Dvopost, de geso~~
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...66291756_n.jpg
Koji carevi :pray: :pray:
Printable View
Dvopost, de geso~~
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...66291756_n.jpg
Koji carevi :pray: :pray:
:))))))))))))))
HEIL KUME, KLIKNI LIKE ZA OPREDJELJENJE NACIJE, BUDI OPET NA PRVOJ LINIJI INTERNET BOJIŠNJICE KAO I NEKAD, ZAUZMI STAV DRUGIH LJUDI I RECI LAJKOVIMA SVIMA ONO ŠTO ONI MISLE! LAJKAJ RIJEČI ŽANE MARKOV DA JE SVETA OBITELJ KATOLIČKA BRAČNA NAJVAŽNIJA STVAR NA SVIJETU PA IZAĐIMO I GLASAJMO ZA PROTIV PEDERA! LAJKAJ NEĆEMO DVA TATE ALI NE SPOMINJI LEZBE JER BI NEKI MOŽDA I HTJELI DVE MAME! LAJKAJ AKO SI ČITAO BIBLIJU ONAJ JEDAN REDAK GDJE BOG NEĆE DA PEDERI IMAJU OBITELJ I DA LIJEŽU S MUŠKARCIMA KAO SA ŽENAMA JER SVI SVOJE ŽENE MAZE PO PENISU. PAPA JE REKO DA JE ZA PEDERE? ŠTA ON ZNA, OČITO NIJE HRVAT I KATOLIK, VALJDA JA ZNAM ŠTA BOG HOĆE BOLJE OD NJEGA, PAPI JE GEEY LOBI IZSPRO MOZAK. PAPA FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD. LAJKAJ AKO ZNAŠ DA JE OVO REFERENDUM PO PITANJU HRVATSKE I ANTIHRVATSKE ČIRILICA VUKOVAR SRBI ČETNICI KOMUNISTI SVI NEPRIJATELJI SU ZA PEDERE I IMAJU KOMPLEKSNU NACIONALNU PRIPADNOST, ALI KADA NEKO KAŽE DA JE REFERENDUM ZA PROTIV PEDERA NIJE TO NEGO JE ZA SVETI BRAK OCA I MAJKE I ZA PENIS U VAGINI A NE OBRNUTO I NEPRIRODNO. LAJKAJ SAČUVANJE INTEGRITETA BRAKA UVRŠTAVANJEM DEFINICIJE ISTOG U USTAV JER JE TO SKROZ MJESTO ZA BRAČNE DEFINICIJE JER NEMA LJUBAVI AKO JU NE BLAGOSLOVI NAŠA NAJVEĆA MAJKA - DRŽAVA. ŠTA ĆE PEDERIMA BRAK AK SE VOLE TO IM TREBA BIT DOSTA AL JA OĆU BRAK JER JE BRAK SUPER, ALI SAMO KAD GA NEKI NE SMIJU IMAT JER JE ONDA POSEBNIJI. BITNO JE IZAĆ I GLASAT, ZA I PROTIV! LAJKAJ VELIKE MEDIJE I SUPER ČLANKE S HRABRIM NASLOVIMA KOJI PRATE SVE REFERENDUMSKE TEME. LAJKAJ NOĆNO.HR, NEPOGREŠIVI MEDIJ I POTRESNA PISMA MUŠKARACA KOJI NE SMIJU S CUROM U WC. KLJUČNE INFORMACIJE: UKRALI SU PJESMU, UKRALI SU SLIKU, UKRALA JE KUĆU I DJECU, JER DA NISU ONDA BI RAZUM BIO NA NJIHOVOJ STRANI I BOG ISTO. AMERIČKA ISTRAŽIVANJA DOKAZUJU DA SU PEDERI PRERUŠENI NEHRVATSKI ORLOVI IZ ALBANIJE KOJI JEDU DJEČIJE OČI; ŽALJKA NE VOLI SAMOHRANE MAJKE JER SU NEPRIRODNE I NAKARADNE. LAJKAJ SPASITELJE S NEBESA ZARMANA MILAVIĆA PREMJERA KOJI JE PROTIV ZAPOŠLJAVANJA, BUDUĆNOSTI NARODA, PROIZVODNJE, PRAVA POJEDINACA I NAJVAŽNIJE, DEFINICIJE BRAKA U USTAVU I MARAKARKA DRUGOG SPASITELJA I TAMSONA KOJI SU ZA BRAK U USTAVU I GLASAT ĆE SA SVIM SVOJIM OBITELJIMA I LJUBAVNICAMA ZA JER JE TO PUNO GLASOVA ZA LJUBAV I BRAK. VODA, NEZAPOSLENOST, KRIMINAL? VALJDA SE ŠALIŠ, MORAMO SAČUVATI - B R A K. LAJKAJ TOTALNO KONZERVATIVNO OSVJEŠTAVANJE HOMIĆA I LEZABA, TAJ BRAK JE BIO FULL NEBITAN, I ONO, KAKAV BRAK TO NE ŽELIMO BLJAKICA SA RUKOM U ZRAKU, ALI AKO NEKO OĆE DEFINIRAT TU FIKTIVNU TVOREVINU, E TO NEĆE MATER IM JEBEM U KATOLIČKA USTA ZAOSTALA. ŠTO JE SLJEDEĆE, DEFINIRANJE DJEDA MRAZA KAO KAPITALISTIČKOG SIMBOLA NEISPUNJENIH ŽELJA? ODI NA STATUS OD ONOG PEDERA KOJI JE PROTIV I RECI MU ZAŠTO SI ZA! ODI NA SLIKE ONE GLUPAČE KOJA JE STAVILA ZA PA JOJ RECI KOLIKO STE NAPREDERNIJI VI KOJI STE PROTIV! JEBITE JEDNI DRUGIMA MAJKE GLUPU ZAOSTALE I NEHRVATSKE, A SUTRA KAD SVE BUDE GOTOVO I OSTANU SAMO RIJEČI, IDEMO OPET PO STAROM DO NOVOG PREVAŽNOG PROBLEMA.
A DO TADA BUDI IMBECIL I SVOJU NEDJELJU RADIJE PROVEDI LAJKAJUĆI ČITAV INTERNET - https://www.facebook.com/citav.internet
Zašto te to ljuti?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
1. Nema predizborne šutnje - na dan referenduma tko god želi može raditi što god želi, bio to SDP, U ime obitelji ili Mossad.
2. Frend se, očito, u neko prijašnje vrijeme izjasnio kao glasač/simpatizer SDP-a te mu zato dolaze obavjesti te vrste, nije SOA u igri :)
Krmio sam.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Svako biračko mjesto broji za sebe. Izvještaj sa svim glasovima i ostalim materijalima nose u ispostavu DIP-a (u Zagrebu je to u zgradi Gradskog poglavarstva) gdje službenici unose rezultate u sustav, a sve glasove i to u arhivu. Kasnije se određena količina glasova nasumice provjerava u samom DIP-u.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
PAPA FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD.
Moja baba: "To su talijani, to su gospoda, moderni!"
Labin <3
Čakovec <3
Vama vise cigani smetaju , tako da to nije nista cudno.
Najmanji izlazak na referendum master race.
Je li tko zna podatke za split? Kladim se da on ima najveći postotak glasova za DA od gradova.
Skoro 70%.= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
Imaš ovdje sve što trebaš
http://www.izbori.hr/2013Referendum/...rezultati.html
S jedne strane mi je i laknulo da Split nije imao 90% ili tako nešto užasno. Ima i gorih, eh.
Recimo, u mojoj općini skoro 90% za.
http://www.24sata.hr/politika/zivotnim- ... nja-343604
Znači, na mijenjanje naziva se potrošilo 47 milijuna.
lol jedini argument je "potrošilo se 50 milja kuna"
u zadnjih 20 godina kolko su Sanader i kompanija pokrali ovih 50 milja je ništ
Vidošević sam ima doma u medvedu 50 milja
kad glasam na "točno"= Citat =:
The submitted form was invalid. Try submitting again.
toliko o demokraciji....
Not the point.
očito je
kad svaku anketu koju sam vidio se spominje kolko se para potrošilo
Opet ste glupi sa tim "argumentom" "ako mogu drugi možemo i mi". To što je Sanader ukrao više od 50milijuna kuna ne znači da je u redu bacit JOŠ 50 milijuna na nešto nebitno.
I kod mene isto 70% glasalo ZA. Sramota me. :(
Pa da, šta je čudno, klasično trošenje love na idiotarije, nisam ni sigurna koji je dio toga potrošen samo za to, a u koji ispod stola raspodjeljen za neke druge potrebe.
Jel' mi može netko kao potpunom laiku objasniti zašto točno treba toliki iznos love da se održi refenerdum?
Anyways, odvratni smo, Osječani su se kao fol izjasnili "protiv", imali su akcije po trgu i slično, al' eto, opet je većina...ma joj, e.
Turizam, recimo, gg jebena Hrvatska, ajmo napisat table u gradovima da nitko nije welcome i aj bok.
Upravo to mi nije jasno, shvaćam da su mnogi protiv pedera i lezba, al zar ne vide koliko bi mogli zaraditi ako bi usmjerili turizam na njih i dopusili im da se tu vjenčaju.
Triba valjda platiti sve te što rade na referendumu, to je par milijuna, isprinat par milijuna tih listića, poslat ih diljem svijeta i tamo platit za prostor i ljudima koji će raditi, skupi se valjda tako nekako tih 47 milijuna o kojim smo toliko slušali.
47+ milijuna za printanje papira ZA i PROTIV? I jel ne bi prostor trebao biti besplatan, s obzirom da su to većinom neke mjesne zajednice ili slično. :(
Ma na stranu novac, pokazali smo svoj mentalitet jako dobro cijelom svijetu. Većina je apatična, lijena, gotovo katatonična masa koju ne bi trgnuo požar da se ustane sa stolca, ali bome kad se nešto napiše na pismu koje postoji stoljećima, ajmo divljački razbijati sve. Ajmo poslušati Cecu, Lepu Brenu pa odmah nakon toga Thompsona, izvikivati kako mrzimo Srbe, udariti ženu, udariti frenda, tuči se zbog nogometa...pa onda srati o braku, ljubavi i bezuvjetnoj božjoj milosti. Ajmo mrziti cijelu susjednu zemlju zbog onoga što su napravili ljudi prije 20+ godina, ajmo pokušati iskorjeniti sve drukčije i sve ono što ne možemo razumjeti i ajmo zabraniti ljudima osnovna prava pod krinkom da nešto štitimo.
Muka mi je u želucu.
Federacija Istre i Kvarnera <3 Sve ostalo je nešto drugo <3
A štoš, bit će možda jednom bolje.
A sada malo Melodije Irske i Kvarnera.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
So edži. Al ono, da se moglo nekako glasat ili potpisat protiv održavanja referenduma uopće, pa da se ne troše te jebene pare, ne bih ni oklijevao. Mislim da bi čak bilo i pošteno.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Da, baš sam edži što sam rekla svoje mišljenje, baš edži, bolje da šutim jel, ipak sam žena hahaha?
Moglo se NE potpisati za referendum, ali skupili smo 750k potpisa da se on održi, eto vraga.
Brod </3
Bilo bi zanimljivo vidjeti raspodjelu po stavkama, jer ovako na prvu to izgleda kao jako puno.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Pretpostavljam da najveći dio odlazi na ove naknade. 300 kuna po članu odbora, 6 članova. Uz to još ljudi u lokalnoj općini koji provjere podatke, pa ljudi na razini županije ili grada koji obrade podatke itd itd. Na ovaj potrošni materijal isto odlazi dio sredstva.
Što se tiče samih prostora, pretpostavljam da se u nekim manjim mjestima još uvijek glasa kod nekoga u kući. U tom slučaju općina plaća i naknadu toj osobi. A ako je to u mjesnoj zajednici, znači društveni dom ili možda škola, šta već, opet su tu troškovi struje, plina i vode koje pokriva lokalna zajednica. U mom mjestu npr. je jučer bilo glasanje u vatrogasnom domu. Ne možeš očekivati da će vatrogasci iz svojih ionako malih sredstava još izdvajati za ovako nešto. Nikako ne može biti besplatan taj prostor.
Zanima me kad će se ozbiljnije razmišljati o elektroničkom glasovanju. Sad sa OIB-om napokon svatko ima jedinstven broj i ne vidim zašto se ne bi omogućilo takvo glasanje za dio ljudi.