Ne znam,ali većina serija ni ne doživi toliko,pa je to solidni broj.
Printable View
Ne znam,ali većina serija ni ne doživi toliko,pa je to solidni broj.
Istina...to sada gledam, nakon sta sam pogledao 7 sezona Voyagera...to ja kronoloski, hehe :)
Dobro Star Trek je oduvijek imao puno sezona. :D
Jučer je bila jako dobra epizoda s Doctorom.
A imat će Voyager još takvih, zanimljivih epizoda.
Daj sam reci kad je ST i na kojem programu?
A kaj, inace nije u to vrijeme? Izgleda da bum si moral kupit program :\
Nije svaki dan isto, ovisi kak su emisije prije toga, odnosno prije dosjea x, nekad je u 00:30, nekad u 01:15...al tak je svejedno, gledam kad god bilo :D
eh... potpuno sam zaboravio na to... fala kaj si me podsjetio :\
kakav je taj enterprise,nikad nisam gledao tu seriju zato sto sam se bojao da je prosječna,jel valja barem nesto?
Aha, ok je...ono federacija na samom pocetku, malo ih vulkanci cimaju i tak to. Ok je za pogledat, pogotovo da visi kako je federacija inferiornija naspravm drugih rasa.
Enterprise je jako dobar.
Malo drukčiji, bliži našem vremenu.
Prve 2 sezone su 'normalne', jako dobre, dok treća rastura.
Četvrta ima dosta dobrih trodjelnih priča, ali su sve nagurane u tu sezonu (valjda jer su znali da će se ukinuti, pa su išli snimiti samo najvažnije priče).
Drukčiji koncept,malo više mainstream.
Ali je općenito dobre kvalitete,ali taj hibrid ne paše većini ljudi jednostavno.
Pogledat cu,lijepo je sto ima te serije u HD-u,nikad nisam video enterprise u HD rezoluciji.
T'Pol,7 of 9,Jadzia Dax su po meni najbolje koke u star treku
Ferengiji :D
Bilo je dobro opet ih vidjeti.
Ali kraj je jako glup.
Mislim, Voyager radi sve i svašta da zaustavi Ferengijski shutle, umjesto da su uletjeli u wormhole čim su je vidjeli.
I onda su poslije kakti nesretni, i čude se kaj nisu uspjeli.
Ali onda ipak nebi bilo još 4 i pol sezone.
I baš sad dok su bile ove 2 zakon epizode u nastavcima, ja krivo namjestim snimanje i ne snimim prvi dio.
Šteta (iako sam ga gledao već 2 puta).
Heh, propustio sam dobar dio ST: Voyager serija, može kratak info? :)
ja sam pogledao prvi dio, a sinoć smo bili kod frendice u vikendici. nas par je počelo gledati voyagera, ali ja sam odustao kad sam počeo vidjeti 2 tom parisa, 2 belanne i tako. sad moram na youtubeu pogledati :)
moj glas definitivno ide Picardu i ekipi, frajer je jednostavno najžešči kapetan od svih kapetana po meni ! :thumbs2: DS 9 mi je bad ! :thumbs1:
Kad si rasist lol :D= Citat =:
Izvorno postao breezer
Sala...ovaj meni su svi OK, jedino nikak nemrem prezvakat novi :(
inače, od danas je star trek i na drugom programu u 4.30, samo šteta što će sada večernja epizoda zapravo biti repriza, a ne ona dnevna, al nema veze, ne možeš se ufurati u zvijezde ako gledaš po danu :)
Evo, prvi pravi uvod u Borg u Voyageru.
Mary Elizabeth McGlynn aka Melissa Wiliamson(poznata po radu s Akirom Yamaokom na Silent Hill muzici)
mozete je vidjeti u Star Trek Voyager-u u epizodi Vis A Vis
...da vam skrenem paznju na to.
ajde ak neko moze nek na pm neki sajt di mogu pogledat epizode koje sam propustio
poceo sam po prvi put gledat ST:Enterprise,zasada mi se sviđa,posada je dosta manja i nema toliko zanimljivih likova ali je dobro vrijeme radnje i to sto je to jedina ST serija poslije TOS-a nabavljiva u HD-u.
Danas je bila jedna od najboljih epizoda Star Treka i cjelokupnog SF-a uopće, i onda idiotski hrt pomakne termin, i zakasnim na prvih 10 minuta.
A sreća da sam i na to stigo.
Bastards!
ti si barem to odgledo
a repriza navečer ne postoji?
Naravno. Vec pretpotavljam koja je epizoda. Ja nikad ne gledam po danu, uvijek navecer, valjda oko 1h ko i obicno. Gledat ce se ^^
Poceo, sjecam se te epizode, kulno. Inace, u njoj glumi lik iz Ludih 70, odnosno onaj Red Forman :rotfl:
Zavrsio drugi dio epizode koja je bila prekjucer. Koji epic od epizode, prestrasno nesto :pray:
Danas sam pogledao pilot epizodu originalnog Star Trek serijala, i moram reći da je zakon. Mislio sam da će biti prosječno jer nisu onda još izradili formulu ili tako nešto, ali vraga. Ovo nastavljam gledati. :)
Bilo bi i vrijeme, zadnjih mjeseci sve više počinjem shvaćati koliko je ST savršen. Fanatik na putu?
a sto prije nikada nisi gledao ST serije ili?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ako nisi onda obavezno pogledaj prvo Enterprise pa TOS pa TNG pa DS9 i onda Voyager i nakon toga ovaj zadnji film a negdje između par filmova :D
A gledao sam na TV-u, znači ništa ozbiljno. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Idem po redu vjerojatno.
odi,makar ja bi radije prvo pogledao enterprise pa ostalo,sad gledam enterprise po prvi put i odma mi se vratila zelja da sve pogledam ponovno i hocu,ovako vidis pocetke federacije,pa 23 stoljeće u TOS-u i 24 u TNG/DS9/Voyager
bas sam pogledao zadnju epizodu enterprisea prije par minuta.Serija me odusevila,makar kapetan nije legenda kao Picard ili Kirk,serija je svejedno odlicna zbog fenomenalnog razdoblja u kojem se odvija.Bas mi se sviđa to pre federation razdoblje i niti jedanput mi nije bilo dosadno,volio bi da je bilo jos sezona.Sad cu polako krenut gledat Star Trek TOS Blu-ray nakon poprilicno dugog vremena,nakon toga po ko zna koji put TNG pa DS9 i na kraju voyager,znaci samo 24 sezone :D
3 epizode za redom, mega epic!
Me like it!
Da, enterprise je dobar zbog svog vremenskog smještaja, nažalost nisam nikad pogledao sve epizode al mogao bi malo upregnut pa sve vidjet do kraja ^^
ova jučer je bila jebena, po imdb-u druga najbolja voyager epizoda, odmah nakon one s borgovima i vrstom 8472