odgođen na sljedeću godinu!
Printable View
odgođen na sljedeću godinu!
kada??= Citat =:
Izvorno postao Happy Little Boozer
nisi mi trebao reći :cry:
jedva cekam bas da vidim kakav ce bit
Eh yoš da izađe na Pc iako ga nayvyerovatniye necu moci igrati :(
kako ti se da ici svaki put boldati y........= Citat =:
Izvorno postao Clutch
kako misliš još da izađe??= Citat =:
Izvorno postao Clutch
šta nije najavljen za PC??
[quote=r0pe]ma igrat cete garant..ak ste mogli 3. moci cete i ovo[/quote:rtzqyw1m]= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
...3. mi je bio bezveze...
Sta ti je bio bezveze kad je izasao, ili poslije VC i SA ti je bezveze, ak ti je bio kad je izaso onda ne kuzim kak ti je SA dobar :?
upravu si :wink:= Citat =:
Izvorno postao Teon
[quote=r0pe]ma igrat cete garant..ak ste mogli 3. moci cete i ovo[/quote:1joldqqs]= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
NISMO mogli 3.
Šta ce ti avion tak i onak ga voziš 3 minute i negdje se zabiš više vremena provedeš u autu ili nekom 2 zemljanom prijevoznom sredstvu.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Imaš potpuno pravo i još u to liberty city će biti OGROMAN
Ja sam masu Vice-a odigrao helikopterom. Kad jednom uđeš u kontrole, nezamjenjivi su.
Jbg falit ce mi avion :( Naucio sam u san andreasu Hydru vozit savrseno, pa mi auti cak nisu niti trebali :P
mene voznja avionom malo nervirala.pogotovo onog aviona-igracke s instaliranim turretom.to sam jedva sa joystickom prosel :(
Mah a jeste mi neki! ja bumpam stari topik radi novih screenova a vi o avionima!
Inače Avioni mi dobro leže u san andreasu mozda čak i predobro vozio sam ih bolje nego aute i motore!
a za ove koji misle da je loše što nema aviona:
mogli bi shvatiti da je san andreas posve drugciji tip mape, odnosno da ima desert , countryside , te da su tri grada razdvojena time! što znači dovoljno mjesta za kretanje s avionima dok je gta 4 manja mapa , bez više gradova , i bez pustinje i prirode ( sela ) znači urbanizam pokoji parkić i more gdje bi se vi tu kretali s avionom preko grada? između zgrada? Ili se ja varam u vezi s mapom?
ozbiljno neznam zašto svih smetaju te misije...npr. u recenziji GTA:VC-a je Zec (:pray:) naveo te misije kao preteške, ali meni i još grupi ljudi te misije su ultralagane, a nismo tad bili neki uber gejmz0ri tipa Zec= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
:?
Potpuno se slazem, ne kuzim sta je tamo i u SA tesko, pa ja sam to bez po' frke proso sa default keyboard kontrolama= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Također...na tipkovnici i s mišem, nisam imao potrebe za joypadom.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Čini mi se da tema GTAIv neće dati Niki baš vremena da se mirno zaje*ava s avionima.
jel se zna kad izlazi?
Dobar dobar.= Citat =:
Izvorno postao Joe_Strummer
GTA je jedan veliki shit (barem meni). Komercijalnije smece od ovoga odavno nisam vidio. :twisted:
Aj dobro, bar si argumentirao...= Citat =:
Izvorno postao scorpion667
ok imaš pravo na mišljenje ali mišljenje ti sucksa... gta je genijalan i nije uopće iskomercijalizirano smeće. gta za razliku od velikog broja drugih igara ima ponajprije kvalitetu, slobodu i igrivost. Te su stvari danas u drugom planu, najbitnije je da igra lijepo izgleda i da pokupi para što je više moguće. Gta serijal oduvijek je bio inovativan i zanimljiv, zabavan i jednostavan, to ga je činilo posebnim.= Citat =:
Količina detalja u igri i količina truda uložena u istu najbolje se vidi u slobodi - pa ako netko kaže da je gta shit... neka ode igrati need for speed pro street, bez uvrede... Da je rockstaru kvaliteta igre ipak važnija nego konačna zarada dokazali su vice cityem i san andreasom. Četvrti dio, usudim se reći, bit će duplo bolji od već spomenutih nastavaka.
Mozda je i tocno to sto govoris, ali meni su i vice city i san andreas bezveze (zapravo radi toga sam i zamrzio gta) dok mi je 3 nastavak bio jako dobar. I smeta mi sto se igra primarno radi za konzole. Nekako jednostavno imam osjecaj da novo nastavak nece biti dobar.= Citat =:
Izvorno postao Snake
A jos komercijalniji "shitovi" postoje tako da gta i nije toliko los. npr. nfs (zadnja 4 dijela), fifa, simsi (ma sve sto ima veze sa EA games)
Da imaš playstation 3 ili xbox360 tu bi hvalio ovu igru,tebi je krivo samo što ne rade za pc zato i bacaš takve suvišne komentare.= Citat =:
kaj na pc ne izlazi :shock: , al dobro meni je svejedno... ja cu prek emulatora onda :P
Zar ljudi još uopće prate GTA nakon 4. djel... umm. ovaj... Vice Cityja... ?