Ulogiraj se sa beta accountom ako si ga imao, sve ti lijepo piše na sajtu. Dodali kunku, pucka, rexa, neki mix lucija mislim i par nekih guposti.
Printable View
Ulogiraj se sa beta accountom ako si ga imao, sve ti lijepo piše na sajtu. Dodali kunku, pucka, rexa, neki mix lucija mislim i par nekih guposti.
uspio sam, jedva cekam zaigrat :)
skida se patch
ma neigram... razocarao me engine... ono sa 20 patcha su performanse pale za jako veliko... i to neosjecam sam ja... nego i neki sa boljim kompovima...
igrao na max, proslo 20-tak patcheva, lowest i steka... koji prozor?
igra je odlicna i sve ali to je nesto sto su sjebali... radili su novu igru po engineu od Savage 2 umjesto da naprave novi... kolko znam ovaj engine nepodrzava niti visejezgrene procesore... tako da performanse su sveukupno lose...
Ma, igra je danas drugačija skroz. Sad baš imam neki cartoonish feeling dok igram i to mi se uopće ne sviđa :/ I dalje stojim kod toga da je igra bila 20x bolja u beti.
yep... napravili su veliki hype... prebrzo usli u open betu.... i onda sjebali sa izbacivanjem igre... trebali su ostati u closed beti jos
da, da se možemo igrat ko ljudi
da...
hahaahhahaha, kakvi ste retardi ali bas svi :D
Kad je igra bila u beti i potpuno besplatna bila je moc i zakon.... Sad kad treba odvojit jebenih 25e za beskonacno igranje svi je napadaju.
Imho, igra je sa svakim patchom sve bolja a to sto pojedini sa ovog foruma nemaju kartice i 25e za odlicnu igru, to je vec njihov problem.
LoL bolji od HoN-a? Kao da ste rekli Perfect World bolji od WoW-a.... Ma daaaaaaaj
iz tvog posta zaključujem da si retardirani= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
predzadnja rečenica to dodatno potvrđuje
Smirite hormone.
ja nekazem da igra nevalja... ja samo kazem da postoje neke mane sa performancama i engineom koje su sada vise izrazenije...i dok nesredim komp jednostavno mi se neisplati kupovati kad ce mi stekati...
cool story.= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
Neznam, tako barem meni tvoj post izgleda :p= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
ahah ^^
beware of evil reds.
Prosjecan broj igraca na serverima u toku bete - 50k
Prosjecan broj igraca sad - 45k
Vjerujte igra je mnogo ljepsa bez tih 5k feedera i njubina uljucujuci i vas 5-6 osoba s ovog foruma <3
Go play your free LoL newbs!!!!
di si iscupao te brojeve isuse xD
de smiri malo hormone da te nebi morao razvaliti u honu ko beba zvecku...
ako smo mi tu feederi i njubovi i ti si... i to je retardirano nepotrebno vrijeđanje... mogu se kladiti da mi tu igramo duplo bolje od tebe
ja več vidim koje heroje naš samoprozvani pro igra <3
neigram LoL, (ni HoN anymore) DotA <3= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
ali ti si stvarno poolg.
this.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
LoL je lol :toilet:
hon rula :rambo:
dota-clasic :boohoo:
:D
nije ni lol los, poceo sam malo igrat
fora je sistem talenata i runa
nemoj me nasmijavati xD
LoL nema nikakve veze sa dotom... previse toga izmjenjeno i jos rade na sistemu "Plati da imas najjace heroje"
ali da ranger :D nas samoprozvani pro igra vjerovatno Scouta, ajd mozda i NH-a :D ili po mapi KS-a sa Pyro-om
Baš nisi igrao LoL, jel?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Svak zadrto brani svoje i napada tuđe, heh. Pa nemojte biti ograničeni, sve tri igre su varaijacija na temu i svaka od njih ima pojedine nedostatke i prednosti. Svaka je dobra i/ili loša na neki svoj način. Koliko sam shvatio čisto o tipu igrača i stilu igre ovisi koja će ti se najviše svidit. Evo ja recimo igram DoTU ne planiram se maknuti od nje, a HoN i LoL nemam ni potrebu probati kad mi DoTA zadovoljava moje potrebe... :D
ne Boz nisam igro LoL, al imam frenda koji igra i dao je pare da mu se heroji neki otkljucaju ili tak nes...
Pa tko mu je kriv kaj troši lovu na stvari koje može otključati u igri. I ne, skuplji heroji nisu jači. Trenutno je na većini posve objektivnih i znanstveno dokazanih listi top 5 najjačih heroja dvoje najjeftinijih, i samo jedan najskuplji.
Može link na jednu listu, baš me zanima koji su da počnem štedit IP bodove :) .= Citat =:
Izvorno postao The Boz
cudan je lol
odigro sam 12 partija sve skupa i neprivlaci me nimalo
:|
[quote=Duke of Earl]Može link na jednu listu, baš me zanima koji su da počnem štedit IP bodove :) .[/quote:zi9ak9ql]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":zi9ak9ql
Rebuildaju forume zbog season one starta, nemrem search koristit :p
zasto pricate o lolu u hon temi?
boz, vidjel sam te na forumu i vjerojatno si fan lola :D aj napravi temu da se prica
upravo sam odigrao najbolju pariju sa kaylom, imao 25-1, AP build.