-
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
@Neven, u Simpa ponudi taj mob nema konkurencije. Radio sam i na njemu i mobitel zbilja nije loš. Pogotovo sad kad gore ide i Froyo sustav. Sviđa mi se to što za razliku od Wildfirea ima višu rezoluciju tako da je ugodnije surfati na njemu. Jedino u ruci baš nije tako kvalitetna izrada kao Wildfire ali to i nije tako strašno.
Ako si iz ZG-a, pitaj da ti vide u kojem T-Centru je dostupan. Morali bi imati taj info pošto su meni prije par godina rekli gdje mogu otići po LG Secret.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pokloni mi svoj stari tel. onda, kao karmicku pravdu za moj izgubljeni :/
Može. :)
= Citat =:
Ako si iz ZG-a, pitaj da ti vide u kojem T-Centru je dostupan. Morali bi imati taj info pošto su meni prije par godina rekli gdje mogu otići po LG Secret.
Je'l ima neki posebni broj za T-centre? Jer kad zovem simpa službu čekam tisuću godina pa odustanem.
-
Nema, samo broj za SZK je dostupan javnosti. Ako si iz ZG-a (opet ponavljam :D), najbolje ti je otići u T-Centar u Savskoj (pokraj Cibone), tamo zbilja nikada nisam naišao na gužvu, a bio sam par puta u zadnjih par tjedana zbog iPhone 4. U Vukovarskoj su stalno ogromne gužve, na Cvjetnom također, dok u Areni rijetko kada ima gužvi i brzo dođeš na red!
-
Je, bio sam u Areni nema tam. Niš budem nazvao jer mi je glupo ići od centra do centra i čekirati to svako malo, hvala na pomoći!
-
T-Centar u Areni je najmanji u gradu. A preko SZK ti vjerojatno neće znati ništa reći pošto oni nemaju uvid u stanje inventara po Centrima. Kad dođeš u Centar onda pitaj da ti provjere gdje je uređaj dostupan.
-
Ma pitao sam u Areni i rekla mi žena da nema nigdje i da će biti sljedeći tjedan, ali nije niš po kompu gledala nego iz glave rekla. Sad je'l to pouzdano ili ne, ne znam. Kad ću ići u grad, usput mi je u Savskoj T-centar pa budem tamo pogledao.
-
Ja nemrem faking vjerovati, još su spustili cijene :O Sad mogu nabaviti...
1) Samsung Galaxy S za 1 kunu
2) HTC Desire za 1 kunu
3) iPhone 3GS za 1 kunu
4) iPhone 4 za 98 kuna
:pray:
Jebemti život što da radim :(
iPhone 4 me najviše privlači ali je gotovo nemoguće dobavljiv (još mi qurac od poštara nije donio login podatke :twisted: ). Galaxy S me privlači zbog jebenog AMOLED ekrana, ali sve ostalo mi više manje ne odgovara. Desire me privlači zbog HTC Sense, bolje kamere i kvalitetne izrade. iPhone 3GS sam stavio reda radi :D
Hmmmmmmmm :cry:
-
wtf sta jednu kunu,za produzenje ugovora u istoj tarifi!??!!?
-
-
@ MasaKrisT
Moras doci obucen u rozo i pjevat borbene da dobijes taj popust.
@ Bartuc
Uzmi Desire ili iPhone 4. Galaxy S je fail i izgledom se fura na 3Gs koji je also fail. Steta sta nemaju Legend da ti njega preporucim. xD
-
Ne, ali ozbiljno sam sad u strašnim dilemama između GalaxyS, Desire i iPhone 4 pošto je 1kn i više nego prihvatljivo :D
Uz Desire bi imao out of the box fenomenalan uređaj, uz iPhone 4 dolazi JB koji je esencijalan, uz GalaxyS dolazi ROManje ili lagfixanje koje je esencijalno :( Zašto svaki ima svoje mane i prednosti, konj mater.
Zbog ovoga ću razviti Tourettea :cry:
-
Niko radio sam i gore stvari. De ti Bartuc uzmi galaxya taman naucis sve kul staf dok ga ja uzmem pa mi preneses znanje:D
-
Ma već ih imamo 3 na forumu :D Desirea nema nitko (brijem) :D
EDIT: Ali da ga jebeš, ova 2 imaju po 24mj garanciju dok i4 ima samo 12mj :D Jebemu ako ću pregaziti svoje riječi sa prošle ili pretprošle stranice i fakat kupiti GalaxyS :D
-
Napravio sam si plus/minus listu između iPhone 4 i GalaxyS. Sam nešto zaboravio?
= Citat =:
Galaxy S:
+ 4" AMOLED ekran
+ 8GB interne memorije
+ otvoreni Android koji je funkcionalan odmah
+ punokrvni multitask
+ microUSB sučelje
+ bluetooth prijenos podataka
+ odlično leži u ruci
+ Android se konstantno unaprijeđuje
+ Widgeti i custom Home Screen
+ Mass Storage Mode
+ MicroSIM do 32GB
+ većina aplikacija je FREE
+ nativna podrška za Flash Video
+ 24 mjeseca garancija!
- plastično kućište, no to je bolje od staklenog na i4
- mora se staviti laggfix
- nema blic na kameri
- TouchWiz sučelje (+/-)
iPhone 4:
+ 3,5" Retina ekran (GalaxyS ima bolji ekran)
+ strašno fluidan sustav
+ 16GB interne memorije
+ blic na kameri
+ vrlo intuitivno sučelje
+ najbolji Music Player (iPod)
- da bi bio funkcionalan mora se Jailbreakati
- nema MicroUSB sučelje koje postaje standard
- ovisi o iTunes programu
- cijeli je od stakla - krhko
- nema Mass Storage Mode
- nema Bluetooth prijenos podataka
- parcijalni multitask
- nema Widgeta i dublje customizacije Home Screena
- nema podršku za MicroSIM kartice
- 12 mjeseci garancija!
Brijem da ću kupiti GalaxyS. Jebome pas.
-
Ma nemoj se sad predomisljat :) iphone ti je najbolje od ponudjenog.
-
Ma nema šanse :D Narajco sam se i gotovo :D Sutra niš ne radi, u petak idem po GalaxyS xD Samo da ga imaju, a ne da jebu s tom akcijom baš zato što ih neće biti do 15.02 :(
@Ljudi sa GalaxyS...
Nakon laggfixa, da li je 100% fluidan?
-
A što je Desire ispao iz igre?
meni ti samsunzi zvuce jako sumnjivo.
-
desire nemoj uzimat.
ili S ili i4... naravno, ja glasam za i4 jer ce te puno duze vremena drzat zaokupiranim sa svim svojim pizdarijama...
-
zašto sada odjednom ne desire? ask agen :o
btw. što se tice listi cekanja za iPhone 4, dali možda ko zna dali se 32GB model ceka krace od 16GB modela?
po trenutnom stanju 16GB mi je za kunu a 32GB za 250kn :) e i N8 koi je napokon srigao je za kunu :D ali symbian... :/
-
Desire je ispao zbog ekrana. Odlučio sam se sa GalaxyS, već je sve dogovoreno. Jedino ako ih nemaju, pizde jedne :(
-
@Barutc: imam na Galaxy S Android 2.2.1 i nemam potrebu stavljati lagfix, nema trzanja, nema nikakvih blokada, na benchu imam oko1300+, ali svejedno sam stavio lagfix i bodovno sam došao tek do 1700+ a razlike u primjeni sa i bez lagfix-a nema.
Uživaj sa svojim novim najboljim prijateljom. :thumbs2:
-
Čekaj malo, još se neću ništa veseliti. Sutra idem po njega, ali kakve sam sreće, neće ga biti isto kao niti iPhonea zadnjih N puta što sam išao :( Uz GalaxyS uzimamo i Nokia x2 vjerojatno...
-
meni je kum na galaxy s u vip centru u bjelovaru čekao mjesec i pol dana...
-
Rekao bi ti da se jebeš ali biti ću pristojan :| :D
Ali to mi je najžešća fora, vrlo vjerojatno su sve cijene toliko spustili samo zato da ljudi krenu prema T-Centrima, a kad dođeš najnormalnije te odjebu s tim mobitelom koji želiš i ponude ti neko smeće pa gomila ljudi ode na neku tarifu s mobitelima koje ne žele.
Sutra javim kako je prošlo!
-
btw nisam rekao, bio jucer u tcomu i vidio školskog, kaže on narucio iP4 još 20ak dana prije Božića i još ga nije dobio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
meni je kum na galaxy s u vip centru u bjelovaru čekao mjesec i pol dana...
x)))
-
a što serete svi ja imam desire i odličan je
-
Meni su smijesni. Svi briju na Galaxy S. Neka im je.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Meni su smijesni. Svi briju na Galaxy S. Neka im je.
Jebiga, kaj je je, ekran na GalaxyS briljira. Ima i visoku rezu i taman inčažu i još je k tome sAMOLED. Ali je daleko od savršenog uređaja. Da ima blic, HTC Sense i da je izrađen od materijala kao HTC Desire, onda bi se moglo komotno reći da je najbolji na tržištu :D