdraži= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
zašto se trudiš trošit vrijeme na komentar na neku njegovu izjavu,jednostavno se ne isplati.
Terminator Salvation - Nije nist posebno, nije los 6,5/10
The Others.. Film je nezanimljiv do samog kraja.. vjerujem da je onda najnapetije!
Netko je rekao da je bartuc čovjek s najlošijim ukusom za film ? ja mislim da je to ipak wedran
Ajd onak odbijte od njega malo. Stvarno ohladite. Ima pravo na svoje mišljenje.S:killyou:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Nevezano samo za filmove.Stalno mu nesto ne pase;igre,serije.....u sustini,zaboli me.Ima tu neki sad fazon sto on ide kontra svega ali uopste to nije moje da razmatram zasto i zbog cega.
Ipak sam bio u Cinestaru na G.I. Joe: The Rise of CobraS:D
http://scifiwire.com/assets_c/2009/0...x446-12342.jpg
- kaj da kažem... Film je razbacivanje specijalnim efektima koji su uglavnom odlični osim u par scena gdje je kvaliteta nešto niža. Gluma u filmu je relativno loša, ima hrpa glupih scena, priča je tipična sa klasičnim twistom, samo upakirana u sf okružje, ništa posebno. Akcija je odlična, pogotovo mi se sviđa Snake Eyes, lik je najkulji u filmu, od odjelca pa do šore :D Humora ima i nije loš ali nije niti ništa posebno. Romantika je totalno predvidljiva i jadna, tu sam se gotovo prekrižio u kinu :( Čitav scenarij filma mi se čini vrlo "trećerazrednim"...
- vjerojatno će biti nastavak...
Sve u svemu, solidan SF akcić sa više manje odličnim efektima, no sve ostalo je na pre niskoj razini da bi filmu dao dobru ocjenu.
6/10
Pogledao hit film "Beogradski Fantom"... :evil:
Najbolji je! :thumbs2:
Ocena: 20/10 :pray:
I meni se to nekako čini :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
[quote=McPingvin_v2.0]I meni se to nekako čini :)[/quote:2mns5gl4]= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":2mns5gl4
Sve je tocno rekao imo.
Sweeney Todd ne zasluzuje više od 1.
S druge strane, da ne postoji strip V for Vendetta, film bi mogao imati 9-10/10.
No, posto strip postoji, a mnogo je bolji od filma, ima bolju ideju, bolje scene i kad ga procitas tek vidis da je film zapravo loš(iji).
Prije citanja stripa bio bi dao ocjenu 10/10. Nakon sto sam procitao strip ocjena je pala na 6/10.
The Wild Bunch
Dobar western zapadnjačke produkcije.
Ali, mjestimice je dosadan.
Između 7/10 i 8/10. Moram još razmisliti na koju će stranu prevagnuti.
Američki žigolo 9/10
I love you man
8/10