-
Re: Call of Duty: Black Ops
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
hmmm nemogu naci na netu podatak pa ako netko od vas igra pa mi moze rec.
sto se tice servera, koji je najmanji broj igraca na ranked serverima? tj dal ima servera sa max brojem igraca manjim od 12?
18. Svagdje je 18, pogledaj na GameServers podatak, samo 18 slotova ima. :thumbs1:
Nego, igram sada firing range. I pokupim nečiji Mac10 i sad probam pucati da vidim kako izgleda malo recoil i to. I slučajno pogodim frajera kroz zid HS :shock: Jeli on sad to može prijaviti, pa VAC gleda po theateru, jer stvarno nikad nisam koristio cheateve. Ali mislim da lik nije ni pogledao killcam tako da. :D
-
Svi ranked serveri imaju 18 slotova, unranked servera ima raznih veličina.
-
jel gotova recenzija za black opse
-
Koliko košta 1 mjesec hostinga ?
-
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Koliko košta 1 mjesec hostinga ?
https://www.gameservers.com/blackops/or ... p?game=129
Sad sam sve classe isprobao, ne znam više kakve da napravim :?
Jel ima netko prijedlog?
-
Ljudi jeste li zainteresirani za ulazak u klan ja i frend smo osnovali Mind Fuckers...Ako ste zainteresrani javite mi se na xfire dlipu123 ili steam dlipu123 pa da se dogovorimo...Prva proba za primanje clanova u klan je u Petak...Ja i frend na FFA smo uvjek prvi odnosno on prvi ja drugi hehe...I imamo dosta iskustva iz BC2 tako da nam je ova igra ono nista...Pozz
-
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Ljudi jeste li zainteresirani za ulazak u klan ja i frend smo osnovali Mind Fuckers...Ako ste zainteresrani javite mi se na xfire dlipu123 ili steam dlipu123 pa da se dogovorimo...Prva proba za primanje clanova u klan je u Petak...Ja i frend na FFA smo uvjek prvi odnosno on prvi ja drugi hehe...I imamo dosta iskustva iz BC2 tako da nam je ova igra ono nista...Pozz
:pray:
jeli i ovo samo neki mindfuck?
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2486-Call-of-Duty-Black-Ops
Trololololo
necu ni pomisljat otvarat link
-
-
= Citat =:
Izvorno postao hansi
= Citat =:
Izvorno postao Xero
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2486-Call-of-Duty-Black-Ops
Trololololo
necu ni pomisljat otvarat link
Bojiš se istine.
-
Meni u ovom theateru puške uopće nemaju recoila :?
-
-
Napokon i ja dobio igru :) Sve je super,ali tu ima drugih problema. Igra mi se svakih 20min "zamrzne" i moram izač sa ctrl+alt+del. Neznam dali troši previše rama ili nešto deseto.
-
-
-
Thats better. Da im placam MP, a jos mi lagga ko prozor.
-
Ne mogu igrati SP, kada završi onaj video prije prvog levela samo bude crno.
Što da napravim?
-
stisni par tipki na tipkovnici i lupaj po misu, meni upali svaki put :)
-
Evo, uspjelo je. :)
Odličan početak igre, jako mi se sviđa.
-
Baš sam sad vidio recenziju na Playomania, i još ne mogu doć do sebe. Pa zar je moguće da profesionalni recenzent igara ne zna šta je optimizacija?
Rekao je,citiram: "Engine je optimiziran do krajnjih granica", i još je na kraju dao ocjenu 5. -.-
Očito je da je igrao samo single player, i to na nekom super kompjuteru. Da se samo malo osvrnuo,skužio bi da cijeli internet psuje Treyarcha zbog još uvijek ne-funkcionirajućeg multya i užasne optimizacije.
-
Očigledno ja nisam dio interneta jer meni igra savršeno radi ko što sam već napiso par puta. Što se recenzije tiče čovjek priča iz svog iskustva šta on može što njemu igra normalno radi?
-
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Napokon i ja dobio igru :) Sve je super,ali tu ima drugih problema. Igra mi se svakih 20min "zamrzne" i moram izač sa ctrl+alt+del. Neznam dali troši previše rama ili nešto deseto.
To je i meni i frendu..zapravo svima..ceka se novi patch
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Očigledno ja nisam dio interneta jer meni igra savršeno radi ko što sam već napiso par puta. Što se recenzije tiče čovjek priča iz svog iskustva šta on može što njemu igra normalno radi?
Ne kažem za to, nego za nepoznavanje značenja optimizacije. A i druga stvar,pa kad se već radi recenzija, zar gledaš samo kak je tebi samome? Ja osobno nikad ne bih pisao (govorio) o nečemu bez da prvo vidim što drugi o tome misle...
A stoji i to da je dao 5 igri bez da je multiplayer i spomenuo, što je neoprostivo s obzirom o kojem se naslovu ovdje radi.
-
Pojma nemam nisam gledo recenziju, ali idete mi na živce s komentarima tipa "lol treyarch saka igra nikom ne radi oću pare nazad".
-
TI pises recenziju i zanima te sta drugi misle? hmmm, tebi igra radi, nekome ne, i odmah je igra fail? gg :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
To je i meni i frendu..zapravo svima..ceka se novi patch
Ma uspio sam srediti. Stavio sam texture sa ultra na high i sve radi bez problema.
-
Koji ste level? Ja sam sad drugi prestige level 20. Nešto sitno mi fali do 21.
Rekao si playomania? Misliš možda na gamereport? Na playomaniji ne rade baš "govorne recenzije".
Ali ako misliš na Lauša, možda si gledao singleplayer recenziju koju je odvrtio na xkutiji.
-
Ne kažem da igra sucka, igra je odlična, nit kažem da je fejl ak nekom ne radi, po tom principu sve igre fejlaju. Samo kažem da je recenzija loša pošto se nije dotakao onog najvažnijeg za Cod, a to je multy.
A loša optimizacija i multy koji mnogima ne radi nije mišljenje, to je činjenica. Momci su sjebali stvar s portanjem. Al igra je svejedno odlična. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ne kažem da igra sucka, igra je odlična, nit kažem da je fejl ak nekom ne radi, po tom principu sve igre fejlaju. Samo kažem da je recenzija loša pošto se nije dotakao onog najvažnijeg za Cod, a to je multy.
A loša optimizacija i multy koji mnogima ne radi nije mišljenje, to je činjenica. Momci su sjebali stvar s portanjem. Al igra je svejedno odlična. :D
Ako govoriš za recenziju od Lauša. Za multiplayer je napravio posebnu recenziju.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Koji ste level?
30, ne igram puno.
To će se promjeniti kada počnu praznici. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Napravio je recu za mp.
http://max.tportal.hr/CoD-Black-Ops-MP- ... _0__0.aspx
Al onaj Yahtzee je Bog. :D
Go there, keep running, take cover, not there, you got shot, shoot that guy, not him he is on your side. Quick, pick up that granade and throw it back, i don't know overthere somewhere, yeah it exploded.
-
ajde ko igra neka me adda na steam:intexuz
-
-
-
-
-
Poceo sam sad za vikend igrat singleplayer. Igra je famozna. Najbolji CoD dosad. Definitivno idem opet igrat kad predjem.