Zelda je ukusna igra
Printable View
Zelda je ukusna igra
Igrao sam Ocarinu davno na emulatoru i došao do negdje pola.
Bila je čisto dobra igra, al onda su došli Hitman 2 i slični pa sam se prešaltao na njih i ovo nikad nisam završio.
U to doba sam bio više Aral-like, pa sam rijetko koju igru završavao (no Hitman 2 jesam i to više puta).
I ja sam se poaralizirao, nisam završio ni Skyrim, ni Dishonored, ni Medieval 2, niti praktički išta što sam zaigrao u zadnja 2 mjeseca osim Dark Soulsa lol.
Dakle ignorirao si 3 loše igre i završio jednu odličnu. Di je tu problem?
U najmanju ruku bi te trebalo pohvaliti zbog toga
:D Šta se i Medieval 2 smata lošim? :D
Medieval 2 je dobra igra.
N64 Zelde su bile dobre, jer su bile prve takve avanture.
Ostale su samo kopija toga, istina, al nisu sve smeće.
Najbolji review za igru, nađen na metacriticu. :)
'More of the same, bad graphics, no story, crazy hard. If you like hard games with sub par graphics this is for you. In the end if you liked the first game you will like this, if you didn't like the first game, nothing has changed of substance so steer away. 1/10'
Aralova recenzija.
:D ''no story'' jooooj
Čitam kako konzolaši kukaju jer su prevareni, grafika je lošija od očekivanja. Izgleda kako je na promotivnim video materijalima bila puštana PC verzija.
Privitak 313
Bio je i red da PC verzija bude superiorna.
Grafika se čini na razini jedinice.
Meni dosta.
Efekti i osvjetljenje su bolji od jedinice, ali da, prvi gameplay video je izgledao bolje od finalne verzije na konzolama. Ko zna je li to kao pc verzija, samo da opet ne dobijemo konstantne frejm dropove
Kako čujem, na konzolama nema ništa kao što je bilo u Blightownu, pa ne bi trebalo ni na PC-u biti.
Jedino se X360 fagovi ljute što igra ne izgleda kako je reklamirano, no daleko od toga da izgleda loše.
Zar je tako velika razlika u grafičkom prikazu PC i konzola verzije?
PS3 je imao užasne frame dropove i loading screenove od pola minute. Mislim da su frame dropove popravili.
navodno ima 30 bossa za sada....tako kaže wiki
34.
Ali navodno da većina nije unikatna i pamtljiva kao bossovi jedinice :( Uglavnom kolko sam izvukao iz svih ovih recenzija i mišljenja, ipak igra nije premašila kvalitetu i posebnost Dark Soulsa, ali to je uostalom bila nemoguća misija. Ali dobro, druga najbolja igra ikad uopće nije loša titula.
Ne razumijem zašto ti je bitna raznolikost bossova kad ćeš ionako vidjeti samo prvog.
Ne vidim dokaz.
Meni dvojka dosta bolje izgleda. Možda i zato što mi nakon 600 sati jedinica polako dosađuje.
Meni se sviđa kaj bi atmosfera mogla biti malo drugačija, više sunca i otvorenih prostora. Jedino se nemogu odlučit jel bi prvo igrao sa dual-wield ili two-handed, s obzirom da su sad uveli parry za to pa bi trebao bit malo lakši build nego u jedinici. U svakom slučaju bi išao bez štita. Barem do prvih frustracija na nekom ozbiljnijem bossu :D
Ne znam jel ta two handed parry opcija u igri. Nisam do sad vidio da je netko koristi.
http://www.youtube.com/watch?v=y6pCb49zhRY
Iz bete. Sumnjam da bi ju išli izbacivat :D (I ove nove animacije za parry/backstab su sad unikatne za svaku klasu oružja i izgledaju jebeno)
Meni je atmosfera DeS-a bolja nego u DaS-u.
Samo mrak, jad i bijeda.
Radije bi da je i dvojka više takva.