istovremeno je i slika, ali i provala, tip pitao kako napisato obrnuto b :pray:= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Printable View
istovremeno je i slika, ali i provala, tip pitao kako napisato obrnuto b :pray:= Citat =:
Izvorno postao Flippy
A 100% se zajebavao :(
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Zbilja si me nasmijao.
Gotov sam XD= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Lorlone, danas pripremam onih 100 cevapa, obavim par poziva da vidim jel su stigle lepinje, bzw sa cime? Lukom?
aj prestanite quotat slike
Ma daj sa sa lukom! xD= Citat =:
Izvorno postao kripton32000
Btw i ja sam se komiro na sliku :D
danas jedan frend na kolodvoru:
"Jel imas Crysis htjeo bi isprobat svoje nove tri GF8600 platio sam ih 9000kn"
hahahahaha
E, ja i frend se danas prepiremo oko njegovog kompa koji on oće prodat, i ja kažem da gledaš cijenu tih komponenti kakva je danas, minus 50 % jer je polovno. A on meni kaže evo citiram:"Gledaš kolko si ti platio. Vidiš kako si glup!"
Hahahahahaha
Ja moj prvi komp platio 8k a imo grafičku od 2 MB i 24 MB rama haha i šta bi ja sad njega trebo prodat za 4000 kuna?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
BTW taj frend mi je jučer kupio perec, ne kiflu :D
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
sick me odvalio. :rotfl:
ono, zamišljam starog da dere diablo dok je on onako krasan u fetalnom položaju sklupčan na podu i curi mu slina iz usta. :rotfl:
Ili...Pita mog buraza ova iz hrv.Matijase reci mi jedan prjelazni glagol,on kaze zebra...hhh..Imao je popravni pred maturu...xD..Ali je proso...
bral sam sad grožđe i sad biser od starog
ja : a zak ti nebi malo došal mi pomoć, da budem brže gotov, lako to kasnije popraviš (neš je u garaži delal, samo da ne bere)
tata: a bravo, misliš da ak ti ja dojdem pomoć da ćemo brže pobrat.
-.-'
@ Brico imaš topic za viceve
Jučer ja surfam,tražim nešto o Velikoj Hrvatskoj (ne,nisam Psetov istomišljenik,samo me zanima povijest i politika),i google izbaci jednu sliku Velike Srbije,moj brat to vidi i kaže:"Gle,pa Velika Hrvatska nema Istru i Zagorje..."
Frendice raspravljaju:
Mia: Tko je 'nacrtao' Mona Lisu?
Ines: Picasso
Arijana: Jesi sigurna? Ja mislim da je... Onaj... 'Rebran'
Ines: Ne, ne, Picasso je!
-.-'
Pod fizikom:
Mia: Profesorice? Meni se piški, jel mogu ić na wc? Dobit ću infrakt koliko mi se piški!
-.-
Inače, Mia ima plavu kosu :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zbilja nemaju mozga.
ane, pricamo o bachu pod glazbenim i dodje adri:A sta svira taj Bač ono? :))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Maja
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
epic fail :(
zapravo nije potpuni, nisu assasini i ninje isto, assasini su arapski vojnici specijalno trenirani za stealth misije, dok su ninje japanski specijalni vojnici trenirani za stealth (isto su, ali podrucje djelovanja nije isto) ali su bili u slicnim periodima= Citat =:
Izvorno postao cropir
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._UltraFail.png= Citat =:
Izvorno postao cropir
Assassini postoje,i postojali su...ovi su bili samo jedan red assassina...
Assassini su svi koji su plaćeni ili imaju ugovor o ubijanju nekog/nečeg.
Haha, tek sad vidim ovo :D= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ajme kako bi Mona zgledala da ju je Picasso naslikao :rotfl:
Evo googlao sam, zajebancija ali OK -> Picssos Mona LisaS:D
ne kvoutajte slike reko sam već
@ Bartuc ne dela ti link za liku meni ne otvara :/
'Dela' link :S
Btw, lol,lol,lol :D
da sad dela
cool 8)
"Da, danas sam sreo Đapića..."
"To je zato jer se niste mogli mimoići?"
Kako volim svoju profu, čak i kad me skuri :D
Pazite razgovor e :pray:
Ja: Nemreš igrat cod s mišem na kuglicu i nekom usranom podlogom...(ili bar imati pozitivan k/d ratio)
frend: daj tišina, kaj ćeš ti meni govorit, najvažnija je tipkovnica za igranje pucačina...miš može bit od 10 kn...
jednostavno...
fail.
Pa,čovjek i djelomično govori istinu...ja sam igrao CoD i CS sa takvim mišem,ali odlično radi svejedno ^^= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
kingtomy , i nije ti frend baš u krivu... osobno znam par ljudi koji su cak na LAN tournamente (ne partye) nosili svoje kuglične miševe , i ownaju s njima...= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Nije u tome stvar,frend mu misli da je tipkovnica važnija za igranje od miša.
Za pucačine ti je prastara IBM klikuša daleko više no što ti treba :D Frend ti je njubaka :P
Je, dosta je ako se pod pucačina smatra i Solitare :)
o,bože...
čitam o crysisu na uncyclopediji i evo:The plot is relatively simple. You are a person with a gun and a high tech bathing suit who falls out of a plane. And your chute's gone, your damn chute is gone! You are then instructed to KILL ASIANS. The nature and species (and biological makeup) of the things you have to kill change two thirds of the way through the game, just to keep you on your toes. You are then instructed to KILL MORE ASIANS.
To je bila poanta, da misli da je tipk. važnija od miša.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ali ne samo da ima miš na kuglicu i neku izgrebanu punu uzvisina nepogodnih za miš podlogu, miš mu trza u windowsima. Ne nije problem u sporosti sistema, problem je u mišu koji blokira 24/7 sa svojom kuglicom.
S obzirom da je to s Uncylopedije,što je tu provala'= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Danas na likovnom,pitamo profesora je li bio na Thompsonu (bio je koncert u Šibeniku u četvrtak).
Profesor:"Šta ti misliš da sam ja peder?"
A evo i jedna Youtube-a:t6hoWdMSj94&feature=related
Danas profesor iz matematike na prezentaciji pred 100 ljudi, gleda na zidu sliku što baca projektor i priča. I bila sad ona slika što smo dobili o državnoj maturi onu knjižicu, ona slika di su ona neki sretni likovi i likuše na plavoj pozadini i smiju se. I on faca onak komentira sliku i kaže: "vidi ovi učenici su sretni i smiju se - ti sigurno nisu iz naše škole"
Ja i sto ljudi je vrisnulo od smijeha haha
Bravo profesore
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Slušajte ovo.Imam ti ja jednog u razredu koji misli da zna sve o kompovima a zapravo nezna nista samo se hvali ja kazem snaga napajanja se izražava u vatima...A on haha kako si ti glup e nije nego u đžulima haha.Kako je glup čovjek :twisted:
Ja bi prije reko da se on zezo pa da si ti povjerovo da je on to stvarno mislio...= Citat =:
Izvorno postao Chappi
nije sigurno,jos sam ga prije toga pitao par pitanja i nije na nist od njih znao odgovorit.i onda jucer u razredu dodje i kaze da sam imao pravo da je iso na internet provjerit
Pa onda je to stvarno biser kakog nema :D= Citat =:
Izvorno postao Chappi
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
cekaj, on otisao na net i tamo mu reklo dzul :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chappi
dragam te, odakle mu to izletjelo :rotfl:
ma vidio je na netu wat a ne dzul...do sad je mislo da je dzul