Evo mog :D
http://img363.imageshack.us/img363/1...7764ee9.th.jpg
Printable View
hehe lijepo ... vise lici na shamana al ajd =)
Sta je umrla ova tema? :D
btw gdje da nabavim naj naj bow u wowu?
u sunwellu.... KJ maybe ?= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
Stars' fury :oops:
to možete sanjat, kao prvo, treba njega ubit, kao drugo, još da ti padne moraš imat sreće...
Drop rate je velik, znaci treba imat dkpa
ovo http://www.wowhead.com/?item=18837S
ili
ovo http://www.wowhead.com/?item=18835
za lvl 60 huntera?
Zar netko još koristi lv 60 PvP nagrade?
EDIT: mda, čini se da su ranged lv 60 PvP oružja valjda jedini itemi koji se ne zamjene čim staneš nogom u Outland... :o
Enivej, pitanje je koji build koristiš?
Ako si BM idi na bow, ako si MM idi na xbow.
da, bm sam i to bi si prvenstveno uzeo za lvlanje
vidio sam dosta ljudi sa tim lvl 60 pvp itemima
bow, puno je lipsi :D
A čuj, ako ti se grinda honor uzmi. Ali ne znam baš jel vrijedno truda, prije bi reko da bacaš honor koji će ti puno više trebati na lv 70 nego na 60.
al bow je jako dobar i isplati ga se uzet za lakse lvlanje, iako ima i u ranim outland istancama par odlicnih ranged oruzja koja dobro dojdu
to su mi frendovi rekli :P
ma bolje je da cuvam sa merci šolderse
Ako te netko slučajno inspecta i vidi da si odmah nabavio šolderse, odma te stavlja na ignore :P
Čini se da je greenie sa S2 šolderima ovih dana postao sinonim za njuba :D Izgledaju privlačno, ali ipak uzmi prvo ono što ti daje najbolje statse (ako su to ipak šolderi onda ajd ok, može :D )
Haha, danas sam prvi put vodila lvl 29 huntera u battlegroundse. Prezabavno je s njima, u onoj guzvi nitko ne skuzi da ih skidas jednog po jednog sa sigurne udaljenosti :D
ja san jucer dovrsia svog 19 lvl twink huntera, predobar je za taj lvl, samo te warrior moze slowat al kako imas svinju sa chargeom i insigniu tesko da ce te on ubit :p
danas san dobia 500 hks u bgovima :D
bas mi odgovara nakon arene i bgova na 70 lvlu
Samo čekaj da počneš u snu povraćati WSG :D
and they say huntar takez skillz -.-= Citat =:
Izvorno postao slanted_truth
Pa vjerujem da s hunterom treba puno vise skilla za pvp,nego s drugim klasama. Cini mi se da na svaki hunterov skill da se vrati u range,druge klase imaju pet njih da ih zadrze u melee-u. No battlegrounds su specificni, ako se kreces s grupicom, kasnije te uoce. Ne kazem da tamo ne treba znat igrat, samo da je nekako lakse za pocetnika.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
bleh,= Citat =:
Izvorno postao slanted_truth
conc shot + trap treba isto skilla ko i shstep + shiv crip i blink i sve ostalo...
al to kaj velis... u BGima su pain in the ass... dok ja izmedu tih 10 ljudi kaj zergaju BS vidim koji je hunter... vec nas pol pogine, al cim se izdvoji iz grupe lako umire...
Btw, ima li netko savjet kako resto shaman može srediti MM huntera?
Zatuku me ko' kravu u kupusu... :(
Aimed shot, arcane shot i sad sam već na pola hit pointa
Heal - *silencing shot* - interrupt
Steady shot
Heal - *scatter shot* - interrupt
Arcane shot
Heal - *ono sranje za uspavljivanje kojem sam zaboravio ime*
Random dmg
You have died - ressurect at nearest graveyard
:(
MM huntera, pa kao resto shaman pwnaš sve huntere, a MM pogotovo... BM su malo teži zbog BW
FROST SHOCK!!! earthbind totem, drži melee range, koristi grounding totem... nemože te ubit da je još toliki, i btw jer imaš uopće pvp gear?
i jedan tip, pobacaj sav magic na sebe, znači onaj briding ispod vode, to si stavi + earth shield, tak da ti ne dispela svaki put...
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Wywern Sting ti je 31-point talent u SV
Silencing Shot ti je 41-point talent u MM
Scatter Shot ti je 21-point talent u MM
Nema logike da ima sva 3 spella, osim ako si na privatnim serverima
No, kako je Beaster rekao, mozes ownati huntera ako znas igrati, pogotovo ako je doticni MM
Frost shock, water shield, earthbind totem i gg ... ne mogu se sjetiti koliko sam puta bio ostao 1vs1 protiv resto shamana.. svaki od tih matcheva sam izgubio ..
I, takodjer kako je Beaster rekao, ako imas PvP gear i tako te izowna, onda imas l2p problema
Ako nemas PvP gear.. pa.. nadji nekog warr frenda i farmaj bg-ove da si nabavis bar s2..
Nemam JOŠ pvp opremu, tek sam počeo grindati honor :)
Za sad imam tek oko 55 resilience, oprema su mi uglavnom plavi itemi za PvE (pre-Kara stuff, 1300 heal, 100 mp5 i te stvari).
Od pvp stvari imam samo S2 healer mace i jedan ring. Radim na tome, ali hebeno je teško kad si na strani alijanse (AV ide bez problema, ali ostali BG su omg fail).
sa 55 resila, gg, nisi adekvatan primjer.. to koda da igraš košarku u kopačkama...
nego, ja sam u mom giru, koji dakako nije loš, dobivao huntere koji imaju klasu bolji gir od mene, znači full venge (prije) i sad brutal... tako da kad skupiš pvp gira vidit ćeš razliku
rekao bi da marks hunter moze dobit resto shamana, kaj ne?
može svako dobit svakog, al hunteru je općenito ma bilo koji spec, teško dobit resto shamana
Kada se za huntera nabavi dobra oprema,onda si car. ja sa 5/8 t6 mogu dobit bilo kog u duelu,makar imali full t6 i bili buffani...malo se pomucim oko rouga i magea al svejedno ih dobijem :D