kupjo bc2
Printable View
kupjo bc2
Ja uzeo Bad Company 2, FEAR sa extraction pointom i perseus mandateom, te Prince of Persia 2008 sve zajedno za 20 eura, a još ću sutra uzeti The Witchera za 4 eura, life's good.
Joj sad ne znam da uzmem TF2 za 50 kuna :?
Sa Steamovog službenog foruma. :rotfl:= Citat =:
After i spend >60€ for dozen games last day...
I sit here...
And i play Settlers 2 from abandonware site.
Something is really wrong...
Ajmo dečki. Još tri sata da je Witcher 30 kuna. Skuplje bi vas koštale žvakače za 50 sati koliko traje.
Ja bi do kraja akcije volio više popusta na EA-ove igre, pa da ubodem DeathSpank i dvojku, Shank i Crysis + Warhead.
30 kn ? OMG prejeftino :OOO
Generalno nitko ne igra ništa kupljeno za vrijeme rasprodaje jer svi jedva čekaju idući dan. :)
LOL e da koliko je poštarina i carina
..Oni..oni govore o steam-u..
:(
????
Možda budeš imao sreće pa te poštar uopće neće tražit poštarinu :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Inače poštarina ti je dosta visoka kad uzimaš preko steama :rotfl:
..Znas ono,kupovina preko neta?Web distribucija?
:(
Ajmo ponovo-
te igrice se kupuju preko interneta.
Ne dobijas kutijicu.
trolling fail :hangin:
ahaa... xD
Kupih The Witcher: Enhanced EditionSza dvije vrečice Tortilla (Chio).
:D
Došle nove ponude.
http://store.steampowered.com/app/16600/
Trials 2: Second Edition za 2.50€. Igra je prebrutalno zarazna. Zbog tih 18 kuna nećete jesti i spavati večeras.
uzmite si recettear, igra je prezabavna i zarazna
TOOO! :)
Prijatelju COD4 manijaku za 17. rođendan ja i prijatelj smo se dogovorili napraviti mu steam account sa Call of Duty 4 na njemu i već smo išli plakati što ćemo to zajedno platiti 25 eura kad ono u zadnji tren steam priskače u pomoć i snižava mi call of duty za pola :D.
Kupio Suđenja i Samo Zato dvojke. Više sam danas potrošio na kavu nego na dve igre.
Wah?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nego, ja sam ubo DoD
I kako sada, došla mi je instalacija na pola (1500 megabajta) i pisalo je suspended. Ja sam kliknuo naravno play da mi se pokrene, to jest, dođe k sebi. I pisalo je kao updatea se potrajat će 4 minute. I ja čekam, već i zaboravio i piše play now. Ja naravno kliknuo i to se pokrenulo, ali šteka Bože pomozi.
Živcira me što The Longest Journey i Dreamfall nemaju nikakvo sniženje. Baš sam to mislio uzeti ovog Božića.
I baš gledam statistike. Kupujete toliko igara, a apsolutno nitko ništa ne igra. Nije valjda da ste zatrpani obavezama u ovo predblagdansko vrijeme?
Ja podsvjesno digitalnim putem vraćam svoju rasprodanu kolekciju xD a u zadnje vrijeme mi se recimo ne igra previše. Prešao sam Kane & Lyncha 2 Dog Days i uživao onako istinski u čistoj zabavi, sad sam skinuo Bad Company 2 pa bih mogao singleplayer preći, još vidim za multiplayer.
igram ja bc2 weki, al na drugom accu :D
Igram non steam igru. Nakon toga ću se prebaciti na steam.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
igram L4D2 i Witchera na Steau ;)
Ja nažalost uvijek imam neke obveze. Faks, posao - ne stignem ponekad igrati ništa po tjedan-dva u komadu. Al eto, sad imam fajrund od faksa 2 tjedna pa se nadam da ću nešt više i odigrat. Na ovoj božićnoj rasprodaji planiram uzeti Dragon Age Origins Ultimate ediciju i to je sve što me zanima. Već sam ranije uzeo Metro 2033 kojeg još nisam stigao ni instalirati. Tak da ono, da kupim išta više ne stignem odigrat. A već dolazi nova godina s hrpom novih igara.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Će i toga biti!?!? Jel znaš kad i za koliko? :D To bi kupio ako ne pretjeraju sa cijenom. Igru moram bar još jednom preći Solo Nightmare i jednom sa čitavim Partyem :pray:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Dragon Age: Ultimate Edition je na stalnom snizenju do 2.1. i nudi se za 30€. Ja se nadam jos nekom dodatnom snizenju. Ako ne bude, uzimam ga i ovako. 210kn nije puno dati za igru s ekspanzijom i svim DLC-ovima :)
Na krivom mjestu gledaš :yuck:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://img688.imageshack.us/img688/584/53607730.png
http://img213.imageshack.us/img213/1791/59171984.png
+još hrpa Minecrafta.
Uff, pre skupo, nadao sam se da bude kojih 50-80kn :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Čekajte ko ja. Ako ne bude popust do 2.1., zadnji si ga dan uzmete po ovoj cijeni. Živi bi se pojeli da uzmete igru, i za dva dana je 100 kuna jeftinija.
Bas to.
Cekam 2.1.
Ako ne padne do tada cijena, uzimam za ovih 210kn :)
Stavi si reminder na mob, da ne zaboraviš.
e ja sam pocetnik u tom kupovanju pa me zanjima ja njima platim igricu (kako)kreditnom?i onda oni meni dostave dvd ili mi bude onak na steamu?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kreditnom, igre ti se dodaju na STEAM account. Sve je digitalno, ništa ti ne stiže kući (osim računa kartice koji moraš platiti).
Sve podatke unosiš pri kupnji.
Sta mislite koju igricu treba meni pod bor staviti? xd da opljackam starce
Just Cause 2. I dalje je akcija, šest eura.
neloša ideja.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Also,
možda je bolje što mi jos pare nisu dosle. Ovi popusti na hit naslove su bezobrazno veliki.
Jos bi ispalo da sam sopingholicar. :(
Dok se čeka nova akcija...
Na popustu je gotovo 2000 naslova. No, osim izdvojenih popusta, ima gomila popusta na igre koje bi vam lako mogle promaknuti.
Ovo su igre ispod 2€ (15 kuna) koje su must buy.
The Misadventures of PB Winterbottom - 0,39€S- Logički platformer
Ghost Master - 0,99€S- Simulacija duhova
Sniper Elite - 1,04€S- Taktička pucačina iz trećeg lica
Judge Dredd: Dredd VS Death - 1,19€S- Pucačina iz prvog lica
Freedom Force - 1,35€S- Hibrid taktičke strategije i RPG-a
Freedom Force VS the Third Reich - 1,35€S- Nastavak gorenavedenog
FlatOut - 1,39€S- Arkadna jurilica
Evil Genius - 1,49€S- Simulacija zločinačke organizacije
Port Royale 2 - 1,59€S- Gusarska simulacija gradnje i trgovine
Tropico Reloaded - 1,74€S- Izgradnja grada
Armed and Dangerous - 1,99€S- Pucačina iz trećeg lica
Sve skupa bi vas koštale 14,51€, što je 107 kuna. Ta stotka je dovoljna za igru do Uskrsa, a možda i do ljeta.
I onda će netko reći da su igre skupe :)