Al' će ga griefati u White Sandsu. :)
Printable View
Al' će ga griefati u White Sandsu. :)
white sandsu?
uff da ne priacam koja koljaza tamo bude hehehe :D
Prva PvP zona koja se nalazi unutar Tortage zone aka. tutoriala. White Sands nema level ograničenje. :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
nema edit :o
uglavnom preporuka od mene najbolje ti je da rijesis sve q unutar tortagea do cirka odprilike 15-18 lvl-a onda ces u vs-u lako rijesit sve u šutu ;)
nisam baš siguran da ću uzet medvjediča, ne sviđa mi se... inače sad sam se sjetio tih white sandsa, ma tamo ni prvi put kad sam igro nisam dolazio dok nisam bio negdje lv17 il tak neš, nekak sam se bojo otič onamo :(
a što je s dungeonima, acheronian ruins i još dost tih lokacija izvan tortage, se tamo nemog "open pvpat"? :S
inače za neka 2-3 sata gotovo patchiranje :>
White sands ima level limit 25.Moguce je levelat bez da se ide tamo znaci destiny questovi(noć)i Archeronian ruins.Moja preporuka ako se ide na end pvp demo/necro je najbolji izbor.I u tortageu ima jos jedna pvp zona valuts nesto zaboravio.
Underhall
Lik ima trial account o kakvom end pvp-u ti pričaš.
Govorim opcenito ne samo za njega.sto skaces odmah.?I kakve veze ima to sto je trial acc?
isuse danas opet neki jebeni patch od 1.6 GB, il to sam ja moram skidat :/
jučer sam igro s mp3ijem, sve oke ko i prije, napravio assassinku, al na nekim loadinzima ko da mi komp otkaže :S tako kad sam ulazio u minigame loading mi je trajo nekih 6-7 minuta i onda bi se spawna tako da bi mi char ležo i ja tu niš neb mogo :/
onda kad sam išo u white sands ista stvar, zatim sam izašo iz igre :-x
evo moram vam postaviti jedno pitanje
vrijedi li meni ici na aoc betu?
Nije to BETA, već TRIAL period.
= Citat =:
Izvorno postao CRO_Cherry
aha....ok
pa je mi vijedi ili ne?
pa nemaš šta izgubit.. osim vremena ofc x)
i da vrijedi ti, jer kolko sam skužio trial nema level cappa, a kad ti istekne ak ti valja igra, samo upgradeaš acc i pičiš dalje još 30 dana, ak ti se i dalje skida obnavljaš sub i to je to x)
Novi updajte i dolazak famoznog 1.05 patcha:
Update 5: Gangs of Tarantia Revealed
eo radi ovog cu uzet novu karticu :P
brijem da ce bit dobar updeate ;)
hmm ne zvuči loše, posebno mi se sviđa ono s itemima, jer u tortagi ni ne trbeaš pravo nosit iteme s npr. assassinom, bit češ jednako nefunkcionalan xD
igra mi ima dobru grafiku i combat system al sav onaj grind na početku mi je previše... ono go there and kill 50 picts, now go there and get me 30 crocodile hides.......-.-
a u underhallsima i white sandsima na pvp serveru je jednostavno preljepo, neopisiv osječaj :) ono tih prvih 20 lvla treba izdržat samo, valjd ču uspjet..
sto se tice questova i lvl-anja po meni aoc i wow a poosebno war su trenutno najbolji...
al jebiga uvjek je tako i tako ce ostat ubi, ovo ubi ono, odi skupi ovo...itd...
ovaj tjedan kupujem gc od 2 mj woohoo :D
ma da al u WAR to nije tak izraženo, onak ja napravim 2-3 questa u ch1 i više ne radim questove do t4... samo PQove, rvr i scenarije, bilošta što bi radio bi radio s nekime živim, a ovdje sve prokleto solo, dosadno questanje, koji je onak čisti grind, a nekak vjerujem da je zanimljiv end game i sve to s gildama i njihovim gradovima... sad sam bio došo na server, pa za 5 min, server is goin down in 60 minutes!-.-
eo ga cijeli updejt je velik 890mb-a i bome dosta toga mijenja u igri...
po meni igra ce biti totalno drugacija nego do sad :D
eo link pa se uvjerite ;)
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=124848
Renđeru, čujem da ti opet nije sjelo nešto? :)
Ludi Funcom:
- Due to sexual equality, female characters should now also properly be dismembered during fatalities.
haha al sam se nasmijao :D
btw. kupio karticu i nastavjam sa klanjem :D naokon :D
ma stari problemi... isključio sjene, promjenio usb(imam wlan) i postalo je kolko tolko oke :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
onda sam ošo nazad u tortagu silovat lowbieje xD
ak misliš na onaj 26minutni loading conarcha, onda fakat... :twisted: skoro je komp letio
meni cim load-a vise od 2 min ja alt+del+f4 i gasi igru :D
upalim ponovo i load-a kako treba iz 2 :)
alt del f4 O.o ja alt del ctrl, al u 1. situaciji loada conarcha ni isus nije pomogo..
krivo sam napisao :friends: :rotfl:
hahahaha... jesam puko ko kesten :D
Prilika za osvojiti Age of Conan igru (1000 kopija kao nagrade).
http://www.mmorpg.com/contests/aoc_game_promo.cfm
heh mogo bi ugrabit jedan, pa prodat ^^
super stvar za AoC, dobit će 1k novih igrača, koji će skoro svi vjerojatno još bar jednom produživat sub ak ne i više puta.. vrlo pametan potez, šteta što se WAR malo više ne reklamira il radi ovak neš, zadnje što sam vidio o WARu su reklame na xf i to im je cjeli site bio u štihu WARa, bio je preljep x)
WAR se priprema za aziju, 6+ milijuna preordera su zadnje informacije koje sam cuo...
da to sam baš primjetio u onom trečem pismu onog producera, ovaj mjesec dolazi(il je več došo) na taiwan, pred kraj godine u koreju, lots of awesomeness x))
baš me zanima kak će to utjecat na WoW i poboljšanje WARa x)
da vas podsjetim ovo je aoc tema :boohoo:
daj je ima neko dobar pvp build za tosa i barbariana ===????
jer ovi moji trenutno lizu jogurt s poda svim ostalima :o
btw. bravo za war jer ce im to donest dosta lofe :D ali nista znacajno nece igru promjenit :P
o, ali več se mjenja :P
sad sam baš malo upalio da vidim kake su stvari nakon 1.3 patcha, dost je drukčiji;na bolje naravno x) mnogo bolje od AoCa mi je WAR :p
bome oce= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Izgleda da će Funcom otkriti ekspanziju za AoC u 8. mjesecu, tj. tijekom GamesCom-a. Detalji nepoznati, naravski.
http://www.massively.com/2009/07/07/age ... -gamescom/
Znači nakon sto zarši trial netreba kupovat igru nego samo karticu ili sam ja nešot krivo shvatio???
Trebaš igrin key da bi unaprijedio trial account sa... pa, trialaa na pravi (igra ti još dodaje i 30 dana besplatnog igranja).
evo doso mi na mail neki 14 dana trial da ponovo pocnem igrat pa reko ajd idem vidit kaj se promijenilo. Sad me zanima dali jos uvijek postoji Night's watch guild i dali je jos uvijek na Battelscar serveru. Ako ne , recite mi di ima najvise nasih pa da tam napravim transfer (nadam se da ste na pvp serveru) . Pozdrav od Morbida - aka - Deda
mi koji smo bili u nw-u sad smo na serveru Fury(PvP) u guildu (spojili smo se s njima) Sinister Aweakning...
Hah, mislim da ću osvojiti! xD
Al opet će biti fail kao i s Fallen Earthom i WARom, moram vratiti zamjenski PC za par dana, a nove komponente mi dolaze tek za tjedan/dva, dok ja to sve spojim, dignem winse, klokam stabilno...huuuuuuuuuuuuuh : (
Mislim da ću pokloniti acc ako dobijem...