Koji strip si naručio kod njih?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Printable View
Koji strip si naručio kod njih?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Proslijedi ak ti ne treba :P
Batman: Court of Owls
Ustvari baš razmišljam šta s tim drugim. Ovaj prvi je poklon za rođendan, a nije baš da me pretjerano zanima. Vjerojatno ću ga pročitati reda radi.
Iman toga. Pročitaj, vgg je.
Nadam se pošto sam na tvoju preporuku i naručio :P
Pročitao Walking Dead 113. Shit got fucked, živo me zanima kak će završit ovaj chapter (114 je zadnji part 19. chaptera).
Poceo sam citat Lucifera, nekih 15ak chaptera sam procitao zasad.
Radi se o Luciferu iz Sandmana, nakon sto je otisao iz pakla.
Ne pise ga Neil Gaiman ali sve je isto kao u Sandmanu, art, stil, kome je Sandman bio dobar, bit ce mu dobro i ovo.
http://ifanboy.com/wp-content/uploads/2011/07/carey.jpg
Pogledajte koje nam divote uskoro dolaze.
http://www.fibra.hr/KLO_SP_8.jpgS http://www.fibra.hr/KLO_SP_6.jpg
Za Kingdom Come ima i preview.
http://www.fibra.hr/index.asp?cat=6&Ser ... itleID=262
Nisam još pročito ni jedan ni drugi, trebalo bi. :)
Čit'o oba. Valjaju. :thumbs2:
Bio na CRŠ-u danas (tj. tehnički jučer). Dobio potpis od naše strip legende Julesa i rukovao se s njim. :)
Poslije bio na susretuima s talijanskim crtačima Vittoriom Giardinom i Robertom Disom. Prvi mi je dosad bio nepoznat, ali mi je danas viđeno probudilo zanimanje. Diso mi je, hvala Bogu, poznat iz Mister Noa i Texa, samo šteta što nisam imao pri ruci nijedan strip na kojem je radio da mi ga potpiše. :(
Bio i ja kratko, ali umjesto stripova kupio Peti Element. :^)
Htio sam svašta, ali već imam rezervirano nešto sutra na Pandakonu, a para niotkud.
Kod onog tipa što je prodavao Zagore po 5 kn i desetak kompleta američkih sveski?
Kralj je lik, uzeo sam danas 20-ak Zagora kod njega, i dao mi preostale Bonellijevce besplatno. 8)
Kad si bio tamo?
Navečer, oko 6 ili tako nešto. Nisam dugo ostao, samo vidio kaj ima za kupit i zbriso prije neg potrošim sve pare.
Heh, moguće da smo se vidjeli onda. :D
Gledao Hellboy filmove pa se zaželio i stripa. Pročitao opet Darkness Calls, The Wild Hunt, The Storm & The Fury i
SSome good goddamn shit.
Nisam nikad čitao Hellboya. Vidim da ga Dark Horse izdaje, onda mora valjati. Mogao bih probati =)
Da, Dark Horse ima dobrih stvari: Hellboy(i B.P.R.D.), Grendel, Concrete, Sin City... Iako, trenutno pratim najviše stvari iz Image Comicsa.
Konan
Možeš mi preporučiti najbolje priče iz Hellboya? Da ne nabavljam sve. I ima li možda origin story?= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Hellboy u globalu drži konstantnu kvalitetu. Njegova prva priča, Seed of Destruction, sadrži i origin story.
Najveći problem(i snaga) ovog stripa je u tome što cijelu sagu piše jedan čovjek pa glavni story arc koji se odvija u sadašnjosti ima čvrst kontinuitet i kasnije priče se podosta oslanjaju na prethodne. S druge strane postoje one shotovi koji se odvijaju u prošlosti i uglavnom se vrte oko toga da Hellboya netko pozove riješiti neki nadprirodni problem.
Mislim da je najbolje čitati po redosljedu izdavanja. Ima ga na wikipediji. Iako, čini mi se da nisu sve kratke priče navedene, ali nisam 100% siguran.
Rekao bih: pročitaj Seed of Destruction, 2 one shota(The Wolves of Saint August i The Corpse and the Iron Shoes) i Wake the Devil. Pa ako ti se sviđa...
Nikak da se raspišem o stripu koji me nedavno posebno oduševio.
Ovo:
http://classicvasilly.files.wordpres...10/vaughan.jpg
RULA SVEMIR!
Od Briana K. Vaughana, tvorca Y: The Last Mana.
Lik je car.
Kad sam krenuo čitat Sagu, nisam bio baš prezadivljen. Ali kak sam se bližio kraju prvog volumea, rulež faktor je rastao i protezao se i kroz cijeli drugi volume (zasad su samo dva, ko će dočekat treći).
Mislio sam da će mi izblijediti iz sjećanja nakon kojeg tjedna, ali čim sam opet vidio pokoju sliku na netu, sjetio sam se svih tih ludih likova, fenomenalnog crteža i odličnog scenarija.
A o čemu se radi neću pričat. Evo par slika, pa ak vam to nije dosta da odmah naručite oba volumea, onda ne znam.
YEP!
WAT :pray:
Zašto je falus na coveru?
Kaj sve pratiš od Imagea? Ja trenutno samo The Walking Dead i nikako da krenem sa Sagom koji @Windwalker baš sad spominje, čiji sam prvi volume piknuo pred par mjeseci.= Citat =:
Trebam se uskoro bacit na 7. volume Sandmana.
To mu je rog, pervu.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Izlike.
Kaže se 'Isprike.'
Slova si izmješao/la.
The Walking Dead, The Manhattan Projects, Fatale. Također čekam novi broj Fella, iako je upitno hoće li biti išta od toga. Nedavno sam pročitao i Fear Agent. Vjerojatno ću baciti oko i na novi ProphetSserijal.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Oćeš još?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
A sad kupi i čitaj!
(Onaj koji već ima namjeru čitat nek si ne kvari iznenađenje raznim slikama koje stavljam, već nek samo krene čitat.)
Hvala!= Citat =:
Nema na čemu!
The Walking Dead #116 je vani, rula Isusa.
Bajdvej, KSFF po novom ima neke strip večeri s predavanjima jednom mjesečno... 25.11. im dolazi ako se ne varam vlasnik izdavačke kuće Fibra... A nevezano, prije toga će bit projekcija The Day of the Doctor...
Prošli put je bilo:
http://www.deviantpics.com/images/20.../STRIP!.th.jpg
Taj KSFF je takvo dno života da je to nevjerojatno.
Jednom sam bio na nekoj večeri anglista i održavala se aukcija. Nekog prijaviš i onda kreteni bidaju za tu retardiranu osobu i idiot sa najvećim bidom dobije kripla i bocu nekog lošeg alkohola. Dno.
Trebaš probat nekad otić na sjednicu kluba pa bi tek onda vidio. :^)
Iako, istini za volju, ove godine je uložen bar nekakav trud da program na večerima odsjeka ima veze s odsjekom.
Kaj bude na sjednici kluba?
Sjednice budu svakih par tjedana, i na njima se po par godina priča o istim temama bez da se išta poduzme. To je nekak najopćenitiji opis.
Da ne idem u bisere tipa "Prokleta đubrad inspektori, kako nam se usuđuju doć, nać ćemo odvjetnike pa ćemo ih tužit, jer hej nije da kršimo zakon pušenjem i točenjem alkohola za koje nemamo dozvolu!" i slične.
Ako odluče razvodnit da ipak ne bude prekontroverzno i tako ujebu stvar ranit ću nekog.