ja cu cekat da dođe u HD-u,šteta mi je ovako gledat.
Printable View
ja cu cekat da dođe u HD-u,šteta mi je ovako gledat.
Da, ja sam isto preveliki snob.
Well lads, I am ahead of you ... Don't be jelly.
Dosta offtopica :)
Moram reć da mi se Renlijev rant u 6. epizodi u šumetini ful svidio, jako dobro.
Inače, ako bi nešto prigovorio seriji, to je nedostatak glazbe, premalo scena je posve bez glazbe, onako kompletno, mislim da bi nezamislivo pridonijelo atmosferi i filingu (kao u prvoj epizodi recimo koja mi je zato i najbolja), ovako je osjećaj ko da gledam kazališnu predstavu.
EDIT: Nedov govor kraj prijestolja je savršen primjer onog čeg treba više, glazba koja prati savršenu scenu/dijalog. Ja bi njega za kralja. :(
Oke pogledo i 7mu epizodu i svidja mi se kako se sve razvija al zato sad nemogu cekati do 8me epizode. Oce sljedeci tjedan doci 8ma ili za 2 tjedna posto su ovaj tjedan dali i 6tu i 7mu?
I potpis na Furyovu izjavu :( tko ce sad cekati ovo poludjet cu.
Khal Drogov inspirativni govor je bio odličan, prava barbarska verzija istoga.
vjerojatno će tek za 2 tjedna iduća
http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes
pa naravno da bu za 2 tjedna :D
pa ti onda gledaj tamo neke leaked verzije i kaj ti ja znam :P in your face ^^
Ja sam barem pogledao vec :D,i ionako imam kolokvije so no harm done ;)
Najbolji i najprecizniji opis serije dosad.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nakon lose prosle epizode, ova je bila bolja. Nisam citao knjige , samo se nadam da se nece sve skupa pretvoriti u sapunicu zapakiranu u fantasy.
Usput, jel "Drogo" glumi Conana u novoj verziji?
Da.
Bronn <3
u seriji je odlično prikazan.
Jedna od dražih stvari u serijalu su mi odlični sporedni likovi. Jedva čekam Roose-a Boltona.
"We only make peace with our enemies, my Lord. That's why we call it making peace."
Car :D
Jbte se!
Spojlali ste mi epizodu!
Koristite "spoiler".
nisam ja niš napisao osim šta sam opisao njegov karakter. :/
Mislim da se DJ obracao Aerialu= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
A možda i je, jer kad sam pisao post je bio moj post u spoiler tagu a ne Aeriolov. Ili sam zabrijao :/
http://www.novilist.hr/hr/Scena/TV/H...-i-u-Hrvatskoj
Malo updatea.
Naravno, članak treba uzeti s dozom skepticizma, kao i svaki uradak hrvatskog optimističnog žurnalizma.
Dakle, "vjerojatno" znači "ne znamo", "planira" znači "jednom mu je palo na pamet", a "definitivno" znači "vjerojatno".
Update a vijest iz 4. mjeseca
starija vijest, vec su komentirali unatrag par stranica to
Da, znam da je bila već, samo mi se učinilo da je ovo neš novije.. moj bed, nisam uopće skužio da je članak napisan prije mjesec ipo dana :P
danas napokon serija !!!
nemogu vise cekat !!
Sutra.
Prije tjedan dana ekšuali :D
Čeka se E08...
Hahk!
Još tjedan dana čekati : P
Ja si uzimam jednu dozu sutra, i sljedeću za tjedan dana.
Da si ne pokvarim flow.
NEEEEEEEEEEEEEEEEE!
..ffs, tko će sad dočekati sljedeći vikend!?
Zaista dobra epizoda, isprepletena svim i svačim.
Jedva čekam sljedeću, ipak, R.R. Martin ima prste u njoj : )
Ne vjerujem da ću više ikad gledati seriju epizodu po epizodu, čekati ću kraj sezone i zeti si DVD/Blurej/Vetova izdanje i pogledati sve u komadu.