serete
Printable View
serete
Bičam po Gangam Style parodijama i ljudima koji još svakodnevno shareaju iste, GODDAMMIT LET IT DIE ALREADY. ;(
Trenutno opako serem po hardwerima, instalaciji windowsa, blue ray diskovima i svim ostalim stvarima koje nam uljepšavaju svakodnevni život....
Bičam po nezainteresovanoj bandi koja drži razne privatne poslove. Posljednji primjer idiotluka jeste svakako cd shopovi koji 'neumorno' rade. Onako, mjesec božijih dana ganjam da saznam cijenu igre i dva dana pred izlazak iste ne zna se ništa... i onda će se žaliti kako im prodaja ide slabo, kako se to ne isplati i slično. Činjenica da nisu zainteresovani da odrade pre-order je... smiješna, no ne i iznenađujuća. Normalno da prodaja ne ide kada moram stotinu miliona puta otići, nazvati i pitati jedno te isto i svaki božiji prokleti put dobiti isti odgovor - dođi sutra, sutr ću znati, samo da okrenem par brojeva. :|
Kak zbog ove nepotrebne gluposti ode promet k vragu jbimbgmtr.
O čemu ti?
A ne znaš?
Pa ne znam di živiš.
Jel' i ti misliš na japanskom?
Witcher 2: Enhanced Edition - broken DL link.
Sad moram manualno skidat 11 gigabajta patcheva :(
Prije bih rekao da on misli na nekom afričkom dijalektu nego na japanskom.
Ali igra ove DMC gayizme, pa se nikad ne zna.
>popi kavu u 20:00
>popi kavu u 21:00
>cant sleep
>whine online about insomnia
Bičam po kromu koji se updejto. Dabogda mu auto crklo u pustinji ko god da je smislio ovo.
Version 26.0.1410.43 m
Vatafak? Zadnje kad sam provjeraval mi je bilo negde oko verzije 10 :D
Opće nisam primjetil neke promjene već dosta dugo...
Ja sam znao uredno popit Nessicu prije spavanja, i zaspat kao beba. Ili doci iz grada i popit energy drink, i opet zaspat kao beba. Ne znam zasto, ali kofein ne djeluje na mene. :(= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Popio malopre 2 kafe i spava mi se.
Pa kontam da ak' se izmoriš i potrošiš dost' energije preko dana, normalno će ti se spavati. Ak' sam sjediš cijeli dan, onda će i kofein šljakat'.
Klošarenje nije rad.
Bičam po bit rip runneru isusovi isusi pa kol'ko se mogu nanervirat hahaha
ubili su blog di sam nalazil glazbe. kud ide ovaj svijet
to je još gore nego kad ubiju sharing sustav koji se koristi na tom blogu :(
Jebo mater carini, manje vremena treba da paket dođe s drugog kraja svijeta, nego da ga oni pregledaju. :(
kindle?
Ma jok, obična figurica.
Koji, bebo?= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Za Kindle ne zajebavaju puno, jedino kaj moraš platit (i to dosta) prije nego ti ga ovi naši retardi dostave.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Jebeni Overseas.
Ma ovo moje nije da zajebavaju, nego jednostavno još nije došlo na pregled. Stoji na carini od četvrtka.
10 eura "FIKSNIH CARINSKIH TROŠKOVA" lolololol= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jebo mater opet ovim klincima u vrtiću ispred zgrade :( Tete im donjele karaoke ili megafon ili neki kurac i sad urlaju 80dB jače nego inače, a i bez toga idu ljudima na pičkin živac koliko vrište :/