Samo ja mogu fejlat kao Charger u L4D2 jer me baka zapričala na telefonu :|
Printable View
Samo ja mogu fejlat kao Charger u L4D2 jer me baka zapričala na telefonu :|
Baka uvijek zove kad ne treba.
Možeš pauzirat i takticki zadavat naredbe i one se posli odvijaju real time. Onda može lagani ispravak da se djelomicno vraca korijenima :)= Citat =:
Izvorno postao Babitz
I dalje Witchera kad stignem. Savrsena atmosfera, i karakterizacija Geralta na razini.
I ne samo Geralta...= Citat =:
Izvorno postao Falus
Naravski, ali njegova se bas istice :wink:
Beat Hazzard. Epilepsija ahoj
Odmakneš telefon i samo ponekad kažeš "da, da" u slušalicu, šta si njubara.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Rasturam nove pokemone od danas na DS-u. Black verzija.
Starcraft,Starcraft 2,Magicku i Witcher 2
Heavy Rain.
Za sada fenomenalno. Ne volim interaktivne filmove u globalu, no Quantic Dream zna napraviti to kako treba. Svaka situacija u igri može imati nekoliko ishoda što znači ako fejlate u jednom zadatku, igra vas vodi u novom smjeru i komplicira vam se život, a ne kao u L.A. Noire gdje se nakon neuspjele potjere na ekranu ispiše Game Over. Veoma lako mi se uživiti u cijelu priču te nerijetko imam dojam da donosim teške odluke i nije mi svejedno.
Glede same tehničke strane, tu i tamo ima usporavanja, no igra izgleda prekrasno. Razina interakcije s okolišem je impresivna, a kontrolna shema je x puta bolja nego što je bila u Fahrenheitu. Probao sam igrati i s Moveom, no nije to moj par cipela.
Sve u svemu, kapa dolje. Jedva čekam vidjeti rasplet priče.
RDR: Undead Nightmare
5 i pol sata i na 50% sam. Dobro, za obični 'DLC'.
Arkham Asylum.... bože koji vrh od igre, znao sam da je dobra igra ali ne da je ovoliko zabavna baš. A onda Arkham City još...uf.
Arkham City te može samo razočarati nakon Arkham Asyluma. Da se razumijemo, igra nije loša, no daleko je od prvog dijela po pitanju kvalitete.
Ti si valjda jedini koji to kaže.
Nisi prvi koji to kaže. Ne znam, Maloki je rekao da je igra dobra, njemu ovako dosta vjerujem :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Mislim da je čak PC Gamer dosta suzdržano ocijenio igru, Duke je linkao recu u pripadnom topicu. Arkham Asylum me oduševio u svakom pogledu, baš sam ga nedavno završio, puno očekujem od Arkham Citya. Kada mu padne cijena, vidjet ćemo :)
Krenuo igrat' Deus Ex : Human Revolution.
epravo završio Darkness 2, kratka igra ali veoma zanimljiva
vracam se na Reckoning...
Crysis 2
Pocea Splinter Cell 1 iznova ali san odusta ubrzo. Nije to to kad vec znas kako i di se kretat. Nemam vise igrat sta doma, a da nije po drugi, treci put.
katawa shoujo, assasins creed 2
Odigraj MGS2.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Nisam ni znao da to ima za pc. Me gusta!
Obavezno kontroler nabavi.
što bi dao da su glasine istinite da ce MGS serijal na steam doć, zajedno sa trojkom i četvorkom, znam znam, vjerojatnost je malena al nadam se :D
Ne vjerujem, Sony je uvijek bio đubre što se tiče dijeljenja exkluziva.
Idem probat Batman :AA...
Igram VtM: Bloodlines ponovno. Tremere dis tajm.
Trojka i cetvorka nikad ali NIKAD nece doci na Steam. Najrealnije bi bilo ocekivati MGS2, prvi dio im se vec ne isplati= Citat =:
Izvorno postao flander
Neznam meni je igranje sa Tremere bilo kao igranje na easy.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil