Postmortem - Raining.mp3 - 15.71MBS- me playing postmortem & raining blood on electric guitar.. check it out. ne morate downloadat, ima zshare player
Printable View
Postmortem - Raining.mp3 - 15.71MBS- me playing postmortem & raining blood on electric guitar.. check it out. ne morate downloadat, ima zshare player
[quote=The Great Duck]Ovo je jedan od bendova koji ima onu power metal formulu koja mi toliko ide na živce.Pjesma bude žestoka,dosta dobra svirka na gitari i sintiću,i onda upadne onaj gej "himna+pop+glam+AOR+double bass" refren koji nam svimaStoliko diže živce.[/quote:38h9pcz7]= Citat =:
Izvorno postao "Mr. Ante":38h9pcz7
Ili ne?
Neznam dal je do mene ali je download užasno spor. Poslušal samo par sekundi.= Citat =:
Postmortem - Raining.mp3 - 15.71MB - me playing postmortem & raining blood on electric guitar.. check it out. ne morate downloadat, ima zshare player
Sredi malo zvuk (makni zujanje), snimi video i frkni na jubito.
I onak, 15 MB?
zujanje prestaje posle 15 sekundi, a za tjub.. nemam kameru
Pa, sklepaj video sa praznom slikom i zvukom.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
stay tuned
Tek sam sad otkrio ovu temu i od metala slusam iron maiden,ac dc,i jos nesto malo...vecina metal bendova su sotonisti zbog promocije(jedino znam da dimmu borgir nije)
E hansi, zašto ti stoji u profilu da imaš 21 godinu?= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
hwSrq6eWfAM
:(
:pray: :pray: :pray: Koja kraljica. :pray: :pray: :pray:
AC/DC je hard rock,ne metal.I koji su ti drugi bendovi?Ako ih nisi poslušao,preporučio bih ti Queensryche,Helloween,Saxon,Judas Priest,Accept (zvuči kao Judas Priest s hiperaktivnim križancem Bona Scotta i Briana Johnsona na vokalu),Motorhead,Dickinsonovu solo karijeru,Krokus (više hard rock nego metal,al dosta su slični AC/DC-ju,pa poslušaj),Thin Lizzy (isto više hard rock,ali su među prvima uveli dual lead gitare i dosta utjecali a Maidene),te naravno Black Sabbath (i solo karijere i ostale bendove Dia i Ozzyja).= Citat =:
Izvorno postao bruno123
E da,i većina metal bendova nema veze sa sotonizmom.
Ja nisam naišao na nijedan jedini koji ima veze sa sotonizmom. Drkanje na vraga koji će doći i zaklati hrišćane i malu djecu nije sotonizam. Tako da, ako znate za ijedan koji zapravo promiče tu religiju/filozofiju, recite mi.
EDIT: Zapravo, evo, Arckanum je jedini primjer koji ja znam, ako se dobro sjećam, njegove lirike su o Gnostic sotonizmu.
Deathspell Omega. Usput, fantastičan bend.
Ja tu opet vidim samo čisto pljuvanje po kršćanstvu i uzdizanje sotone kao nekog zlog entiteta koji će zaklati slabe. Na što si ti mislio?
Satanizam.
Moneymaking.
Odvoji malo vremena za čitanje tekstova kasnijih albuma.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
U redu, mogao bi ih slušati uskoro. Nakon Weaklinga, jednostavno nisam našao ništa zadivljujuće u bljeku.
Ujebote, vidim da imaju split sa S.V.E.S.T.-om. Probaj njih poslušati, psihodelični rat. :gitara:
Ja osobno ne vidim problem u tome i da masu bendova u svojim pjesmama spominje sotonu i sl. Koga uopće briga? :roll: Ne shvaćam ljude koji se toliko uzjebu zbog toga.
Molio bi fanove Mastodona da mi pojasne ovo. :)
Pa, zbog lirika sigurno neću prestati slušati bend, ali čovječe, glupo je što se sve danas naziva sotonizmom. Idem pisati lirike o Isusu koji kolje naciste, nazvat ću to christian metal.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisam fan, al evo pojasnjenja.
Pa glupo je, al' ono... treba biti svjestan gdje se nalazimo. '91., božanski narod, krumpir, mise, babe, Thompson itd. :) Osobe koje razmišljaju poput one bakice s videa nisu u manjini.
Stihovi o vragu i bogu, općenito oni religiozne trematike i sl. gluposti, ja to doživljavam jednako kao i stihove Amon Amartha ili Blind Guardiana. Isti kurac. Mene užasno nervira kad vidim ljude kako se uzjebu radi toga. Buuu, sotona. :( Ono, wtf, 21. stoljeće je. :o
Ali meni su naci-pagani najgori od svih.
Samo satanizam.
Pagani može, naci nedajbože.
Ma
yoGkDtPqtbY
:thumbs2:
:?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Najjače je što hrpa ljudi pljuje po metalu bez da je uopće čula išta od njega,i u isto vrijeme sluša Thompsona čiji su zadnji uratci teški rip-off Maidena,Nightwisha i Dream Theatera (a i ranije je krao od AC/DC-ja i Van Halena),a on i pola njegovog pratećeg benda slušaju metal. :(
E da,i osobito mi diže živce kad ljudi,poput one babe,kažu "metalike".Naučite razliku između žanra i benda,jebemu.
Potato?
No, thank you, I don't.
Pa kad nisu slusale. Dajte babama da slusaju metal.
@Sonik
To ti ide jedno sa drugim ruku pod ruku. Cast izuzetcima,
@svi
Jeli ko od vas slusao Bal-Sagoth? Nesto sam tekstove gledao i odlicni su mi, pa da vas pitam jel citava diskografija konceptualna ili samo albumi.
O čemu ti pričaš, pogana vjerovanja nemaju veze sa ikakvim nacizmom, izuzeci su oni koji to uspijevaju spojiti. :?
Ne bih se tu slozio sa tobom, vecina pagan black metal bendova (barem oni koje sam slusao, a slusao sam ih mnogo) svojim tekstovima promovisu NS ideje.= Citat =:
Prvi sa tim je poceo Varg Vikernes, tj. on je prvi koji je postao popularan.
= Citat =:
Izvorno postao System
Black metal bendovi sigurno nisu dobar primjer za bilokakav vjerski sistem. Čitao sam dovoljno knjiga o starim vjerovanjima, sistemima magije i slično, da imam nekog pojma. Takvi blekeri su ili netolerantni idioti ili se zajebavaju.= Citat =:
Izvorno postao System
Ne mogu vise da se slozim sa tobom.
BOG
Jel itko slušao Disarmoniu Mundi i kakvi su vam?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dissection_%28band%29= Citat =:
http://metal-archives.com/release.php?id=108787
Tak se priča po internetovima :)
Dobra mi je stvar.
Sa starijeg, nesatanskog albuma...valjda.
Behemoth http://www.metal-archives.com/band.php?id=263= Citat =:
Izvorno postao mortician
Marduk http://www.metal-archives.com/
Tiamat (nisu black metal) http://www.metal-archives.com/
Lucifugum http://www.metal-archives.com/
Ragnarök
Oni su sotonisti koliko i članovi na ovom forumu.
sejtaaaaaan
Mogli bi dodati i raniji Mercyful Fate.King Diamond je,ako se ne varam,zapravo i bio sotonist u 80-ima.
Re-Traced dostupan na obližnjem file-hosting servisu.
sejtan je ok hrana.