Imam LG GT500 vec skoro pa godinu dana. Uzeo sam ga tako sto me stara odvela u tmobile i rekla da produzava ugovor te da si izaberem mob...ja onako (WTF?!) ...inace ne volim kupovati tako na brzinu a posebno ne takve stvari. Uglavnom ugledao sam LG i procitao one osnove 5mpx kamera, Wi-fI ovo ono i to mi je bilo dovoljno da ga uzmem (mogao sam ga za 1kn uzet , košta(o) je ok 2k kn) ....i ono mobitel je sasvim ok za prosjecne korisnike ali ako zelite surfati sa njim ili nesto tako onda suxxa...jedino dobro na njemu je dosta velik domet wi-fia jer kolega ima HTC tattoo (mislim) i moj se puno bolje spaja na neke mreže. No evo da sada konačno pređem na problem a to je fakin software.Nakon nekog vremena (2-3 mjeseca) konstantnog korištenja pocne mi izbacivati da mi je unutarnja memorija puna (154mb)...ništa ja format, reset i sve sto sam mogao ali nista ne uspjevam. Pokušao sam ga updejtat ali kao nema novije verzije. Ok. Nema veze, mogu ja i bez te interne memorije. No onda mi pocnje i vanjska radit probleme (2gb) . Jednostavno se "gube" datoteke...odnnosno mjenja im se format i mobitel ih više ne prepoznaje...postaju "nevidljive" a zapravo zauzimaju mjesto. I odnesem ja njega na servis. I oni stave novi fw i konacno sve proradi. I sve lijepo šljaka i nakon opet par mjeseci opet me poceo zajebavat...i evo polako iz dana u dan gubi sve više datoteka...imam još garanciju ali mi je totalno sranje sto znam da ce opet srat kad mi ga vrate...ne odma nego nakon par mjeseci...jel netko ima ikakvu ideju sta bi moglo biti?