ma glupog li termina
fakat neznam zasto su prebacili
nemogu niti jednu epizodu pogledat jer se ujutro moram dizat u skolu,znaci svaki drugi tjedan mogu pogledat 4 epizode i to je to
Printable View
ma glupog li termina
fakat neznam zasto su prebacili
nemogu niti jednu epizodu pogledat jer se ujutro moram dizat u skolu,znaci svaki drugi tjedan mogu pogledat 4 epizode i to je to
Khm, video recorder, khm.
ne mora čak ni to bit :)
Nisam gledao ovaj tjedan, al sam snimio.
Čini mi se da danas počinje četvrta sezona i dolazi Worf. :thumbs2:
jučer :P danas je nastavak
epizoda od preksinoć je bila precarska...
You're too late...we're everywhere...
Meh, jučer je bila bolja... Worf se vratio, a s njim i malo Klingonske politike.
Samo što Gowron uvijek izgleda kao da će mu oči svaki čas ispasti.
http://images2.wikia.nocookie.net/me...O%27Reilly.jpg
izgleda bolje s maskom :D
Predobre su bile ove zadnje 2 epizode.
DS9 i Star Trek u punom sjaju.
sad slijedi pravi DS9 :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Želimo više psihotičnog Siska. :)
Ali da, sad tek počinje akcija... još samo kad bi promjenili termin bilo bi odlično.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ah sto se tice termina mislim da nema nade za bolji termin...
Opet je bila odlična epizoda.
Baš volim takve s mogućim budućnostima, za koje se neki lik bori da ih promijeni (bilo je i par takvih epizoda u TNG-u i Voyageru).
^^ takoder jucerasnja sa Dominij-om je bila zakon...
sad kad je konačno dobro postalo su maknuli popodnevni termin!? zake? :'(
Uf, pa šta nema već nekih sto godina da su makli popodnevni termin i ostavili samo noćni? Još dok je TNG išao.
ne kolko ja znam... TNG je sigurno bio i u popodnevnom terminu. ili? već dugo poslijepodne nisam gledao telku.. a sad planiram budući da neću imati predavanja,pa reko da uzmem pauzu od učenja oko 4 pa si pogledam.. al ne
a RTL stavio novu seriju.. How i met your mother.. kako su svi hvalili tu seriju.. ajme, mislio sam da ću to gledat.. ima par dobrih fora al je to sve prožvakano već.. prokleti sitcomi i prokleta televizija
negdje mjesec dana je ovaj termin, mislim i manje od toga...
Anketa? DS9. Garak <3
Svi ovi glavni Kardasijanci su odlično napravljeni, što od samog koncepta za likova (Dukat i Garak su jedni od boljih likova u DS9) pa do samih glumaca koji su odlično pogođeni za uloge... damn.
još se sjetiš onog kardasijanca iz "i see four lights!" epizode, i onoga iz prve sezone ds9 kojeg kira ispituje, onaj neki ratni zločinac...
Dukat je legendaran lik...nakon one epizode sinoć, stvarno čovjeku priraste srcu...šteta što je završilo kako je završilo...više bih volio vidjeti onu ludu babu Kai u grand finalu protiv Siska...
Nisam pogledao do kraja tu epizodu,što je bilo?
Dukat je našao kćer u rudniku i odveo je natrag na Kardasiju unatoč sramoti koju će mu to uzrokovati, a onaj od Kire je već od prije bio mrtav.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@Hellboy:
Da, onaj čitav kraj sa Pagh kultom je malo slab.
Kira: What do Klingons dream about?
Worf: ...things that would send cold chills down your spine, and wake you up in the middle of the night...
ekipa: oO
:rotfl: Worf je car kakvog nema...još od TNG-a i "Nice house. Good tea." :pray:
BTW jel samo meni onaj poljubac Jadzie i Lenare bio pre...well...hawt?
http://images4.wikia.nocookie.net/me...a_Dax_kiss.jpg
A ne, Worf car (one njegove pauze u rečenicama su mi prejake), a ove 2 glumice su predobre tako da je bilo i za očekivati da će scena biti dobra. :)
baš to worf je predobar.. zato sam i počeo opet gledati..= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
al sam zaspao prije nego je pal kiss i nisam vidio kraj :'(... jer sam pica
samo za tebe kolega :D
2u_rPON7aLE
nisu ostale zajedno :(
Najjača scena danas: kad onaj Karem kaže "Možda bi im trebao vratiti novac", nakon čega se on i Quark onako podlo nasmiju. :)
tnx hell :D
scena :pray:
opet sam zaspal i samo uvodnu špicu sam videl, jebemu umor :'(