Ima da eliminiram znanstvenike.
Printable View
Ima da eliminiram znanstvenike.
Kolko trenutacno imas ljudi eliminacija bilo tkoga bi bila fatalna.
:( Steta,ne ide te kocka.Medjutim,predlazem ti da nekako zastitis svoje starije ljude,ja cu svoje strpati u kulu,na sigurno.
Sada kad nađu, ako nađu, ljekovitu biljku, napravit ću starački dom.
Nisam siguran da bi se to isplatilo,ipak,samo ih je 9. Ali opet,pokusaj da ih zastitis.
Nisak skužio, bar se mogu hvalit kako imam mnogo mladih. :D
Baš bih mogao napravit smjenu vlasti...
Koga briga za starce :P odrasli svake godine 2 ostare..kad dodje do nule jednstavno ce djeca umirati naveliko
Ti to meni prijetiš. :D
Ma jok XD
Znači tako, ako već ubijaš Hamsterdamce, uzmi mene, što su ti oni ikad skrivili osim posebnih rolllova?
Evo par ne tako presudnih, ali ipak zanimljivih činjenica:
- sickovo pleme je najveće
- hrcovo je najmanje
- sick ima 90 stanovnika više od hrca
- s druge pak strane, hrc ima najviše raznolikih bonusa, dok ih sick ima najmanje
Znaci u slucaju rata bih trebao krenuti orky style..choppa svakome i napad XD
Ja imam vojsku za blizinu i za daljinu, nije važna brojnost koliko iskustvo i pamet generala. Ili ti ga, tvoji će me razguzit.
Pretty much :D dont worry nemam planova da ratujem sa tobom anyway..yet.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ja ću biti neutralan kao Švicarska.
nemoze, ja sam Švajcarska koja zivi u izolacionizmu i prodaje oružje svima i uziva ratno profiterstvo= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Inače, neće me bit (mozda) sljedecih dana, pa ako svi postate a mene nebude, ja cu dat sicku par potez unaprijed, da me se ne ceka :)
Pošto kolega Forengner nekim čudom oš nije, preuzet ću na sebe dužnost daveža - oće bit update danas?
Davež dakle,lepo,sad bar znam kome da posaljem par gubavih seljana.
Bit ce do jutra posto danas ne spavam :P radim pomorstvo i matematiku..sutra ujutro kad otvorite svoje oci odite na forum i cekat ce vas update.Ili mozda za cak sat vremena ka budem dobre volje :D
:D Imas srece Outmind,gubavci ce jos provoditi lude i nezaboravne dane u mojim tamnicama.
@Forengner
Ne meni, mi imamo dogovor.
Da naravno,nikad ne bih pogazio svoju rec.
Osim,ukoliko,ti ne bi ispostovao svoju stranu deklaracije.
Znači, samo trebam dati vojsku i malo hrane? Trebaš još kaj?
...Ne,vec moras slati mlade i ljude srednjih godina u moje pleme,da rade,uce,treniraju,zauzvrat,dobijas hranu i lekove,a moguce je i da cu poslati gradjevinare u tvoje selo da izgrade puteve,barake,medicinska postrojenja.
Oko 23.30 idem peci krumpire pa cu raditi update u medjuvremenu pa be tuned..updatovi idu redom Foregner/Del/Outmind/hrcak/Ja(kad jopax dade)
@Foregner
A jel će ti ljudi se vratit nakon nekog vremena i koliki broj njih će odlazit svake godine?
5 svake godine.
Vratice se svi koji su bili pripadnici tvog naroda,medjutim,moze da se desi da par njih pogine,recimo,tokom konstrukcije ili rada u rudniku.
Ti meni dajes radnu snagu a ja tebi hranu,naucnike,gradjevinare.
Moram razmislit, čini mi se riskantno.
Pusti Foregnera hrcak bit cu ti ja protector samo cu trebati nesto ljudi za rudnike :D
Hej,ne moze,ja sam mu prvi ponudio savez! :D
Odluka je na tebi,Hrcak.Ustvari,Konzule Hrco. ;p
Hmmm, moram vidjeti dali ću biti u mogućnosti funkcionirat u plemenu, Renatini poklonici nisu baš najstrpljiviji i najčedniji na ovom svijetu, treba sve to usrećit... Moram vidjet što moji preci šišmišodamci misle o ovome.
Gle ja sam ti bliže,trade uvijek može teći :eyebrows: al pazi kome češ se zamjeriti..ljudima iz močvara iz pripizdine ili rudarima sa zapada :P
Ljudi sa zapada koji hoce da jasu neke sarene ptice?Jest da ih ima mnogo,ali nije sve u brojevima.
Ako hoces sigurnu buducnost i napretak,izaberi republiku Kluriju!
Hmmm, velika odluka...A da ja dajem obojici ljude, ali za zauzvrat oni se "igraju" sa vašim djevojkama i dobivam dio vaše djece?
U tom slucaju cu poslati vojsku na tebe.To otpada.
Seti se pocetnog dogovora-Ti meni ljudstvo,ja tebi strucnjake.
Vidjet ćemo... tko me prvi ingame kontaktira sa njime kreču pregovori o pretvaranju mene u vazala, nemojte se nadati ničemu, lako vas ja odjebem ako shvatim da sam u škripcu zbog vaši prijetnji.
Meni ne treba vazal. Slavery ftw :eyebrows: .Meh ne trebate mi vas dvojica budem ja bio ja izoliran ko da mi vi mozete ista :P.
BTW kaj je sa našim ratobornim novim susjedom, jel počinje i on od danas ili?
@ Forengner - ma to ja tebi tepam onak, od milja.
Ma znam,zezam se.Hvala bogu pa nemam gubavce u plemenu. :D
@Sickpetey:iznenadio bi se. ;l
@Petey
Poslati ću ti zaraženu ženu u tvoje selo, spolne bolesti rulaju.