to na armouru ti je kad primis physical dmg, on ti je umanji za 3. a posto je non stacking, ta runa ti se ne racuna
Printable View
to na armouru ti je kad primis physical dmg, on ti je umanji za 3. a posto je non stacking, ta runa ti se ne racuna
pa de da vidim :rotfl:
edit: nie tebi upućeno :yuck:
vidis sto?
Krivo.= Citat =:
Izvorno postao Kron
ona runa je stacking?
Pa daj onda ti objasni.
jel ima neki link za free trial offer od GW???
lol, kolko postova u minuti, sry, nisam sve pohvatao. boz vam je objasnio
Kada netko naruči npr. prophecis imaš neki kod koji ti ja mislim da 10 dana ili 15 dana besplatnog igranja za prijatelja, samo trebaš skinuti sa službene stranice Gw kljenta.
http://www.guildwars.com/support/downloadclient/
Samo ti treba prijatelj dati key sa 10 ili 15 ili koliko već dana igranja.
*brljbrlj krivo postano*
Sorry, cronicus, ja sam svoje friend triale potrošio. Pitaj nekoga da ti udjeli trial key, i gw.dat igre da nemoraš skidat ko manijak.
Ma računa se, krivo je samo skužio. Nego ako imaš više takvih runa, kao kod svake druge rune, to se ne stacka međusobno. Sa tim oklopom radi normalno.= Citat =:
Izvorno postao Gogo
AAAAAAAAAAAAAAAA, koliko postova u isto vrijeme, ne mogu vas pratiti, ma zezam se samo nastavite. :boohoo:
ima neko taj Gw guest pass PLZZZZZZZZZZ
šaljite na pm
Ja sam posudio bratiću, ma šta će ti to, nemaš šta to igrati, kupi Gw i uživaj nećeš požaliti.
kupis u algoritma za 20kn
20 kn?? Misliš free trial. Kupi za 299 kn u crovortexu , tj. naruči.
Ako ko hoće evo passa za guest:
GUILD WARS EPIC TRIAL KEY: 344C8-3PDKR-C89MK-HNJ89-LFM7L
NIGHTFALL BUDDY KEY: 822HP-3QFDP-B7LN6-Q1JNK-6B6Q6
ja cu uzet za NF ako je moguce.
Trebam si i ja nabaviti za Nightfall, ma trebam si nabaviti cijeli Nightfall, možda i Collectors edition.
Dakle, imam pitanje.
Imam lvl 14 necromancer/warriora i lvl 11 Ranger/element.
Da li da nastavim igrat, ili da napravim novog lika ?
Zašto bi pravio novog lika ? :o
Ma napravio sam već. Ovi su jadni, a i znam šta da radim dok malo ne napredujem. Sada sam Ranger/Monk.
Pa kako su ti jadni????????? To su jak ozanimljive proffesije za igrati, NSTAVI BRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Igram pomalo sa svime:D
Experimentiram, nije loše
ovako sad stvarno neznam više :yuck:
kreno sam pravit 55 monka... i sad čuh da sa nekim updateom neprijatelji bježe od shield of hudgemnta i da dost ekipe prelazi na ss necromancera... i sad ja vas pitam kaj je bolje?? :kill:
da nastavim pravit monka il se bacit na necroa :boohoo:
oću farmaaaaat :)
ja farmam sa ss-om i kazem ti da ot toga nema kruva. Prije sam zaradivao runnanjem, a mislim da ce tako biti i dalje. Zato bolje napravi SV ili SoM/PoF Necra i farmaj greenove
Pa za koji si k***c mjenjao Ranger/Elem. za Ranger/Monka i tako možeš mijenjati sekundarnu profesiju.= Citat =:
Izvorno postao Maze
Thats true. Prvo pređi igru sa jednim likom pa poslije radi kolko oćeš.
Mene samo nešto zanima. Iako sam u guildu (cad), zašto ne bismo napravili svoj guild?
bilo je puno takvih prijedloga, meni je trenutno super ovaj guild