CTRL + lijevi klik sta oces reci (build, health, energy, DP, morale boost...)= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
health i energy mozes dobiti i naredbom /health i /energy
Printable View
CTRL + lijevi klik sta oces reci (build, health, energy, DP, morale boost...)= Citat =:
health i energy mozes dobiti i naredbom /health i /energy
za nabavku monk skilova evo ti link: http://gw.gamewikis.org/wiki/Monk_skills= Citat =:
a sto se tice oruzja, moja preporuka ti je nabaviti si Divine favor staff (jer je divine favor glavni monk atribut koji uvijek koristis, ono dodatno hilanje ovisno o tome koliko imash pointova na DF) s time da na staffu imash: inskripcija energy +5 while Hp is above 50%, energy +5 upgrade i enchatments last 20% longer
kada bi kupovao gold item, max dmg, req 9 s gore navedenim upgrejdima (znaci perfect req 9) to bi te izaslo nekih 20-25k
Navikavam se na novu tipkovnicu,brzo pišem,a tipke su male.= Citat =:
Izvorno postao Kron
ili kupis scar eatera/ kepkheta
monk i dmg nejdu zajedno...osim ak ne farmaš solo undeadove ili radiš misiju krcatu undeadovima....= Citat =:
sign,aerial me više uoće nrazumije
smite sam mu smanjio i stavio na fire,i sad imam neke spellove kao fire rain, flare i phoenix za damage,i divine favor i healing koji idu na mending,healing breeze i orison of healing,i restore life= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
a sto se tice itema,za sad raspolazem svotom od 3 platinum coina i 500 golda tako da cu za gold item morat jos stedit :oops:
imam preko 5 purple itema,i ne znam sto sa njima,jer value im je oko 20 golda,a trgovcima necu dat sa tako sitan gold :yuck:
jedini skill od elea koji bi ti smio imat u heal/prot buildu je glyph of lesser energy...
evo ti 2 heal builda dobra za PvE
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/an ... nce_Hybrid
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/an ... aling_Monk
probaj to sloziti (vjerojatno nemash vecinu skilova jer si tek na pocetku
ali probaj dogurati do toga
ty,nemam ni jedan skill od tih,osim orisona :) ,a za 2. nemam N i F,pokusat cu iskoristit nesto od toga...
nego gdje se mogu dobit elite skillovi? citao sam o tom signet of capture,ali ima li uopce toga u new ascalonu? (tu mislim i na bossove),jer jedini skillovi koje vidim su da obicni charr shamani bacaju area heal,flare,ignite arrows i to,ali oni nisu bossovi :o
:) suosjećam, i ja sam nabavio novu prije nekih mjesec dana... prvih tjedan dana sam se doimao ko neki disleksičar, sad je već bolje...= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
Možete li mi reći koju da si ekspanziju kupim uz orginalan GW?
Neki mi govore Nightfall, a neki Factions. Možete li mi ukratko opisati što koja ekspanzija dodaje.
Znam da će svatko napisati drukčije.
Zahvaljujem se.
jedina ekspanzija je Eye of the North...
Nightfall i Factions su zasebne kampanje ko Prophecies...
kupi ili Nf ili Eotn
ali moja preporuka je da kupis sve
Aha, znaći to nisu ekspanzije.
Dobro, koju da onda od Nightfall i Factions kupim, mogao bih sve nastavke kupiti za 800kn s dobrim acc. Al trenutno vlada besparica, tj. treba mi za novu konfiguraciju.
Svi "nastavci" će te doći oko 1000 kuna, tako da ti to ne preporučam :)
Zato sad ja vas tu pitam koji bi si nastavak mogao kupiti uz GW.
Svi će reć NF da ti je bolji,iako je meni Factions odličan zbog skillova dobrih a i ritualista. Tak da je svejedno u biti,nećeš pogriješit šta god uzmeš.
Factions-Asassin, Ritualist,nema baš neke skillove.
Nightfall-Paragon,Dervish,Heroji i hero battles,dobri skillovi.
ja bi factions zbog assasina,a nightfall zbog dervsiha
e assasini su tako moćni isto kao i dervishi
prestrašno nešto...
Ne podcjenjuj ni moć paragona, sine.= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
nikad ih nisam vidio u akciji,pa tako...
Rajt, rijetko ih se viđa, ali svejedno su jaki. Ma u GW-u svako može pobjedit svakoga, zato GW rula....
paragonu je nerfan. case closed
gadzori :(
nasao sam u preascalonu "Survivor Ash Fiend Trappings of Vitae" ima neki ench da daje na skoro svaki dio armora po nesto hpa,i to je salvage item. sto bih ja trebao s tim? ne mogu ga stavit na neki dio oklopa,ne ide u stit slot,a za prodat merchantu vrijedi 20-tak g :yuck:
trebas to salvagati, ali neznam jel ima u presearingu nesto za salvagati rune
ima neki salvage kit,ali kad sam nesto slicno tome salvageao,isto sa enchantmentom, onda sam od toga dobio samo 3 cloth materiala i izgubio item :o
šta da kažem,morate još puno špinata jest ^^.
Ako dobiješ neki item "of nešto" ili "nekakav item of nešto" onda uzmeš superior ili expert (ne onaj obični od 40g!) salvage kit i izvučeš taj "of" atribut iz itema .. dobiješ runu koju onda mošež staviti na odgovarajući item.
Ista stvar s oružjem...
A što se tiče assassina, čuo sam da baš i nije nešto jer za melee lika ima malo sjeban armor. Uletiš u fajt i nadaš se da ćeš zakucati crit dovoljno brzo da ubiješ beštiju prije nego te rascjepi sjekirom... Ne znam, nemam Factions, pa eto...
gledaj, assasin shadowstepa na tebe i ti si mrtav za 5 sekundi doslovno, sve ispuca na tebe i onda bjezi kud ga noge nose. ili recimo ako nisi bas iskusan/nemas skillova, uzmes shadow walk i opališ njega, bacis augury of death, malo ga ponapadas, deaktiviras shadow walk i kad njegow health dođe do pola augury te shadow stepa i diokrajcis ga. a pritom moliš boga da im je monk njubzor, ili bar da nije prot :)
Šta se tiče assasina, ja im u PvP sa svojom PvE rejnđericom dam Throw Dirt, onda ih dokrajčim kombinacijom Poison(preparation) + Strike as one(shout) + Heket's rampage (stance). Kad im završi blind, onda whirling defense, pa onda opet throw dirt, itd.= Citat =:
Izvorno postao Kron
jebote vama je pvp jednak RA ili čak eventualno TA..
Gle, pošto sam se tek probudio i malo mi mozak šteka, dal mi možeš malo pojasnit svoj post?
oće reći da je HA i GvG jedini pravi PvP
HA su uništili s tim rankovima :yuck:
daj stfu ajde, HA su uništili sa konstantnim odbijanjem nerfanja iwaya još tamo u 9 mjesecu 2005. godine, onda su uveli 6 vs 6 koji je bio još veće sranje, pa su uveli killcount i takve gluposti da bi na kraju većina pvp igrača prestala igrat GW
gvg je pak druga priča koja ima nešto blistaviju budućnost kaj se tiče competative igre, dok je meni svejedno, jer sam GW prestao igrat davnih dana
Nemoj ti meni stfu,mrš u 3.. :yuck: :-x :rotfl: Mislio sam radit HA,ali nemam rank,a i neda mi se čekat 2 sata dok se svi spoje na vent,dok se nađu igraču itd.
r3>nemaju vent...
:roll:
Ali onda nemaš šanse kad naiđeš na paraspikere ili sad su popularni SWAY,gotov si odmah,makar bio s thumperima ili s tvojim SWAY teamom kad uvijek se nađe jedan noob koji "zaluta malo."
zato fino nađeš pvp guild i igraš balanced
dobar balanced > sve