-
Re: Anime & manga everything related
@Duke
Da, quadruple... I radio sam takve već jedan ili dva puta, ali ih je Arby ili netko drugi u takvim slučajevima na kraju sve spojio u jednog... :)
Enihau lulz, nije kao da ja želim praviti post-comboe, ali glupo mi je da sad idem čekati dva dana dok se netko sjeti nešto postati... Druga varijanta bila bi pak da idem nekog žicati da napiše post, ali to mi je također blago retajno. :I
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
kvadruple bi bio osmerostruki post,4 za redom bi bio duodruple post
Prouči to malo bolje.
-
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
kvadruple bi bio osmerostruki post,4 za redom bi bio duodruple post
Nebi, evo par primjera:
To quadruple a magnitude is to multiply it by 4. Znači, pomnožiš jedan post s 4, i dobiješ 4 posta.
In football, The Quadruple is the act of winning four top tier trophies in one season.
Quadruplets are four children born in one pregnancy.
Sve ukazuje na to da su to jednostavno 4 iste radnje zaredom.
Ispričavam se anime fanovima zbog offtopica, samo sam htio razjasnit problematiku.
-
... samo što Arbiter trenutno nije ovdje da spaja postove. :)
Subberi Night Raida su u zaostatku već 3 epizode koliko vidim, nadam se da će ih uskoro izbacit jer mi se gleda nešto orijentirano na akciju i timski rad. :/
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ispričavam se anime fanovima zbog offtopica, samo sam htio razjasnit problematiku.
Bar nisi kopipejstao s Wikipedije. :)
-
SRBIJA!!!
(sad mozes opet postati)
-
Mod, a spama. Kod ide ovaj forum...
:eyebrows:
-
Evo iz dosade počeo gledati Gungrave, prve 4 epizode sam dosad odgledao, dosta je zanimljiv, pravi oldskul anime, jedino mi se ne sviđa što Brandon šuti cijelo vrijeme, malo je glupo kad glavni lik ne progovori čitavu epizodu
-
Dovršio Tetsuwan Birdy Decode.
Sayaka! :(
Bar nisam znao da će na kraju negdje otići... Ali nisam očekivao i memory loss uz to. Klišejno~
Žao mi je Tsutomua sad...
Enihau, dajem animeu 8/10Si uskoro krećem s drugom sezonom.
@Jopax
Brandon je šutljiv, bolje ti je da se navikneš na to. :)
-
Na 11. epki Gungravea sam. Ma Brandon je šutljivi emo, al je ipak kul lik.
@Jopax, iako ne priča puno na glas, ipak ti pripovijeda priču :P
-
Jel netko ovdje gledo "Gintama"? Ako je isplati li se gledat?
-
Pogledao samo Jumpfest OVA-u zasada, ali ću definitivno odgledat i seriju, barem djelomično.
Skini si OVA-u pa vidi jel ti paše takav tip humora.
-
-
Hahaha, predobro
A sami anime zvuči vrlo zanimljivo, alieni u edo periodu :D
-
Bio sam na rubu da pogledam al je nešto drugo uletilo. Al vidjevši ovo, obavezno ću pogledat :) I da, ongoing je još uvijek ;)
-
Došao do 10 epizode Monstera.
Prvih je 9 epizoda odlično, no 10 mi je djelovala više kao filler... iz onog lopova su trebali više naglasit njegovu lukavost i prevarantsku stranu koja se zapravo i primjeti, no ne dolazi do prevelikog izražaja zbog njegovih reakcija, kakve se često viđaju od random komičnih sidekickova. Također, radnja u ovoj epizodi mi i nije imala previše smisla... osim ukoliko je ubojica baš znao da će doktor sresti lopova koji će mu kazat lokaciju te osobe. (ili sam ja tu nešto propustio, neznam). Dio sa puštanjem terorista da krvari te shvati koliko je život vrijedan je doduše bio zakon.
-
Ja searcham sad po Internetovima ali nikako nemrem naći TBD:02 u avi formatu. D:
Prokleti Funimation i njihove licence...
U međuvremenu, pogledati ću OVA epizodu TBD: The Cipher, koja povezuje dvije sezone~
Izuzev toga, maloprije sam si pokušao razjasniti znanstvenu osnovu ispod Izvjesnog Znanstvenog Railguna, konkretno, upravo samog tog "Railguna" kojeg Misaka kreira pomoću elektromagnetskog polja u zraku... Zadao sam si glavobolju~
Ipak, morati ću to jednom malo dublje istražiti nyaa~
-
Nabavljaj mkv i konvertaj u avi.
-
Da sam na računalu koje to može obaviti, ne bi mi ni trebao avi. :I
-
:eyebrows:
... mislim da na Tokyo Toshokan-u imaš avi fileove.
-
@Predo: Imaš PP.
Inače, mkv i avi su ista stvar, samo je mkv container, ovisi koji je codec. Al kao što rekoh, imaš pp Predo :D
-
Pogledao sada TBD: The Cipher OVA.
Wow, jako sam ugodno iznenađen. Mislio sam da će u pitanju biti običan filler, ali OVA odlično povezuje prvu i drugu sezonu... Objašnjeno je što se dalje dogodilo s nekim likovima koji su u samoj seriji ispali nedorečeni [Ona Altarian cura, najveći zabušat u prvoj sezoni postala je Shionin menađer...? Lolwat. :) ]Subačena je pristojna količina romance i akcije, pa i podosta running gagsa iz serije, a povrh toga svega su i suptilno predstavljeni neki novi likovi u drugoj sezoni. Pa čak su ubacili i Shionin koncert na kraju. A i OP je zakon.
... I sve je to lijepo i fino, samo postoji jedan problem. Ta OVA zapravo je izašla tek nakon druge sezone, čime se praktički u potpunosti poništava njen smisao. xD
Sad, kako je anime već završen, ja sam to mogao pogledati odmah, ali svejedno... Blesavo. 9/10.
Also:
OČEM GLEDATI DRUGU SEZONU ODMA SAD. D:
-
Btw, neznam jel pričaš o toj OVA-i ili ne al imaš jednu iz 97', brijem da ima 4 epizode. A za drugu sezonu...jebi ga, brijem da ćeš se morat malo više potrudit :)
-
Ne, ne pričam o toj starijoj, ova OVA je dio novijeg serijala.
Tu iz '97. sam već nabavio, ali mislim da ću je pogledati tek nakon druge sezone TV serije, jer sam prilično siguran da imaju istu/sličnu radnju, što znači hrpu spojlera... A ako mi je već spoilano, bolje da imam samo 4 epizode za pogledati, nego njih 12. :)
-
Ova zadnja epizoda FMA je baš nešto, više priče, manje akcije, i onakav kraj, ne mogu zamisliti šta će biti u idućoj ako joj je ovo uvod.Također, jesam ja jedini koji je vrišta(u sebi) FIREBLAST MUSTANG NAU!!!!!!!! kad je onaj razroki čiča počeo ritual
-
Izašla je nova epizoda KissXSis i K-On!! nyaa~!
-
Pogledao epizodu 7 KissXSis. Bogamu.
http://i50.tinypic.com/23vib8x.png
Dakle, "wannabe moralni stup" nastavnica se actually pokazala kao megamnogo hentaj... Što je, čini se, i smijer u kojem se ovaj anime kreće... Nije da se žalim. :3
Izuzev toga, lulz na Masamune budilicu:
http://i47.tinypic.com/j5gj9j.jpg
:)
-
Pogledao Gits S.A.C
Perfekcija 10/10 Desetka koju su dobili Monster i Cowboy Bebop. Definitivno jedan od all-time favourite-a.
Malo mi je samo zao sto Laughing man se nij epridruzio sekciji 9.
Sledece je 2nd GIG.
-
Da, 2nd GIG rula, Individual Eleven i te spike, uživao sam gledajući. Kasnije moram pogledat K-On, nisam još stigao.
-
Ja sam pogledao K-On!! maloprije, lovley epizoda~
Jadna Mio. :)
-
Novi chapteri Naruto i One Piece mange su vani. Also, pogledao K-On epku, standard ko i uvijek :)