Igra je masterful!!!!
Jedva čekam ovo zaigrat u utorak u 8h ujutro nejdem na praksu idem si ovo piknut doma se zavaljat ispred ps3-a i prec sp,pa na mp odmah!!!
Printable View
Igra je masterful!!!!
Jedva čekam ovo zaigrat u utorak u 8h ujutro nejdem na praksu idem si ovo piknut doma se zavaljat ispred ps3-a i prec sp,pa na mp odmah!!!
A po meni su i zanemarive ocjene IGNa i ostalih reviewa ...
No svejedno ce GTA IV bit odlican :D (valjda)
Ne sjećam se kad je neki skore na IGN bio 10 igra ima svoju čar nadogradila je sve pa i najgoru boljku San Andreasa grafiku.
najgora stvar koja se mogla dogoditi, i dogodila se, je ta da auti opet imaju vodene amortizere, uz silna izbocenja, ufff...
Ovdje mozete gledat live prijenos GTA 4 igranja na Xoxu :)
http://www.justin.tv/meet_niko
hmmm jesam li ja jedini kojem ova igra izgleda ko c/p SA tj. Vice citya i da nema nis novo osim novog enginea i jos nekih điđa miđa?
Spica mi je sto na mob mozes zvati koga god hoces, odes u cyber kaffe na komp, spojis se na net i surfas po netu, tamo imas nesto kao adultfinder di dogovaras dejtove, sam pises odgovore na mailove koje dobijes za misiju, mozes gledat TV reklame i zvati TV prodaju kad ti se nesto svidi. Cini mi se da bas i nije kao VC :D
Možda si u neku ruku u pravu ali ipak nemožeš reći da je igra čista cpyia, jer u svakom novom nastavku igra postaje sve bolja i bolja a ne kao Driver i NFS, nemožeš sad očekivat od R* da se liši GTA- i prebaci se na neki srednjovjekovni RPG.
a jbg mozd mi je to i zbog tog sto mi se neda igrat tak igra, gdje nemres nist odlucit i cilj igre je samo "kolji kolji" mada vidim da se sad mjenja u "kolji jebi kolji"
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
joj daj ne seri molim te
Ja ne serem nego pišem.Nisam JA rekao da je grafika u igri razočaravajuča nego da su to prve reakcije igrača koji su svoja zapažanja napisali na nekom od foruma.Kužiš? Ili ti treba nacrtati jer izgleda da malo teže kužiš neke stvari + krajnje si bezobrazan i neznaš se izražavati!= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Masterful fakjea !!! 8)= Citat =:
Izvorno postao prcko
Po meni su GTA serijali uključujući i GTA IV, prava remek djela u gaming industriji složili se vi samnom ili ne ! :pray:
Ma to su jedne velike gluposti.Kakva izvan prosjeka da mi je vidit koja je to budala napisala.Ajme pa igra izgleda fenomenalno.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Evo šta je ign rekao za grafiku:
The level of detail is astounding.Liberty City feels alive and lived in. While there are some technical issues,the artistic merits push the score to the max.A true marvel.
E da prije 2 dana kad je prvi put bio stream od onog swiftora kad je igro cuo sam kad je niko razgovarao sa romanom na mobu u jednom trenutku pri kraju razgovora niko je rekao:''Viđimo se uskjoro'' :)
Evo vam sadašnji stream http://www.justin.tv/jimmy_the_bumS .Ovi svi koje sam gledo dobili su 24-satni ban radi stremanja gta4.Rockstar je upleo svoje prste :D
tomifish2002 ju igra KLIK
Sutra u 5 navečer je recenzija na Eurogameru pa da vidimo šta će oni reći. :twisted:
tko god je to rekao glup je kao stup ili je igrao pogresnu igru :wink:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
igra me opce ne zanima dok ne izade na pc ili proradi neki live streaming :D
GTA nikada nije i nikada neće razočarati istinske fanove serijala (barem mene), stoga me uopće ne puca nikakav strah. :gitara:= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
kolko vidim fiziku vozila opce nisu poboljsali
ma govorili su i da ce ljudi padat realitsticno, skoro svaka animacija ce bit drukcija, ja to sto sam gledo recenzije i neke gameplay filmice nisam primjetio...= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
igra je dobra ali oni uopce nisu ispunili sta su sve rekli...
Preprepreprejebena igra. Jedva čekam kraj godine da dođe na PC.
I da, Rang€r, bit će bolja od Assassins Creeda. Puno bolja.
lol nemoj da ti dodem spamat na xfire :P= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
bas me zanima kakvi su zadaci i storyline
Moj jedini strah je graficki izgled vozila prema SA-u, meni auti tamo izgledaju nekako slicno i to uz ono totalno nelogicno-faking glupo-konzolasko nišanjenje su mi jedini minusi u SA. Igrao sam VC jedno godinu dana, SA godinu i 2 mjeseca otprilike i vjerujem da cu u ovome uzivat ako bude onako viđeno prema streamovima. A one misije koje sam vidio na streamu su me se dojmile, i sada sam posto jos nestrpljeniji :D
Ja sam cijelu priču san andreasa proša u oko 15 sati a IGN kaže da za glavnu priču u GTA4 treba 40 sati +kolekting shit+multiplayer igra će biti fakad duga.
Ja vam javim dojmove u utorak navečer :D
Neku malu Hrvatsku recenziju cu napisat i bit cu realan fan gta jesam,al znam i rec šta nevalja :)
zgleda da ja svoj primjerak dobivam tjedan dana kasnije, kme...
Sretan ti ali ovo je isključivo PC forum a ne knozolaški, ali nema veze, daj malo ingame slika ako možeš, još bolje videoi.
Ja svoj primjerak dobivam kad izađe pc verzija :)
Uglavnom, rockstar je zaslužio novac i toliki je trud uložio da ću kupiti original verziju special editiona.
Igra koja je dobila 100%, zna se da su čisti krv i znoj uloženi u nju, i da ti ljudi gube novac na piratiji, e pa ako nitko bar ću ih ja podržati.
Slažem se samo što ja ne kupujem special edition osim ako ne prođem razred sa 5.0 ipak kupujem normal edition.
Ma ima da kupim Special, ona torba, ona kutija mmm :D
tak je, i meni je zakon kutija, torba i privjesak, pa samo za to bi dal lovu, a origigi hocu zbog online...
Ako i izadje jednog dana za PC moje pare nece vidit, iz principa ...
pa makar dijelili zlatne poluge u onom sugavom collectors editionu :nonono: :thumbs1:
Kakav respect rockstar ima prema "meni" kao PC gameru tako cu i ja prema njima :-x
Ajme upravo sam bio na streamu od nekog lika koji se bacio s vrha empire state buildina LOL e izgleda ko da se fakat u RL bacio ono mahanje rukama lol i padanje sve vecom i vecom brzinom,a dole se cijeli grad vidi još kad to sve u HD vidim lol prebrutalno!
HAHA baš sam našo članak o onom prvom frajeru kaj je počeo stremat GTA 4 pod imenom SWIFTOR.znao sam da su ga maknuli i to je bilo tocno rofl.Evo clanka:
http://sympaphletic.blogspot.com/2008/0 ... -live.html
i feel you, samo ja kao gamer ne mogu preskočit tako veliki naslov poput gta4= Citat =:
Izvorno postao Necto
zaista nas rockstar tretira kao izvor za dodatni prihod od prodaje igre koja je nekih godinu dana konzolaška ekskluziva
Da stvarno, trebalo bi potpisat neku peticiju da sljedeći GTA naslov paralerno izađe za PC i konzole.
Neznam jel netko postao, ali evo prvog gameplay reviewa
DiMZwOyi ... ture=bz303
ma evo sad sam gledo filmiče likova na tim streamovima i ja stvarno ne vidim niš novo u igri osim sadržaja, doduše čak se i gameplay poglupio, kaže lik Ai je pametniji u trenutku kad je na igralištu ubija 4 crnca 3 bježe(mrtvi su) a ovaj četvrti puca u njega sa 10 m i nikak da ga pogodi... a najjače lik samo stoji uopče se ne izmiče ni niš... onda onaj covering niko iza nekog blocka a neprijatelj stoji 5 m od njeg na otvorenom puca po bloku i u trenutku kad niko izađe prestane pucat :/...
Necu ga ni ja preskocit ofkors :D= Citat =:
Izvorno postao Snake
Mislija san na kupovinu originala, kojeg bi da je izasa u isto vrime kad i s konzolama (ili barem da je najvljen!!) kupija istog trena kad dodje na police :roll:
E a jesi vidio ono kada ce su ti cajkani za petama? Preludo, mos ih cimnut stat i dignut ruke, a onda sprint... Jaoo /drool /drool; btw za ulazak na autocestu placate 5$ i onda vam se dize rampa. Poludit cu, drze me jedino povremeni streamovi. :D= Citat =:
Izvorno postao prcko
Nabrijao sam se na ovo da kupim http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=468S 8) :pray: