-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
e baš sam te to mislio pitat, koliko su ti došla ta 2, dakle 20 milja, bravo :D
nego, da te usput pitam, što se lancera tiče... i frend i njegov stari kad su kupovali novi auto su (navodno)odustali od lancera jer su rekli da se prejako čuju kotači dok voziš, pa su na kraju kupili novu deltu. je li i tebi tako ili je sve normalno?
-
Prvi model novog Lancera kada je izasao nije imao dobru izolaciju pa se dosta culo.
Ali sa novim "modelom" koji je dosao godinu poslje (krajem 2007) je to rijeseno.
Moj je '09 model te ima jos nekih dodatnih stvari koje 08 model nema.
Sad dolazi 2010 model koji ce imati jos stvarcica :) Ali nista znacajno.
Sve u svemu ja zadovoljan Lancerom :)
http://img412.imageshack.us/img412/5096/5854.th.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/5774/5855.th.jpg
-
Ma koga ti farbaš? Kak si možeš od prosječne plaće kupit tako sexy nov auto i još posvojiti dva punoljetna mu brata japanske krvi. Sigurno prodaješ drogu i mnogo kratiš ljude, no uglavnom, Eclipse mi je jeben totalno, a Lanceru spiči felge u mat bijelu farbu i dignut će ti vizualno auto uhuhu...
-
Kredit cini cuda :) Nesto ustedjeno, dio na kredit od 6 god i eto ti auto :P
Sto se tice Lancera na njemu jos eventualno mislim zatamnit sajbe i to je to.
Kao sto rekoh nemam bas tolko para da sve sredujem od jednom, tako da colt ima prednost trenutno :)
-
Lancer mora imati bijele ili crne felge, ipak se tu radi o cestovnoj formuli. Moj san je crvena Alfa 159 sa bijelim 18" OZ felgama i sicevima od crno/bijele kože. Kad to kupim (makar za 20 godina) radim veliko slavlje!
-
pa koliko ja znam, lancer i nije skup auto, posebno za ono što dobiješ
-
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Lancer mora imati bijele ili crne felge, ipak se tu radi o cestovnoj formuli. Moj san je crvena Alfa 159 sa bijelim 18" OZ felgama i sicevima od crno/bijele kože. Kad to kupim (makar za 20 godina) radim veliko slavlje!
Uopće ne. Kupiš jedan fini 1.6, čak i nema alu felge i fino imaš auto u rangu bilo kojeg drugog auta te klase, niš posebno. Druga stvar je EVO.
A moj san...crvena Octavia RS karavan, sa bijelim felgama...orgazam. Al trenutna mi je stvarnost kupit felge za moju bebu ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
pa koliko ja znam, lancer i nije skup auto, posebno za ono što dobiješ
Izasao me 156.000 kn.
Moja je Intense oprema, jedan nivo slabija od najace.
http://www.japan-motors.hr/main.aspx?ID=262
Tu je popis opreme.. Po meni je stvarno best buy ulozeno/dobiveno.
-
Ma zakon, di češ bolje. Pretpostavljam da je i zadnji spojler isto uključen u to, mislim da ga nisam vidio na popisu. Auto je pravi bombon.
-
Da zadnji spojler je dodatna oprema, kao i kromirane lajsne na pragovima ali njih nisam slikao..
Sve ostalo sta se vidi je u opremi :)
-
Ma divota. Tak sam i ja za svoj pug uzeo zadnji spojler, malo đubre košta tolko da to nije normalno. I te lajsne sam isto uzeo, ipak malo podiže izgled auta. Sad samo da čopim OZ 35th Ann i Bridgestone Turanza gume na proljeće i ja sretan ko malo dijete ^^
-
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4...8105739.th.jpg
-
Ma ja hoću pretežno dobru ljetnu kišnuSgumu, nije mi tolko do trošenja il drugih stvari. Nekak sam se odlučio za nju al možda u međuvremenu uzmem i neš drugo, čuo sam da je i continental dobar. A kaj se tiće felgi, prvo sam mislio uzet 16" al kad sam skužio da bi auto izgledao visoko ko koza rađe ću stavit originalnu dimenziju koju imam, 15". A i jeftinije je uostalom. A preko zime ću imat ove sad felge te nove zimske gume, tak da samo kod promjene šaltam felge skupa s gumama.
Evo slika, malo prokopao temu
-
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4...8105739.th.jpg
Felge su mrak! Koliko vrijedi takav Colt?
-
A cuj Colt GTI je dosta rijedak auto..
Ovaj moj "crveni", ovaj srebrni od frenda i jos jedan crveni su Dubai edition koji su jedini uvezeni za vrijeme Yuge.
I ti imaju 1.6 motor dok su Europski GTI sa 1.8.
Vani ih se moze naci ali cca 10.000kn racunaj kod nas.
-
Aj pliz napiši koje su to felge. Stvarno mrak zgledaju. Sigurno je minimalno 500 eura došao komplet.
-
Pa to bi trebale bit Superturismo GT felge ak se ne varam...a cijena ti ovisi o colaži.
-
Felge?? 500€?? Dao sam frendu Samsung monitor 2032bw za njih :D
Iskreno nemam pojma koje su.. Bacit cu oko kad odem doma.
A izgledaju ko superturizmo (onaj stariji model di je srce malo unutra) ali nije to to.
Ovako izgledaju te starije GT
http://www.njuskalo.hr/image-w450/al...ka-1486509.jpg
Novije:
http://data.motor-talk.de/data/galle...o-gt-30614.jpg
-
Ma skoro su pa iste. A dobra ti je zamjena :pray: Za 15" mislim da se cjena kreće oko 100€...zaboravio sam kolko je bilo kad sam pitao za 35th Ann.
-
Da skratim. Koliko je onda komplet tih felgi + gume od 15 cola naravno. Meni su felge najbitnija stvar na autu, kao i cipele na čovjeku. Šta nije lakše platit nekom da ti ukrade felge s nekog auta?
-
Ajmo bubnut...15" felge plus gume, od 800€ do 1000€. Ak hoćeš ozice gledao sam u Vulkalu. A cijenu sam fakat bubnuo, pod uvjetom da je sve kupljeno u dućanu a ne polovno.
-
Ajmo rec da svaka felga kosta 15" cola oko 500kn. I sad uzmes da su jos 4 gume 2000kn to je cca 4000kn. Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn, ali to se ne kupuje kod nas nego u furlanu u sloveniji. Kod nas se samo 15" isplati. Ja uzimam sad 16" od tsw-a skupa sa kw oprugama i amortizerima -35mm. Ove felge trazim i ako ih nadem uzimam ih odma i onda na njih goodyear eagle f1 gsd3 gumu 205/45 r16
http://www.tsw.com/alloy_wheels_asan_5.php
-
Ak je svaka felga tolko onda super, naravno pričam o oz-u, za ostale neznam kak stoje cijene. A i niže od oz-a ne bi ni išao. Možda i prije skupim te pare. A inače, isplati su u sloveniju skočit, još ak te ne cimaju na granici, divota.
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
A Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn.
Ne znam di to kupujes ali mene 225/40-R18 gume izadju oko 1200kn komad..
Evo nasao sam ljetne gume Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/45 R17 za 1050kn..
Sigurno se moze naci neka losija guma i za manje pare. Ovo do 1800 je nekak previse :)
I di to ima 17ice felge za 700kn!? :shock:
-
Pa valjda ovisi o kvaliteti i marki felge, zato 17" košta možda toliko. Naravno, ak još ima koja akcija na felge onda se još više isplati.
-
Evo našao sam si felgu iz snova. Sad samo da nađem neki auto na koji ona paše...
-
A sta kazes na Superturizmo wrc? Posto vices stalno kak ti se svidaju bijele felge :D
http://www.speck-tuning.de/sod_data/...urismo_wrc.jpg
-
Ima moj frend na alfi, ak to ne čistiš svaki tjedan ili češće felge će nekong nekog vremena ličit kao da se netko posrao na njih i to nikak ne ide dolje. Zato sam se rađe odlučio za crne 35th anniversary. Al inače, ove bijele izgledaju zakon.
-
Ta oz mi i nije nesto. Inace imao je molydon akciju za 17" felge. Rebel 225/40R 18 1200kn? Nemoj me jebat jer u sloveniji 205/45 r16 dode oko 1100kn, a kod nas je skuplja tak da ono ovo je jos veca dimenzija od te :). Inace u sloveniji ako su gume iz EU platis 10% necega, a ako nisu onda onih 23% pdv-a i dobis povrat poreza iduci put kad ides tak neka fora. Inace u molyodnu sam gledao i dosle su toliko G1 Eagle F1. Inace stena tko kaze da ja gledam standart 17" gumu. I nije bas tak jeftina. Sumnjam nekako.
-
Evo preko ljeta bila akcija
http://www.njuskalo.hr/gume/ljetne-gume ... las-498103
Iglica 1199kn..
Gledao sam kod frenda u katalogu za ovu moju gumu koju sam dobio sa autom Yokohamu Advan A10 215/45-R18 dode malo iznad 1200..
-
Nemoj me krivo shvatit, ali yokohamu ne bi nikad na svoj auto stavio. Slusao sam ovak malo ljude i katastrofa su gume. Na mokrom su za k.rac, a i ovak imaju lose drzanje. Ugl goodyear, continental i bfgoodrich su mi se jedini pokazali dobri. Michelin i bridgestone su ok, ali nisu nes kao sto ih se spominje.
-
SAVA gume su najbolje. Best buy! :pray:
-
Da, dobre su Sava gume. Imam sava diamond na nexusu, opake.
-
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....
Pics or it didn't happen.
-
-
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.
-
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.
Nikad više fiat!!!
-