Na stranici Cynicova lejbla Season of Mist možete skinuti King sa nadolazećeg EP-a.
link
EDIT:
:pray: :pray: :pray: :pray:
Printable View
Na stranici Cynicova lejbla Season of Mist možete skinuti King sa nadolazećeg EP-a.
link
EDIT:
:pray: :pray: :pray: :pray:
Dobro su je obradili, sviđa mi se što je bass napokon gurnut naprijed u produkciji, sad je skoro ko na Focusu <3
Odličan je King, ali ipak me najviše zanima Space jer mi po sampleu zvuči najzanimljivije, plus The Space for This mi je vjerojatno najbolja stvar sa Traced in Air.
Ma zaboravite sav metal koji ste ikada čuli, dolazi mala kineskinja s velikim jajcima :)
A ovi pokraj mrtvi 'ladni sviraju.
Daj, ja se nebi mogel dobiti da sam pokraj :D
Šta je toliko čudno, nije prva ženka koja growla.
Daj jbt, već sam pomislio sad će tu počet neku pop pjesmicu, a kad ono... :pray:
Kad smo kod žena
errmm..
trebam jednog znalca koji će mi prepoznat koji bend svira u pozadini jednog amaterskog videa..
s obzirom da je riječ o totalno NSFW uratku (čitaj 'njava) link šaljem na PM, jer bi me Wiking umlatio da ga dam ovdje na javno :D
Tek sad vidio da je leakan novi Sabaton, ovaSstvar mi je prezarazna
da samo ta stvar.. cijeli album je zarazan..
močvara here i come..
Nisam ovo slusao, dobro je ali malo napadno za mene. 20 sec scream ftw.
Ja ne vjerujem :pray:
Vuco isus :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Do jeseni bi trebao izaći novi album njegovog side projekta "Živo blato".
Evo jedna od novih pjesama koja je premijerno izvedena prije par tjedana u tvornici kulture:
Necu rabiti kondome je jaca. Album ce navodno sadrzavati 36 stvari.Ceka se :evil:
Kak mi je ovo dobro, pun pogodak im je bilo prebacivanje na krast/spid metal sheme na novijim albumima http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/55.gif
Preporučite mi neki bend sličan Toolu, Within Temptationu ili Scarlet Sinsima. Bez meni užasno iritantnog growlanja plz.
Ne znam ako je neko postao ali... :rotfl: :rotfl:
http://www.sonoradio.it/ARTISTI/nanowar/otherbands.jpg
Nastala kao parodija na Manowar : Other bands play Manowar kill.
prelose:(
Dabome, od tih novijih, svaki je bolji od prethodnog. :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Sličan u kojem pogledu? Oni su svijet za sebe.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Kako da se izrazim... Nešto iz takvog spektra metala, sa odličnom mjuzom, i bez mutave dernjave.
Želim ih ponovno slušat live.
It's an orgy in my ears.
Faith no more, mozda ti se svidi.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Slušao u srednjoj, dobar bend :)
Nešto malo žešće tražim...
Deftones, Meshuggah?
NWIhs9Ha0g4
qc98u-eGzlc
Meshuggah, to nisam čuo od srednje :rotfl:
A pico, namjerno si mi za Deftones linkao pjesmu sa Maynardom. Nabavljam :D
Inače,Deftonesi i Tool nisu metal.
Oh, novi Gamma Ray album koji još nisam poslušao.
E da,Belladona se vraća u Anthrax.Izgleda da dolazi do dosta ovih reuniona thrash bendova u zadnje vrijeme...
Još samo kad bi mogli vratiti Cliffa u Metallicu. :(
Sve to je ionako smeće. Bljuje mi se od novog thrasha, tipa Heathen i sl. Previše radio frendly i dosadno. Općenito je takva situacija s većinom metal bandova, ili to ili nemaštovitost. U deathu nema baš previše novih stvari vrijednih slušanja, black ne podnosim, post metal scena još najviše i napreduje.
osobno su mi najdraze metal grupe "Sonata Arctica", "Metallica" i "Stratovarius"
Sonata Arctica? GAY? :D
Gej iz okej?
Vaš izbor?
Norvežani ftw :eyebrows:
I jedno i drugo je govno.
:eyebrows:
Da, jerbo finci jebu majke :eyebrows:
izašo novi exodus.. jede malu decu ako mene pitate
Ovo je jedan od bendova koji ima onu power metal formulu koja mi toliko ide na živce.Pjesma bude žestoka,dosta dobra svirka na gitari i sintiću,i onda upadne onaj gej "himna+pop+glam+AOR+double bass" refren koji nam svima toliko diže živce.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Neću ulaziti u glupe nacionalne spike, ali ovo me podsjetilo na par bendova koje sam mislio probati. Windir je kul.