Pa ako bi napravio istu stvar, ne bi, čovječe nisam retardirana :D
Printable View
Pa ako bi napravio istu stvar, ne bi, čovječe nisam retardirana :D
Žena si, dakle lajk, just in case.[right:1zlkb9se]Zvuci harsh, evo smajl.
:)[/right:1zlkb9se]
:D haha
Našla sam, hvala :3= Citat =:
Izvorno postao Dania
http://chzgifs.files.wordpress.com/2...onp1.gif?w=350
Nikad mi nije bilo jasno kako kokoši i druge ptice mogu ovo.
Ovako imam pitanje. Nisam znao kako da guglam to pa eto pitam vas, iako ocekujem samo trolanje.. :/
Kad zapalim cigaretu i nakon sto je popusim imam neki cudan osjecaj u predjelu jednjaka i stalno moram uzimat zraka koda mi fali, da napomenem ne pusim puno 1-2 cigarete dnevno i to mozda mojih 2 mj ne vise.
A... ne znam čovječe, očito ti ne pašu cigarete, možda imaš slaba pluća ili nešto :/ Ako kratko pušiš najbolje prestani :) da se ne moraš kasnije zajebavat' (lol, ne vjerujem da govorim nekome da prestane)
a msm ono nevjerujem da je do pluca jer imam kapacitet i treniram. DA imam slaba pluca smetalo bi mi i kod treninga sta ne?(pogotovo ako ukljucuje trcanje) a meni ne. E da napomenem isto to mi bude i nakon sto popijem dosta cuge. Msm da je to iritacija sluznice ili jednjaka
Moguće, al' ne bih znala. Probaj guglati ili jednostavno nazovi svog doktora pa pitaj šta misli
Ako ces guglat onda se pripremi na to da imaš rak
A pokusavam guglat vec pola sata. smao mi dolaze neki rakovi cirevi sa simptomima pljuvanja krvlju itd-.- a ono meni to prode nakon pola sata sto zapalim cigaru il npr to mi obicno bude ako pijem vani( dosta) pa dodem doma i legnem onda imam osjecaj koda nez nemogu disat al ono
EDIT: Kenyi-upravo to-.-
Da li mi netko može reći, kad mi istekne 30 dana za antivirus, i želim to ponovno imat, šta moram u regystriu počistit? Ako je to opće legalno na forumu. :D
Uzmi avast free. Bolji je.
xd= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Zašto samo ne odeš u doktora lol?
Jer će mu doktor reći da prestane pušit, lol.
Ne želi ići u bolnice jer mirišu na gripu i aids.
nee, nego imam privatnog doktora i zna mi starce i sta cu ja sad uletit tamo i rec e cuj ja kad zapalim onda..
uostalom to mi prode 20 min nakon sto zapalim a i nije uvijek dode nekad vrijeme kad je. Samo sam mislio da vi znate sta je
U cemu je fora pusiti ako to moras kriti od staraca?
Jer si onda kul među ekipom.
Doduše, opet kad pušiš pred starcima si još veća faca, ajme kako su ti starci kul i to.
Podsjeća me na onog malog iz mađarske koji je pušio zato jer se njemu to sviđa, a ne zato da bude faca, čiji nick je toliko loš da ga ni baza podataka na serveru možda više ne pamti.
blood4me
Bolje ti nemoj doktoru ništa reći, kakve veze ima sad nekakav rak kad će se starci ljutit što puši?
Uostalom, kad si već odlučio pušiti, trebali bi saznati kad-tad svejedno.
O isuse o samo sam cekao taj spam. Ionako sam odlucio da cu prestat, prije mi se pusilo i proslo me nakon 2 mjeseca sta sad! imao sam taj dir i morao sam probat, bolje da sam pusio nego da sam 2 mjeseca gledao animeje.
EDIT: Mirko L - kakav boziji rak?! haha kakve vi brije imate. Iziritirao sam jednjak zbog previse konzumacije gaziranog i sad jos cigare i bude upaljeno to pa me smeta.
Ja sam samo hipotetički govorio, ne da ga sigurno imaš.
Predložio bih ti da:
1) prestaneš pušiti, ali to nećeš pa...
2) rečeš doktoru. Lako je pretpostavljati, ali ne mora sve biti kako misliš. Za svaki slučaj.
Stvarno nam ovakvi hejterski postovi ne trebaju. Mislim da se svi slažu da su animeji zabavna i korisna aktivnost.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
1 upravo sam rekao da jesam, da sam imao 2 mj taj dir i odlucio sam prestat, a probat sam eto morao..= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
2 znam sta je to, imam uzasno sjeban jednjak od previse gaziranog, jer popijem onu bocu od 2l u 2 dana, nekad i jedan dan.. tako da ono.
pitanje:
koja banka, ako ikoja, daje studentski ziro racun s akrticom s kojom mogu ici na e-shopping? Znaci student bez primanja.
Zaba otpada odma, frend nemoze nista kupovati na netu.
Ima ko splitsku/pbz/erste/neku s kojom moze?
ja imama u erste, dobijes visa electron karticu s kojom mozes kupovat po netu
http://i.imgur.com/mFYEJ.gif= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Na cigare sam mislio :D , ovo drugo je bolje cuvati za sebe iz vise razloga
indeed.
zapravo bed mi je samo što mi se stara bedira tipa "omg nije valjda da vozis takav!?" i takve spike.
nije da mi je srala nesto ovako bezveze.
zvatala me par puta :40:
se mpze prek student servisa raditi vise od 1 posla istovremeno? tipa u t-comu u sluzbi za korisnike I u gfk za ankete?
A valjda može. Oni ti samo izdaju ugovor od datuma x do y, a poslodavac popunjava radne sate i ostalo.
Samo, ne moraš, probaj ne radit prek student servisa jer ti samo deru pare.
18kn/satu bez krade od student servisa je cist oke. barem dok ne krenem u t-comu raditi. tamo daju vise i jos ono sto ti SS uzima sami nadoknaduju.
Bio je neki forumaš stavio da on to ima preko erste, ali mu je izbrisan post iz nekog razloga.
Pogresan topic gledas. Ima thread u pomagaj brate u vezi toga.
Also, logovi mi ne pokazuju da je ista brisano odavdje.
Nope, sto posto sam siguran da nisam tamo išao, bilo je onda ovdje.
Ne znam ni zašto bi bilo brisano, ali eto.
Pa taj post je jos uvik tu.
Ko je sad ode lud?
I da pitam gleda san neki dan film Black Sheep na rtl cini mi se i sad lik kaze kill whitey i oni prevedu ubij kredu, i stalno prevode whitey kreda, pa me zanima jel to neki hrvatski naziv il su toliko glupi?
toliko su glupi= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Zašto tako puno dubstep stvar ima u naslovu riječ "dubstep"?
Zar je potrebno svaku drugu pjesmu ekplicitno labelizirati kao dubstep da bi znali o čemu se radi?
Jesu dubstepperi kognitivno zakinute osobe pa im za svaku pjesmu treba objasniti da je dubstep? What is this shit :(