Check it out. ^^
Highschool of The Dead, Occult Academy, Sengoku Basara 2 i Shi Ki će se pratit.
Nurarihyon no Mago, Amagami SS, Ookamisan i Tono to Issho možda provijerim.
Ostalo izgleda generično i nezanimljivo, barem trenutno.
Printable View
Check it out. ^^
Highschool of The Dead, Occult Academy, Sengoku Basara 2 i Shi Ki će se pratit.
Nurarihyon no Mago, Amagami SS, Ookamisan i Tono to Issho možda provijerim.
Ostalo izgleda generično i nezanimljivo, barem trenutno.
Prvi Kuroshitsuji je bio dobar, ali sada mijenjaju butlera i glavnog lika tako da je sve to upitnik. Inače, OYAKATA-SAMA! i Highschool of the Dead :)
Ali moglo bi se naći još nečega tu... ako zanemarimo zadnja 2-3 retka sa moe~ bezvezarijama i Digimonima.
Highschool of The Dead, Sengoku Basara Two obavezno, Occult Academy, Shi Ki te eventualno Kuroshitsuji, pošto sam gledao prvu sezonu do pola, moram je završit. Ostalo je malo bezveze al možda se nađe neš pametno. Pitam se kad dolazi Highschool of The Dead...
July 2010
Ah da, sad sam se sjetio kad si napisao. Onda ima još vremena.
Pogledao Giant Killing, predobra epizoda kao i uvijek, baš me znaima kak će se završit. Žao mi je jedino kaj ima samo 13 epizoda, već je na 8. a priča i dalje ide polako. Pretpostavljam da će bit druga sezona, jer 13 epizoda je fakat prekratko za ovako dobar anime.
Oh, konačno je izašao popis, čekao sam kad će se pojaviti...
Sigruno ću gledati Highschool of the Dead, Shi Ki, te Sengoku Basara 2... Ali tek kad dovršim prvu sezonu. :I
Mogao bih baciti i oko na Occult Academy, ali tek nakon što od ostalih dobijem prve dojmove.
Vjerojatno ću po random izboru čekirati i neki od ovih moej moej animeja, čisto da uspostavim ravnotežu. :)
Možda Mitsudomoe ili Asobi ni Iku Yo...?
Also, definitivno moram vidjeti ovaj Osaka Hamlet, čisto iz razloga jer me neodoljivo podsjeća na onaj Korean Comic... Iako se možda varam.
Other that that... Pa, definitivno ću gledati i Hellsing OVA VIII koji bi također trebao izići ovo ljeto, ali ga na trenutnoj verziji popisa, kao ni drugih OVA- nema.
Odoh sada konačno gledati epizodu 8 Angel Beats...
Nope. Amagami SS... dat sex hair!! :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Shi Ki mi inače zajedno sa High Schoolom izgleda najviše obečavajuće, kao morbidniji Higurashi.
S kosom ili bez, anime mi ne zvuči odveć smiješno [a na to ciljam kod takvih], a i ono, synopsis mi zvuči bedasto. [Nije da su drugi bolji, ali ajd.]
Enihau, pogledao epizodu 8 Angel Beats!
-Kanade!
-Školski satovi.
-TK.
-Samoubojstva.
-TK! :))))))))
-Yuri, najsu fajtou
-Kanade!!
-CLIFFHANGER. щ(゚Д゚щ)
Uglavnom, mnogo rofl epizoda od strane svih sporednih likova, cijelo vrijeme sam se cerekao... Do negdje pred kraj. Tachibana. :cry:
Izuzev toga, za sve koji [za razliku od mene]Snisu na usranom laptopu koji ne podržava najnoviju verziju flasha, jave, ili čegaveć, na ovojSstranici možete pogledati produžene previewe svake epizode. Prezirem vas.
Also...
"For all our sake, I will sing and pee my heart out!"
:P
Ma samo se šalim u vezi 'sex haira' i gledanja istog. :)
Ja ću to prvenstveno provijerit jer lajkam seinen dizajn likova i jer bi mogla bit jedna od ozbiljnijih romansa sa normalnim character developementom i razvijanjem veze u kojoj neće biti forsanja humora svake minute. (da, gledam u tebe B Gata H Kei :<).
Nego, čudno mi je što nema Iron Mana i Wolverine-a još uvijek...
Oh. :)
Mda, ja trenutno nisam u moodu za neke ozbiljnije romanse... On the other hand, rado bih u dogledno vrijeme pogledao nešto tipa Strawberry Panic. :3
Inače, ne znam dokle si došao s BGHK, ali u zadnjoj epizodi s krenuli s nešto ozbiljnijim prizvukom...
Što se američanskog dvojca tiče, još je nepoznato kada će biti airani, ali možda saznamo početkom lipnja... Ipak, brinu me eventualne kvake u vezi s Marvelovom licencom, uslijed koje bi se moglo dogoditi da je anime nemoguće nabaviti na sajtovima poput Animetakea. [Kao što je to bilo sa Halo animeom, naprimjer.]
Pogleao sam zadnju epizodu, mah nije to to... previše je komedije ubačeno da bi dramu uspio doživit ozbiljno. I kako mrzim dok mi naprave kao što su i u epizodi u parku: *insert tim loop* te kao da se ništa nije dogodilo... reset much? Vjerojatno će nešto takvo napravit i u sljedećoj epizodi, makar je bio confession. (a i ono, sad imaju izgovor da to naprave pošto ga u prošloj nije dobro čula -.-)
Mda, time loopovi i meni dižu tlak... Iako, prilično sam siguran da je Yamada shvatila što je Kosuda htio reći, a iz najave se čini da će u sljedećoj epizodi to i naglas ponoviti pred cijelim razredom... Uglavnom, kako se bliži kraj, mislim da će radnja biti donekle konkretnija.
Iako s druge strane, mislim da ne bi trebao očekivati preveliku ozbiljnost ili dramu od nečega što u synopsisu ima "100 casual fuck-buddies". Nisu ti ovo School Days spike. :)
Čula ga je, ali će se vjerojatno svejedno ponašat kao da nije... iritantno mi postaje.
Ah, šta da kažem... Toradora me previše razmazila. :)
Da, morati ću i ja pogledati kraljicu [božicu?]Stsunderea...
Naravno da moraš. :)
Ono, najbolja kombinacija romanse/komedije/drame/slice of life-a ikad. ^^
Jako me zapravo podsjeća na Kannagi, tako da sam siguran da će ti se svidjet.
Eda... 5cm per Second Anime Film Gets Manga
Sviđa mi se kako su u mangi dodatno proširili Voices of the Distant Star, tako da imam velika očekivanja od ovog. :)
Moe Moe Kyun je vani, check it out :)
MASIVNI one piece spoiler
:shock:
Oda legendo :bravo:
Veri najsu desu. :3= Citat =:
Izvorno postao Raz
5cm per sec manga, eh? Hah, brijem da defnitivno vrijedi čekirati, i ne sumljam u kvalitetu... No trenutno ionako "čitam" previše njih... :I
KONAČNO!
Evangelion 2.0 - You Can (Not) Advance je konačno vani!
:pray:
One piece je vani
http://mangastream.com/read/one_piece/99305628/1
Također i Naruto, jedan klik ovdje i čitaj. :)
Izašlo je i par chaptera K-On! mange...
Mio is yuri for Ritsu! <3 [Seriously, wth? :) ]
Yui is lolicon for...! Well, pretty much everyone. :P
Shippuuden epka stigla!
OMFG pogledao, kako savršeno :pray: Majke mi, ovo owna sve živo. Shinra Tensei sravnila hidden leaf village, a na samom kraju došao Naruto u sage modu sa onim jebenim toadima, kako prebolesna scena zadnjih 10sec. Idućih par epizoda će bit najveće mange u povijesti Naruta!
Jap, jedva čekam :D
Počeo gledat Spice & Wolf. Kulan srednjovjekovni štih, dobra interakcija između glavnih likova, malo upoznavanja sa sistemom funkcioniranja tržišta... lajkam. Horo je zakon. <3
Uf, dobro si me sjetio. Pogledao prvu epizodu druge sezone i zaboravio na taj anime xD
Jbg, zaokupirali me Hokuto no Ken i Gungrave.
Kako stojiš s tim, inače? :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Pa imaš me na MAL-u, lako ček autaš progres :P
Na 17. epizodi sam, odličan mi je anime. I vidio sam na početku one ptice-trkačice iz Triguna :rotfl:
I ja sam tu negdje(taman je ubio Bunjia :()
Sasvim dobar anime, zanimljiv je početak, a ovo na kraju mi nekako izgleda natrpano tu reda radi jer je sama priča sa početka vrlo zanimljiva.Baš me zanima kako će završiti