He he... Franz, nego dao si mi poticaj da završim jedan projekt, postam kad bude gotov ^^ Tiče se Witchera :)
Printable View
He he... Franz, nego dao si mi poticaj da završim jedan projekt, postam kad bude gotov ^^ Tiče se Witchera :)
Sad sam se sjetil kak sam kad sam bil mali mali bil lud za crtanjem.
Bil sam maher za crtanje dinosaura (a tek kakve sam radil iz plastelina...).
Al, eto... Sad da idem crtati vjerovatno bi se papir od srama samozapalil :)
Vjeruj mi ja u osnovnoj nisam znao dvije crte nacrtat kako spada, no jednog dana mi je bilo dosadno i počeo sam bezveze crtati (olovkom) i eto... samo treba volje i truda, ništa više. Nije to nuklearna fizika :)
Bogme, meni ono uopće nije loše :D= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Nemoj, molim te. Rembrandt se sada okreće u grobu i vrišti :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
As I've said, radio sam na Vičeru, i evo ovo je rezultat. Iskrena mišljenja molim :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t619080_IMG0404.JPG
Zbog kamere gubi najviše na kontrastu i svemu ostalome, nažalost, ali je to tako dok si ne nabavim skener ^^
Nadam se da vam se sviđa.
Je l' to Geralt mlati Azar Javed-a(jesam li dobro napisao)? :thumbs2: Crtez je vrlo dobar, mozda je Geraltova podlaktica malo predebela. Face su dobre, pogotovo su mi se svidjele izbuljene oci na Javed-u, vidis iznenadenje u njima. Nije ocekivao saku u glavu. :D Eh, kad bih barem znao crtat. Moj domet je otprilike ovakav:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ovjeculjak.jpg
Me is glad you likez it. Cijeli koncept sam preuzeo sa jednog in-game arta, i malo promijenio neke stvari :D
UUUuuuu...najs.
Azar got owned.
Odlična je slika, još kad bi obojal i dodal nekvu pozadinu... đe bi momku bijo kraj... :)
Iskreno mišljenje,geraltu facu nisi baš skinuo a javedu si ove brkove malo falio(sa ovim brkovima malo baca na Jeremija iz alana forda sa brkovima).No skinuo si sve detalje sa odjeće likova jako dobro.Ocjena 4/5.
Eh, da... pozadina, dodat ću kasnije pozadinu, jer mi svi crteži izgledaju kao isječci bez pozadine :)
@la50, umjetnička sloboda :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i619163_hand.jpg
Stavio sam zato jer me je str1k3r nagovorio. :(
A Grim the Reaper ovo je extra,bravo bravo.
Dobro je da te je nagovorio, jer je crtez odlican. Samo bih volio vidjeti i ostatak zvjerke(zmaja?).
Kaže da radi na jednom "ležećem" zmaju trenutno, iščekujemo nastavak sage o zmajevima :D
E strikeru pošto si budan ajde mi zadaj nešto da nacrtam(bilo šta),da se mogu potrudit oko nečega a i da mi cijeli vikend ne prođe pred kompom.
Kaj hoćeš? Ljude, prirodu, zvjeri...?
Bilo što,što ti padne prvo na pamet(geralt,haha).
Možeš Geralta :)
šta ja znam, prođi deviantART-om i pokušaj kopirati nešto, recimo... zmajeve :)
Ili remake Šniclinog Landskenechta Franza :)
Nacrtaj traktor. Ili Franza. Biraj.
Franz owna traktor u svakom pogledu :)
Nacrtaj templara u full body armoru kako zabija mac u nekog orca dok je oko njega bojno polje sa mrtvacima. :D
Polako Grim, traži se nešto jednostavno :D
Uglavnom, opet me str1k3r nagovorio:
http://www.imagesforme.com/out.php/t620064_09022009.jpg
Mada ga nsiam trebao posebno nagovarati ovaj put :)
no zmaj je GG^^
@ Grime, ovi crteži jebu majke! :shock:
Grim the Reaper je veliko otrkiće,pošto je tvoj potencial otkrio striker nek ti on bude menadžer :D(super crtež).
Današnji dan mi je vrlo usran,tako da mi ni crtanje nije baš pošlo za rukom Geralt of Rivia(ako se bolje zabuljite pod njime piše NOT(hah,po mom mišljenju je dosta trulo ispao,najveća greška je da sam mu lice sam trebao dulje napravit) i pošto je stara vježbala na kompu za ispit onda sam nacrtao i ovu ninju Starcraft II,iako ne očekujem da ga itko prepozna(bio je jednom na naslovnici pcpa,negdje 96 broj).
Grimu dobro leze fantasy motivi, definitivno. Sto se tice la50vog Geralta, duljina face mozda ne stima, ali je lik zbog detalja na licu svejedno prepoznatljiv. Starcraftov marinac je dobro pogoden, tog lika sam vidio u nekom traileru, ako ne grijesim, i faca je potpuno identicna :thumbs2: .
Jelda, a on će meni " ne, ne, nisam ja dobar". Nego, dvoumim se za idući projekt Warhammer Space Marine ili Wolverine (Hugh Jackman), help please ^^
Nijedno. Nacrtaj traktor. Ili Jacka Trbosjeka. Biraj.