hehe volim ove koji vrijedaju a neznaju pol toga a jos manje razmisljaju ))
ovisi kako gledas na to poslje ce ti se isplaiti pa ces raditi qs i dobiti pare kad si na vecem lvl npr u smv.Razmisljaj u naprijed )
Printable View
hehe volim ove koji vrijedaju a neznaju pol toga a jos manje razmisljaju ))
ovisi kako gledas na to poslje ce ti se isplaiti pa ces raditi qs i dobiti pare kad si na vecem lvl npr u smv.Razmisljaj u naprijed )
58 i marš u outland, dingaš 60 u jednom danu
da i onda dolazi zajeb ... rijesio sve Q u hellfire a nisi 63 ...bolje ostat u azerothu imat ces losiju opremu i sporije ces skupit XP ali ce onda outland ici puno lakse..
imas instance )mozes na 58,bez brige
63? Zasto? 61/62 je sasvim dovoljno za Zangamarsh, been there , done that.= Citat =:
Izvorno postao lizard
khm, ok, njubara sam koja igra wow 2 i pol godine..= Citat =:
Izvorno postao Dark Saruman
a vedranne, uradi onako kako ti govori vecina koji znaju igrati, ostani do 60. u azerothu, i onda ces u Hellfire imati pregrst questova (+love i opreme)
@ Smeagoul (WoW) slažem se sa njim, kad nabiš lvl 60 onda tek u outland, jel kaj češ prije, nit nemož ni u jednu instancu ni niš, ja znam da bi što prije jel ono kao nemoš dočekat, ali vjeruj mi nikud ti se ne žuri, jel onda ono dojdeš u outland, najdeš neki dobar quest i nemoš ga sam preči jel je mob 62-63 lvl i onda mi naokolo traže "jel mi moš pomoč sa questom", rekoh "maaarš" :D
Rekao bih da može na 58. u Outland pa u grupi s nekim rješavati questove i usput Ramparts / BF .. u tom slučaju svakako se isplati..
Levelo sam 3 chara do 70, i sa svakim sam u Outland išao na lvl 58, čak sam sa zadnjim (druidom) išao na lvl 57 i jednostavno grindo mobove, jer dobivaš dupliSxp nego bilo gdje u Azerothu. Isto tako sam vidio warlocke i huntere koji farmaju u Hellfire Peninsuli već na lvl 55-56. Stvarno ne vidim zašto bi itko čekao lvl 60, budući da je 58->60 u Azerothu stvarno teško za dignut.
I ne moraš se brinut da će ti ponestat questova:
HPN: 58-61
Zang: 61-63
Tero: 63-65
Nagrand: 65-67
BEM: 67-69
Neth: 69-70
Ostaje ti 60% questova u Netherstormu i sviSquestovi u Shadowmoon Valley.
Baš to.. do 70. sam došao nakon svih questova u Nagrandu, dosta ti ostane
ovak' ,
plan a) dingaš 58 i odmah u outland
b)dingaš 60 i u outland
c)dingaš 56 i odeš grindat u outlandu
d)dingaš 58,riješiš par questova u hellfire,skupiš imbah opremu te se vratiš u
azeroth sa više nego dobrom opremom te krećeš u lvlanje do 60-og lvla,nakon čega se vraćaš u outland
što se mene tiče - ako ste hunter,rogue,lock ili bilo kakva klasa koja nema problema sa grindanjem "viših" mobova - plan c it is,dok recimo warrovi / holy popovi i slično trebaju ipak pričekati do 60-og do outlanda
c) i d) suckaju teško
Možda,ali tako neki rade :D
recimo hunter lvl 56 bez beda grinda lvl 58-60 mobove (bm)
Evo otiso sam ja u outland i mogu rec da je jako dobro 59 lvl sam i jako brzo ide exp, a usput zaboravio sam rec warlock sam.
In your face, unbelivers!!1 xD= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Ovo što je Spectre rekao, uopće se nemoraš brinuti da će ti ponestati questova, TBC je i dizajniran tako da Level 58 igraći imaju dovoljno questova(i više nego dovoljno).
Svi koji nemaju avatere s WOW slikom trebaju s foruma a oni koji su kreteni ili nooooobvi u igri nezasluzuju biti igrati ili biti na forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KILL NOOOOOOOOBS! :killyou:
pa kaj si još tu :?= Citat =:
Izvorno postao lukas2
Možda mu je jednomjesečni ban isteko? :?
E decko ides mi na ku*ac.. docu ti u kucu i izrezat te motorkom wowa mi... jel ti mama tek kupila pc, pa se zaje*avas tu?= Citat =:
Izvorno postao lukas2
E stari ti vise neces ovdje prismriditi idu mi na zivce klinci poput tebe. Di je tebi kucni odgoj jako si lijepo odgojen. Cim govoris drugima noob ustvari skrivas se samo od istine jer jedini n00b ovdje si ti.= Citat =:
Izvorno postao lukas2
dobro koji je klinac vama, pa daj ga pustite na miru, ako hoće spamat nek spama,ima tu odova i administracija koja bu se za to pobrinula,Bože..
Imam jedno pitanje ja kada pokušam ući na realm da igram izbaci mi error i napiše nešto kao da nemože naći memoriju i neku grešku sa WoW.exe :o
Jel netko zna u čemu je problem?
Probao sam ponovo instalirati WoW i repairat ali svejedno ne radi.
Pomozite molim vas.
reinstallaj windowse, repair bi UVIJEK trebo radit ak to ne radi onda su ti windowsi u pitanju. repair ti postavi cijeli wow na cisti default, sve datoteke vezane uz wow= Citat =:
Izvorno postao LukA33
Skeniraj komp od virusa.Mozda ti je neki virus corruptao file od wowa pa ga ni Repair nemre popravit.ak to ne pomogne reinstall windowsa.
meni je to isto ali tek mi je pocelo kad sam stavio jos memorije pa mislim da je napajanje.reinstall bi svakako pomogo na neko vrijeme dok se smeca ponovno ne skupi.
radi mi sada nešta se bilo s..........
samo me zanima da li recimo ako mi se u bekgraundu vrti Bit comet ili bilo koji drugi P2P program, utjeće na lag dok igram WoW?
jeste, i to zna nekada biti veoma gadno..= Citat =:
Izvorno postao flander
instant spell = 10+ sekundi. . .