-
Re: Što trenutno radite i kako se osjećate?
@Duke, jest da su mi Bebop i Champloo na prvom mjestu (Champloo možda mrvicu draži), ali i uz njih se da naći kvalitetnih i vrlo gledljivih serijala. Npr. Ghost in the shell, Strait jacket (samo 3 nastavka, a kul je), Hokuto no ken OVA-e, Fullmetal Alchemist, Trigun...
-
Ne, nego su kratki, koncentrirano dobri, nisu puni nekakvih wannabe intelektualnih prosera kojih je žanr prepun (Elfen Lied i Evangelion npr., to me moglo impresionirati kad sam imao 16 godina) i debilnih fanservicea, i imaju najkvalitetnije ukomponiranu glazbu.
-
legend of the legendary heroes
najbolji anime!
-
-
-
Legend of the Galactic Heroes
Postoji zivot prije i posle te serije.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I jel ti dobro?
A tak, ok je
-
= Citat =:
Izvorno postao System
rekao sam legend of the legendary heroes, tu nema prije i poslije, tu postoji samo sezona 1, 24 epizode, sezona 2 se trenutno pravi, inace jebenica prica i sve, svi koji su odgledali zele sezonu 2 sto prije..pogledajte svakako ljubitelji animea, cak i ako niste ljubitelji animea poput mene, pogledajte, svidjeti ce vam se..ako tko treba, mogu mu poslati u hd-u sve ili u manjoj kvaliteti za psp s titlovima itd.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jedini animeji koji stvarno valjaju nešto su Bebop i Champloo. Najozbiljnije, gledanje ičeg drugoga je čisto trošenje vremena. Tu ne ubrajam dugometražne klasike od Miyazakija i ekipe, već isključivo ove u serijalima.
mišljenja
-
= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
= Citat =:
Izvorno postao System
rekao sam legend of the legendary heroes, tu nema prije i poslije, tu postoji samo sezona 1, 24 epizode, sezona 2 se trenutno pravi, inace jebenica prica i sve, svi koji su odgledali zele sezonu 2 sto prije..pogledajte svakako ljubitelji animea, cak i ako niste ljubitelji animea poput mene, pogledajte, svidjeti ce vam se..ako tko treba, mogu mu poslati u hd-u sve ili u manjoj kvaliteti za psp s titlovima itd.
Umm... pricamo od dva razlicita animea.
Ovo o cemu ja pricam je space opera o konfliktu izmedju dva politicko-upravna sistema, autokratije/feudalizma i demokratije i zgode i nezgode junaka. Ono, militaristicki romantizam i politicka filozofija nista posebno.
-
-
Jebemvammater, nije ovo anime thread.
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Jebemvammater, nije ovo anime thread.
Što trenutno radite i kako se osjećate?
citam pingvinov post
i osjecam se kao da mi pingvin jebe mater
idem sada u temu sto ste danas spozdali da napisem da sam spoznao da ovo nije thread za anime
-
-
Imate temu u jebenim animejima. GTFO.
-
to nije razlog da administrator svima jebe materSna javno
-
Je. Jer tko ima vise od 15 god i gleda animeje zasluzio da ga se vrijedja. Javno.
I imate temo animejima.
-
-
bilo ko ko ima vise od 0 godinai ide na jebeni 9fag je zasluzio da ga se kastrira
hurr durr odrasli slikica forum pivica faks picke materine
odjebi ili nesto
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Je. Jer tko ima vise od 15 god i gleda animeje zasluzio da ga se vrijedja. Javno.
I imate temo animejima.
S takvim mindsetom ti tesko da imas i 15
hehe to su crtani za djecu sto gledaju samo oni sto ne jebu :fof: :fof: :fof:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao goatze
bilo ko ko ima vise od 0 godinai ide na jebeni 9fag je zasluzio da ga se kastrira
odjebi ili nesto
Kakav si ti kompleksaš :pray:
-
Duke nemoj tako oteraces nove clanove
EDIT
jebemu nova strana
-
Oteraćeš Brkate mladiće koji ne jebu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao goatze
odjebi ili nesto
Kakav si ti kompleksaš :pray:
kako me u nevjerojatnim kolicinama boli kurac za tvoj ego, da ti sad pisem nebi do ujutro zavrsio
-
= Citat =:
Izvorno postao xabaras
= Citat =:
Izvorno postao Carp
I imate temo animejima.
S takvim mindsetom ti tesko da imas i 15
hehe to su crtani za djecu sto gledaju samo oni sto ne jebu :fof: :fof: :fof:
Pricam iz onoga sto sam ja gledao. Uopce ne vidim sta tu ima toliko zanimljivo za gledat. Ali ni jedna stvar mi ne pada na pamet. :/
-
Gledao si Pokemone, YuGiOh i eventualno Naruto.
LOL.
-
iz toga sto tebi nije zanimljivo to sta si pogledao vjerovatno jednu epizodu necega si isao zakljuciti da treba javno vrijedat svakoga ko gleda anime
ja neznam, stvarno neznam
-
-
Pokemone kao dijete. I to je to. Prije god-dvije sam nesto gledao, linko je neko na forumu, i uopce nije zanimljivo ni gledljivo.
-
= Citat =:
Izvorno postao goatze
kako me u nevjerojatnim kolicinama boli kurac za tvoj ego, da ti sad pisem nebi do ujutro zavrsio
Interesantno kako u 4000 il kolko već postova nikad nisi napisao suvisli post u više od par rečenica, al glavno da ti je svaka druga replika u stilu "imam tak puno za reć al mi se neda pisat" lol
= Citat =:
Izvorno postao goatze
si isao zakljuciti da treba javno vrijedat svakoga ko gleda anime
ja neznam, stvarno neznam
= Citat =:
Izvorno postao goatze
WAT.
-
/MOJE/nteresantno koliko me boli kurac za tvoje dubookoumne postove, iskreno mi nije stalo ni najmanje sto ce neko na forumu mislit o meni, pisem ono sto pisem i nije me uopce briga oces se ti osjecat uvrijedeno jer nisam napisao par recenica, ako sam tebe na ikoji nacin u tim postovima uvrijedio posalji mi pp i izvinit cu se/MOJE/
/NJEGOVO/ al glavno da ti je svaka druga replika u stilu "imam tak puno za reć al mi se neda pisat" lol" /NJEGOVO/
/MOJE/ovo ti bas nekuzim, ali uopce i mogu ti rec da mi je to stvar do ko je mi je najmanje stalo trenutno u zivotu, vise zam zabrinut za ratarsku industriju u mongoliji nego to sto ces ti mislit o mom jebenom postu/MOJE/
-
Sta si ti sad tu kvotao a sta je tvoje?
-
= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
to nije razlog da administrator svima jebe materSna javno
http://i.imgur.com/bJ8bv.gif
-
I stvarno si napravio multi acc samo da mozes pisat ovakve pizdarije? Strasno :/
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Na idućoj biri me slobodno izvrijeđaj, more? :P
-
tako je, brkati mladici
jebamvammater haha
-
Ne samo da cu te izvrijedjat, nego ces mi i cugu platit. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
I stvarno si napravio multi acc samo da mozes pisat ovakve pizdarije? Strasno :/
napravio sam multi acc jer me boz banao na 2 tjedna jer sam postao nesto smijesno u smiješne slike