GUN= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Printable View
GUN= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Outlaws :)
trazin neku igru na kojoj upravljas brodom, srednji vjek pirati ovo ono....
Sid Meier Pirate's
ne cini mi se bas nesto ekstra... :/
trazin nesto di ima dosta dizajniranja broda, i da je grafika "malo" bolja od te :D
a vidio san na empire total war kakve su te borbe pomorske pa nesto u tom stilu ako postoji nesto takvo :S
Age of Pirates, Pirates of the Caribbean
Tražim igru kao Star Wolves, znači da upravljaš mothershipom, trguješ, imaš svoje fightere, upgrejdaš što više stvari na mothershipu i brodovima fightera. Uglavnom tko je igrao Star Wolves zna što tražim. Igrao sam keca a vi koji ste igrali nastavke recite mi, is it worthy?
Nexus: The Jupiter Incident
Ima li išta novije?
Meni su star wolvesi 2 bili oke.
Trazin igru (opet :) ) neku simulaciju/strategiju za !!PS2!! u kojoj mozes sredit svoje vozilo, neku igru slicnu Front mission 4/5 i warship gunner 2 koje san prisa..nebitno o kakvom se vozilu radi, samo da je neka ratna igra...
nisam ništa novog igrao vec jedno godinu dana... cak ni GTA4... najdraze igre su mi diablo 2, fable, vampire the masqurade 1, prince of persia skoro pa cijeli serijal etc....
pa eto, koju bi mi igru preporučili da mi je se definitivno isplati odigrat? konfa je u sigu...
(osim AC2, to cu obavezno odigrat :D )
Ako nisi, definitivno Cijeli Half Life serijal. Jedinicu duju i 2 epizode
GTA 4.
cini se za sad da cu odigrat dragon age origins, AC2 i witcher 2 (iako me jedinica nije privukla)...
Tražim neki dobar RPG, dosada sam igrao Oblivion, vidio nešto Morrowinda, Diablo i Fallout mi također nisu nepoznanica pa bih htio proširiti horizonte i zaigrati neki drugi RPG (može i Sandbox).
Savjeti?
Witcher 1 i Witcher 2, Gothic serijal, Kotor (Knights of the old republic)(Makar je igra sci-fi ali mislim da će ti se svidjeti), Titan quest, sacred, baldurs gate, Dragon age 1 i 2, Mass effect 1 i 2. (ista situacija kao i sa kotorom)
Besplatni MMORPG: Aoc (age of conan) lotro (lord of the rings online), Allods online.
Dajte mi bilokakve (osim TBS i RTS-a) igre koje mogu pokrenut na ovome:
Intel Celeron 1.3
256MB RAM
NVIDIA GeForce2 64MB
DX9
Windows XP
Diablo i Diablo II, Return to castle wolfenstein, Call of duty 1 i 2, Morrowind, Counter strike, Doom 3, Wolfenstein Enemy terriorty.
Sumnjam da bi ova kutija pokrenula COD i WET.
Diablo budem. I Planescape. Tnx :thumbs2:
Jel' se sjeća netko nekih dobrih PS1 igara? Ajd može par preporuka? :)
Gran Turismo, ako tražiš trkaće.
I Quake, ali nisam siguran jel bio za PS
Eh, da, Quake, ima za ps, može ^^
Call of duty 2 sigurno nebu radio na tome a doom 3 ce lagat i na low-u, ostalo bu radilo. Znam iz osobnog iskustva.= Citat =:
Izvorno postao Cr4zyN4z1
Castlevania: Symphony of the Night= Citat =:
Izvorno postao Dania
Parasite Eve 1 i 2
Red Siren
lol= Citat =:
Izvorno postao Babitz
kakav zanr trazis, ja ih znan puno...= Citat =:
Izvorno postao Dania
EDIT: ustvari ovako:
strateske: KKND(kill krush 'n' destroy,strategija vridna igranja), cnc red alert, warzone 2100 (strategija u buducnosti, daje mogucjnost dizajna vlastitih jedinica)
akcijske: quake, medal of honor....
takticke: Front mission 3 (po meni igra sa najboljim gameplayom/storylineom ikad, 40 sati igranja za pric kampanju, a imaju 2)
utrke i sl: gran turismo,gta2,driver 2,destruction derby,crash team racing...
avanture: crash bandicot 1,2,3, crash bash,tarzan,dino crisis 2...
znan ih jos puno al mi trenutno e padaju na pamet ^^
wargames ako nisi igral, napravljena prema filmu, odlican co-op...
eee da kako san zaboravio, wargames defcon stvarno dobra igra...al kknd mi je ipak bolji za multiplayer,to brzo dosadi :P