Za grafu se ne moraš brinuti, grafika u Morrowindu možda nije dobra kao u Oblivionu, ali je i dalje prelijepa!
Printable View
Za grafu se ne moraš brinuti, grafika u Morrowindu možda nije dobra kao u Oblivionu, ali je i dalje prelijepa!
pa sad sam reko da mi grafa nije ni malo važna
Ali mi ti kažemo da je sve jedno grafika fenomenalna :D
meni grafika ne igra ulogu u igri i fenomenalna je :D
što više tražiti thx dečki :D
Ako imaš dobru konfu možeš do bola grafički nabrijati Morrowind s grafičkim modovima i drugim 3rd party softwerom. :wink:
eda slika vode na početku igre kad izlaziš iz broda owna sve dosad viđeno
kakav crysis....
ane, taj prizor + main title = ...
nego, jel ima riječi o novom tesu, osim onog da će možda biti smješten u Skyrimu?
jel okolina zanimljivija nego u oblivionu tamo mi je malo mototono-jednolična
jebote koji si ti spemer e :D
Pitčke jedne, oprostio bih vam da ste samo Hellboya nabrijali, ali sad sam se i ja napalio :cry:
Kad se samo sjetim Balmore (meni najdraži grad) i izlaza iz nje iza Beštije, ona rijeka i mostić... Moral bum i ja to vrlo uskoro reprizirati :D Kaj je najboljše, imam preko 50 modova, savršenih za Morrowind s kojima još nisam prešel igru! Svi djeluju na sitnice u igri koje čine život lijepšim :P
po meni i dalje ob owna mw, nije mw los al ob je bolji :p
u mw mi taj gameplay i atmosfera nisu bas nesto, ja mogu liku ispred ociju ukrast item samo ako imam dobar sneak, wtf?!
ili odem u drugu sobu drpim item i prodam mu ga... totalno ubija
ugl. meni igra nikako ne pase...
bolje nego da ga ne možeš prodat nikome(osim officijelnim trgovcima iz thieves guilda, valjda...)
kreni na prelaženje...ako te auto sutra razmaže po cesti, a ti nisi igrao TES 3 sa puno modova, nema gore kazne :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nema do idile Balmore i onog toplog osjećaja kad u Ald-Ruhnu uđeš u Skar. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jel postoji mod za mw koji će popravit udaranje ko iz obl
Vjerojatno sam već postao, ali vidi ovdje (ima gomila modova svih vrsta i ovi šta utječču na borbu su pri vrhu) http://www.mwmythicmods.com/realism.htm, samo se nemoj nadati fluidnim animacijama i da ćeš pogađati svakom udarcem (zato jer je sistem po tom pitanju drugačiji u Morrowindu - skill ti utječe na šanse za pogodak).
Ti mu uvijek možeš maznuti,ali će te skužit.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Nemožeš trgovcu prodat iteme koje si ukrao od njega...
A bolje ti je kad drpis item 2352356245762 milja od prodavača i on zna da si to ukrao?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@Hellboy, jel da je Balmora najgrad ikada? :pray:
Mislim da u kolekciji imam i taj Wizards Islands, se ga stvarno isplati odigrati? Nije zbugiran?
da, telefoni ftw...= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
@bartuc nije. jedino me ald ruhn i neki tel something na sjeveroistoku vvardenfela ocarao...
@hellboy meh, tebi ni ne objasnjavam, totalno si zabluden u mw, o njem pricas ko da si emo(no offence), bez da si malo dublje igro ob...
@plexihack oce, al ak imas dobar sneak svaki 20. ce skuzit da si mu ukro item mada te gleda 5 metara od sebe...
Meni se Ald Ruhn ne sviđa pošto stalno puše tamo i slaba je vidljivost zbog pješčanih oluja...
Hvala na potvrdi da dobro radi! Provjerio sam i imam ga u kolekciji i sjećam se da sam ga isprobao ali nisam prelazio questove! Odlično izgleda!
Da, još samo da grafika vode ne odudara od ostatka grafike, ne bi me bola u oko svaki put kad ju vidim.= Citat =:
heh...i Morrowind koristi shadere (nisu nužni) za prekrasnu vodu...vjerojatno jedna od naljepših vodenih površina ikad...
Tip gamera koje najviše poštujem. Još uvijek pokušavam saznati koji je to vrag zanimljiv u grafici.= Citat =:
meni grafika ne igra ulogu u igri
Ovo je diskutabilna tema: gameplay ili realizam... osobno, biram prvo. Thiefovi su i s ovim restrikcijama bogata klasa.= Citat =:
bolje nego da ga ne možeš prodat nikome(osim officijelnim trgovcima iz thieves guilda, valjda...)
Ipak, ne smeta mi ništa kod MW-a jer zbog pafetičnog Stealth enginea thiefovi trebaju biti barem u nečem dobri.
Seconded.= Citat =:
@hellboy meh, tebi ni ne objasnjavam, totalno si zabluden u mw, o njem pricas ko da si emo(no offence), bez da si malo dublje igro ob...
Najžešće je kad pljuje po OB pravilima a sva loša pravila MW-a pokušava sakriti modovima.
Dubina igranja ovisi o osobi pojedinačno. Osobno, smatram da se sve TES igre mogu igrati duboko, ali baš svaka od njih zahtjeva potpuno drugačiji način igranja koji ne pristaju mnogima i koje je nemoguće objasniti. Igru ili voliš ili ne voliš. Uokoliko se nađeš da svako malo igraš ispočetka i ne smeta ti to, onda je to TES za tebe. Uokoliko ti se ne da opet prelaziti, onda ovo očito nije TES za tebe.= Citat =:
heh...bar nisam oblivionu nekoliko puta dao priliku...bez da sam malo dublje igrao...to ni ne možeš duboko igrati...
Kako Arenu namjeravam po treći put zaigrati uskoro, a DF još uvijek igram i svako malo smislim novog lika dok OB nove likove stvara po redovnoj bazi.
Također, mislim da ti je najgore kod OB-a to što ga non-stop uspoređuješ s MW-om, koji je potpuno igra po tvojem stilu. Bethesda nije, i nikad i neće, napraviti TES koji je dosta sličan ijednom od svojih prethodnika. Čak i prije nego je OB izašao, developeri su govorili kako ove dvije igre ne dijele puno osobina (osim apr featuresa koji pristaju slici trenutno developirane igre) a kladim se da će OB fanovi pljuvati po Skyrimu, dok će Skyrim fanovi pljuvat po TES6 i tako unedogled dok ću ja osobno prezirati sve pljuvatore jer pljuvanje po nekoj igri je istovremeno pljuvanje po onima koji tu igru vole igrati.
Jer u svakom trećem postu pljuješ po igri pa izgleda kao da vodiš sveti rat protiv nje? Mislim da čitavi forum već zna da ne voliš OB, pa čak i oni koji nikad nisu ni ušli u ovaj podforum. Svatko ima igre koje ne voli, ali ne uspavljuje druge time što ih non-stop spominje.
Koliko god se slagao s hellboyem u vezi obliviona, moram poštovati i Akula.
Hellboy, istina je da pljuješ i više nego što je potrebno po Oblivionu, nhf :wink:
Malo smirimo stvari, jer nemožemo opet dopustiti da uđeš u sličan flejm radi kojeg si pokupio marked.
sry brate, ali istina je... odmori se malo od pljuvanja obliviona. morrowind ga pwna i end ov stori.
ako netko voli i igra oblivion nemoj mu srati radi toga, i odmah spominjati da je bolje igrati morrowind. ako je pametan sam će to saznati
nismo se svi rodili s istančanim osjetilom za kultne igre
Ne znam da li ste vidjeli ovu sliku, ali, fenomenalna je :D
Klik za sliku
:pray:
Da, ja sam je stavio u TES podforumu prije nekoliko mjeseci :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prezakon je i prekul, owna sve morrowind slike
:pray:
Toliko karakteristika Morrowinda na jednom mjestu, i toliko dobro pogođenih likova, ma sve je super, teško možeš nešto promašiti (tj. neznati što je to)
Da, genijalna je slika! I sorry, nisam znao da li je slika već bila na forumu :roll:
Drito su svi likovi prepoznatljivi i odlično nacrtani :pray: :D
trebali bi napravit temu pod nazivom
PLJUJTE PO OBLIVIONU
dvije teme imaš u Pljuvačnici:
OblivijonaSi oblivion, opet
tamo pljuj koliko ti srce želi