A ono kolokviji su mi od sljedeceg tijedna i matematika mi malo šteka pa bih volio učiti al evo..Foregner i outmind su gotovi,sad ću još Dela a hrčka kad dobijem rezultate od Jopaxa
Printable View
A ono kolokviji su mi od sljedeceg tijedna i matematika mi malo šteka pa bih volio učiti al evo..Foregner i outmind su gotovi,sad ću još Dela a hrčka kad dobijem rezultate od Jopaxa
Hehe,hvala mnogo.Sad imam sta da radim ;p
Btw:ako pise za 6 gradjevina,jel moze to da bude i 'za 1 visoku kulu' ili moram da secem jos drvne gradje?
(ako ne moram,rado bih krenuo sa sakupljanjem kamenih blokova.
evo sad imam epski win na kopkanju i gradnji tako da ak dobijem išta više od jedan super je...
s hranom malo slabije :/
Mala smočnica :(
Jel mogu to upgrade-at kasnije? Dosta mi je više skupljanja hrane.
@Foregner...hmmm...ma može
@Delirium- istražuj hranu više pobogu ti si najgori sa njom
@Outmind-da isto kao što je i Delirium..al ćeš ju morati napuniti al za to trebaš posebnu akciju..ako oćeš pošto imaš veliku hranu možeš odlučiti da ako ti hrana bude roll 4-6 da ostali bonusi idu na roll za punjenje jer bi bilo realnije. Da ne bude da je roll na hranu 8-10 a ono nemreš smočnicu napuniti lol :P
I del..nemaš bonuse da možeš vojsku raditi jedino možeš prvo
a) dati osnovni trening (+1 na def ili na att)
b)napraviti oružje(+1 att)
c)napraviti oklop neki
d)napraviti nekakvu strukturu za vojnike
And as I said,vojnike tek možeš trenirati (prave vojnike) kad imaš +1 na att,def i strukturu.Ne pratiš Del razgovore tu hmm :P vrati se par stranica unazad.
Možeš mi reć jel mi je tko poginuo, a predviđam.
Pet do deset ljudi.
A daj Hrcak,nemoj namerno ici u smrt.Niko od nas ne moze ubiti nista jace od recne zabe. (ja sam ubio krokodila,ali sam imao ludu srecu i dobio
10)
@Sick:ako moja kula bude imala drvenu konstrukciju ojacanu kamenim blokovima spolja,hoce li biti sto jaca?Izdrzljivija?Veca?
(jer bi bilo glupo da sam radio i drvo i kamen,kad sam mogao da uzmem samo drvo i da dobijem isti rezultat)
Bit ce jaca ofc al to ce biti u vidu warfarea and so on pa cu kasnije o tome razmisljati.
@Forengner
Nejdem namjerno u smrt, najveći mi je problem što jedinice dobivam baš za one akcije koje su mi bile potrebne, na početku hrana, a sada pokušaj razvijanja vojske. Kao da me žele namjerno uništiti.
Ali i ti pridodajes tome,umesto da konsolidujes svoj polozaj,ti srljas napred,najverovatnije u smrt. :(
Tako je i meni bilo,2-3 godine su mi bile ocajne,i pao sam na 60 odraslih osoba,50 madih,ali sam na vreme stao,birao manje rizicne akcije i sad je sve ok,pa sad opet krecem u rad i napredovanje.
Meni je trenutno najvažnije uništit pčele. Ili ih porobit. Žalci bi mi njihovi dobro došli, ili da ih eventualno pretvorim u nekakvu vrstu pasa.
*facepalm* ti tehnicki ni nemas vojsku nego seljake koji vole tuci malu djecu :/
Ja od sve resavam diplomatijom.I tajnim agentima.
Naravno,to nije primenljivo u nekim slucajevima,pa cu za svaki slucaj imati standardnu vojsku. (za sada imam +1 na odbranu i valjda,ako me kocka bude posluzila,+1 na napad?-dakle,jos samo vojna gradjevina.)
Hmmm da.Pa to ce ti biti jedan dio tornja koliko sam shvatio.
Da,to je moja ideja,umesto da radim vise manjih gradjevina par turnova,sve cu to spojiti u jednu veliku kulu,to mi je nekako ekonomicnije i bolje resenje.
Sad su mi počele padat na pamet ideje za oružja, koplja s vrhom od riblje kosti ili strijela sa tim istim vrhom pošto je kost lakša od kamena, a i onako bi bila strijela za jednu upotrebu.
Tek sada,a pogubit ces ljude na osama :P?
Pa kolko znam, akcija s njima mi ovisi o rollovima, a ne o tome jel imam oružje i oklop kao bonus, ili ima tu nešto što ja neznam?
Za sada je na rollove :P a tebi ne idu.Ovaj put ces dobiti bonus jer napadas (finally) al ono neces ih sve uspijeti pobiti.Kasnije kad se warfare napravi to ce imati neku sasvim drugu razinu.
Aha. Ja sam se već bojao da u slučaju da napadam pčele da onda koristi se i attack pa sam praktički do sada mogao sa dobrim oružjem ih već pobjedit, al dobro, u tom slučaju bi vjerojatno još lošije prošao.
Kasnije ces morati koristiti attack and all :D al trenutno smo tek napravili karakteristike za obicne seljake pa necemo jos sa time..samo zbog tebe cu morati pcele raditi :D
Oho,dakle,vec smo zasli duboko u vojne vode,uredu,onda da se polako i ja pripremam.
Btw:da li da krenem sa razvijanjem medicine,nauke,prava,trgovine,ili je jos prerano za to?
Medicine, vjerojatno ćeš manje likova gubit na lošim rollovima.
Hmh da,tako sam i mislio,onda ce moja Imperijalna kula biti-
1.Sprat: Vojne odaje imperijalne garde.
2.Sprat: Bolnica i biblioteka.
3.Sprat: Kvintorove odaje i vecnica,kao i vrh kule koji sluzi kao osmatracnica.
Nije losa zamisao huh?
Nice, jedino će ti biti možda problem ako je bolnica na drugom katu, kako ćeš onda ju proširit ako bude potrebno?
Ne treba,ce postepeno rasti,za sada je ovo sasvim dovoljno.
(posle 5-10 godina cu zapoceti izgradnju 4 i 5 sprata,pa ce se sve pomaknuti iznad.)
A naravno,ja planiram da ova kula bude veoma visoka,30-40 metara.(ako ne i vise)
Medjutim,10-15 metara ce biti uski vrh kule,osmatracnica.
Nice, jedino, dal misliš da ti je bolja promatračnica napravljena od drva, lakše bi se mogla oblikovati, a imam dojam da bi za ljude u njoj bilo lakšije jer bi automatski u njoj bilo svjetlije.
Warfare je oficijalno napravljen! YAAAAY!
Hrco zbog toga imas dopustenje da mijenjas akciju.
pa dobro bre, a sta ja radim= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
eto u ovom turnu imam trening i oružje, jel se sve mora napravit u jednom turnu? il nekim posebnim redosljedom? neznam?