Poceo sam ponovno igrat cod5 i sad mi se vise sviđa,nema onog divovskog fonta i zabavnija mi je igra,malo mi je dosadio cod4.
Printable View
Poceo sam ponovno igrat cod5 i sad mi se vise sviđa,nema onog divovskog fonta i zabavnija mi je igra,malo mi je dosadio cod4.
Kupio sam si org. cd key i krenuo igrat za ozbiljno.Igra ima jako velikih mana.npr. spawning system koji je prelos,toliko los da sam se jako puno puta spawnao iza leđa neprijatelju i da sam ubio istog lika dvaput u 5 sekundi.Zatim psi,totalna je pogreska sto su to uveli,previse su korisni pa je lako biti najbolji na serveru,samo kempas da dobis 7 killova i automatski dobis jos 5-10 killova sa cuckima.Helikopter u cod4 je puno bolji.Zatim vozila u ffa nacinu igranja,samo uđeš u tenk i ubijas sve pred sobom,izdržat ćeš puno dulje zato što onaj koji te pokusa ubit bude najvjerovatnije ubijen od strane nekog drugog prije nego sto unisti tenk,u TDM-u ajde vec.
svrha ove igre jest co op, i prokleto je dobra u tome :P
Nisam to jos probao,mogao bi s nekim.
Jos jedan ogroman minus igru su fast rank serveri,koja je budala izmislila takvo sto.Tesko je ne neletit na takve servere,posvuda su.
Moram triplepostat.
Eto maloprije igram,dođen na neki server,sve normalno,nista fast ili power u nazivu kad ono,napravim jedna kill i rank mi se poveca za 4,poludio sam,koji k. ne stave upozorenje u nazivu servera.Ajde,nije mi bas previse stetilo zato sto sam se vratio na rank koji sam imao kad sam kupio cd key.I ovi j*beni cucki,pola igre ubijam cucke i čuvam živu glavu.Najgore je to sto nikad ne napadaju sami nego jedno 6 skoci na tebe,pa te ubije jedan,pa se spawnas metar dalje od mjesta smrti zbog glupog spawning systema pa te ponovno ubije.I tako jedno 4 puta.
da nsatavi mrazgovor sam sa sobom:
Ponovno sam naletio na fast rank server,sad sam 31,a trebao bi bit 23.Negdje 30% svih cod5 servera su fast rank serveri :(.
Inace,skuzio sam da je thompson najbolja moguca puska u cod-u 5,stalno dijelim heahshotove a niti ne ciljam glavu,osjećam se kao da imam aimbot.Thompson+Aperture sight+Steady aim=savršenstvo.
kad ocito nitko osim mene i par ljudi ne igra cod5 :(
Opet doublepostam.
Poceo sam igrat Nazi zombie,nesto predobro.Zabavio sam se puno vise nego igrajuci l4d.Da bar ima vise mapa.Ako netko hoce igrat samnom neka me adda pod friends,nick je Const4ntin3,valjda.
Rekord mi je zasada samo 18 level :(
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 3cb061.png
http://www.customcod.com/community/i...a=view;down=73
postan url na stranici iza
Zasto su nazi zombie serveri tako prazni,jako je tesko nac lobby sa koji nije pun i jako ih malo ima.
To ti je bug.
Zasto nemogu kickat nekoga u lobby-u,kad pristisnem na kick,nista se ne događa.
Error koji mi se javlja na jako puno servera,No or bad challenge for adress,koji je pak to vrag i kako da to rijesim?
ja rjesim tako ad izadjem iz igre, strpim se minut -dva i spojim se ponovo
znam radi tako,ali se svejedno nebi to trebalo javljat a i preko xfire-a se nikako nemogu spojit,a i jos uvijek ostaje problem sa kick-om
ha... ja dosao do 10 lvla sam :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
zanima me da li dobijem nekog svog "prijatelja" kod singleplayer... Nazi Zombie...jer čoviječe..jedva sam dođem do 7 lvl...
a i imam problem sa multiplayerom..! ne želi mi se povezati.---... ili me izbaci i piše ono dont send... neznam šta da radim...
NAPOMENA :nemam orginalnu verziju.! :oops: :cry:
Kupi orginal
je...sad dok sam prešel cijelu igru===???!! a zanima me dali dobijem nekog živog da mi pomogne..kod Nazi Zombies!
Sad igram cod5 samo na jednom taktičkom serveru,nikad prije nisam igrao na takvim serverima,nema rushanja i run&gun.
ok..za tebe...ali sry..ja pitam...da li dobijem nekog mojeg pri igranju singleplayer..nazi zombie???? jer mi multiplayer ne radi...
gad se ne želi povezati :( :-x :( :( :( :hangin:
= Citat =:
Izvorno postao sabomen
Mislim da si dobio odgovor zašto se ne želi povezati.= Citat =:
Izvorno postao sabomen
I daj molim te stavljaj malo više smajlija pls.
igrao sam zombie s frendovima i došli najdalje do 22. lvl-a
a imam problem kod tih zombia
kad pokušavam ući na neki server ne želi, a i ako želi onda uđem i izbaci me opet
nisam do sada niti jednom uspio
ima netko riješenje?
daj jel ima ko da igramo CoD2 neki opaki war? Znam da je ovo CoD5 tema, al da pokrenem sad drugu je uzaludan trud. Sad, ko oče igrat nek mi se pošalje PP.
another guy making post count! so sad! :(
on topic.
jel igro ko na open warfare modu? ak je, nek posta ip server, ja nadjem server al mi dload nece prestat. i ako ima neko za CB nek se javi il na PP il na xf! :D
Kakav je to mod?
Ovako,
imam problem sa cod5. nazalost :(
Evo idem ja malo igrati cod5 i udjem ja u njega i pocne ono retriving account information....
I onda nakon toga se pojavi error: Cannot connect to server..
tako nesto...
A i nemogu napraviti novi profile.
Jeli zna neko rijesenje kako to popraviti.
Original cod5
WIndows vista ultimate.
Sry ako je na krivoj temi postano :D UNAPRIJED HVALA
Mislio sam da je onaj perk Shades potpuno beskoristan ali nije,sa njim dobis kul naocale:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 6dac9f.pngS(slika je ultrajadne kvalitete zato što sam snimio to na profilu za jumpanje)
^^ a reko takve si moram kupit :D
Jel mi moze netko objasnit sto to tocno znaci prestige mod,dosao sam do 65 levela i zanima me sto gubim a sto dobivam s tim?
ima li tko kakvi dobar nazi zombies server???? htio bih i to malo probati...
lol?
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Kolko ja znam ako odes na prestige resetat ce ti se sve, svi perkovi, lvl 1 ces bez dodataka za oruzja , score 0 ali ces pokraj nicka dobiti 1 zvjezdicu neku. I tako ako napravis 10 puta tj. 10 puta dodes do max levela imat ces neki imba znak pokraj imena :D
A,killovi i challangei,to naravno ostaje????????
Challenge ne, ali mislim da killovi da. (al nemoj me uzet za riječ možda i challenge ostaje)
kae tak tesko proguglati pro mod -.-'
ne chalengi ti ne ostaju
ma ja ti nebi to učinio...to bi sve zbog zvijezdice...ti se mučiš...i onda da ti se sve izbriše...??? :thumbs1: :nonono:
Ja sam doso do zadnjeg Prestigea jedan po jedan u neka 2 dana! ^^ Jedina prednost je sto imas 10 Custom classa za napravit ako obavis sve do kraja!
1 prestige level=kao 65 normalnihi ili?