Vidim da nikog ne dira pa... El postoji način da onesposobim bilo kakvu internet konekciju osim onu putem WLANa?
Printable View
Vidim da nikog ne dira pa... El postoji način da onesposobim bilo kakvu internet konekciju osim onu putem WLANa?
Isključiš mob i ostaviš ruter uključen
Da, može se reć da imamo sreće s ovim. Sad sam baš tražio po netu, drugačiji izgled, novi softver...izgleda zanimljivo, vidjet ćemo, navodno dolazi na ljeto.
klik
@Karlo: Nemaš potrebe za time, ne skida ti niš od prometa, kad nisi na netu nije online, čim uđeš u safari rokaš dalje, nemaš brige.
Još da stave 3.5mm da mogu sve sluške staviti, i kompozitni ili 3.5 na HDMI kabal za TV, nitko sretniji od nas.
Neka rade iPhone za EU aka. za ljude s mozgom,a ne US and A verziju.
Kažu da će bit, iako nikad nisam imao ama baš nikakve koristi od toga. Al opet dobro dođe.
Ovo su samo glasine, još ništa nije službeno.
Ovaj Aralov link je pisan pred 16 dana, kada se još nije znalo za iPad tako da su ljudi samo pretpostavljali da se radi o novom iPhoneu.
to j necije predvidanje, vis da ni sam nije siguran oce sta od tog bit ( stavljo je postotke)
eto mogu i ja našisat da ce imat 12 mpix kameru, multitasking itd (1.2 %)
Pa dobro, to su samo predviđanja, al možda barem imamo nekakvu info kakav bi mogao bit. Baš me zanima kad će to službeno objavit...
hm? ja svoje Medusa zakucam u ajFon i rokam mjuzu dok starci hrču u drugoj sobi :D= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
A koliko se isplati uzeti polovan 3GS i uzeti tele2 3g internet od nekih 3gb? Mislim, ne zivkam nešto previše sa mobitelom nego mi treba za internet, zabavu i tako nešto.
pa isplati se... surfanje je cista perverzija...
btw koji converter preporucate za convertanje .avi-a u "iphone" format?
pa kaj ti ne radi preko itunesa?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
nop...
edit: skinuo handbrake... radi odlicno ;)
ljudi jel se to meni cini ili je ovaj driver za iphone identican driveru za ps1??
Baš sam upravo pogledao nekoliko video reviewa i okršaja između iPhonea i ostalih mobova i ovo su zaključci... :D
1) iPhone 3G vs 3GS
- 3GS je toliko prokleto brži uređaj od 3G-a. Mislio sam da je mala razlika ali razlika je zapravo drastična. Sve se pokreće 2-3x brže, internet stranice se brže pokreću i fluidnije skrolaju, screen rotate je daleko brži i bez trzavica itd. Zbilja nije taj "S" samo zbog šminke :D
2) iPhone 3GS vs Nokia N97
- N97 je smeće pokraj iPhonea. Gledam kako se lik muči sa Touch Screenom od N97 i sa kakvom lakoćom se kreće po iPhoneu... sve mi ga je bilo žao koliko je N97 neodazivan na tom polju. Jedine prednosti N97 nad iPhoneom su multitask i kamera, sve ostalo je na strani iPhonea. Mislim da bi lakše prebolio nedostatak Multitaska nego loš TS ekran na TS mobitelu :|
3) iPhone 3GS vs Nokia 5800XM
- ono, još žalosniji slučaj nego N97. Ekran je isto smeće na oba mobitela s time da 5800XM ima lošiju kameru i nema QWETY.
Jebiga, iPhone ima hrpu mušica ali je toliko user friendly da boli glava. Samo da Multitask uvedu bio bi pre genijalan uređaj, a stvarno ne vidim razlog zašto uređaj sa 256MB RAM-a nema Multitask opciju :o
primio sam n97 u ruke nekoliko puta, zadnji put u t-centru prije nego sam uzeo iphone... n97 je cigla, a osjecaj u ruci u odnosu na iphone je nikakav.
User friendly, na tom je naglasak. I nekako mi se čini da Nokia nikak nemrem složit zver od moba a da nije cigla. N900, pomozi bože; al dobro, ima tipkovnicu. To su takvi mobiteli i malo ih je čudno uspoređivat sa mobitelima poput iPhone i sl.
Gdje se u ZG-u može kupiti iPhone osim u T-Mobile centru?
Našao sam rupu u mom planu, ja sam VIP pa ne znam kako iPhone stoji sa otključavanjem za sve mreže ili on uopće nije zaključan!? Glupo mi je isti dan izgubiti garanciju ako ga moram otključati za VIP :(
Uzmi ga u i500 tarifi za kunu. 8)
osim t-centra imas jedino kod svercera... cca 2900kn otkljucani 3gs 16gb... i da, ne gubis garanciju, nego ga JB-as i besplatno unlockas... prije nosenja na servis spojis ga na komp i restoreas u itunesu... svi tragovi JB-a nestaju... ;)
Znači Jailbreak automatski otključa i SIM podršku ili još imaš dodatne zajebancije uz Jailbreak?
@Karlo, koliko je teško napraviti taj Jailbreak? Neki rutinski posao ili...?
Damn, ovu noć sam sanjao da imam iPhone, i bilo je tako stvarno da sam u jutro samo čudno gledao kad mi je zvonio alarm na pravom mobu xD
kada JB-as, jedino sto moras je instalirat jos jedan dodan app koji ti otkljuca mob... koliko je tesko napravit? recimo to ovako... spojis mob na komp, pokrenes .exe velik 600kb koji si prije toga skinuo, sacekas pola minute, uzmes mob u ruke, odes na app koji ti je insatliran JBanjem, installas cydiu (download *khm* aplikacija direktno na mob) i po zelji, blacksn0w (unlock)... proces traje minut i pol...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
eh sad... stvari su se pomalo zakomplicirale zadnjih mjesec-dva, jer ako imas najnoviji iphone (poput mene), kada ti crkne baterija moras opet spojit mob na komp i pokrenut taj .exe file... ali ne moras radit ostatak posla (installat cydiu etc), jednostavno nastavljas koristit mob kao da ti se ni nije ugasio... to se zove tethered jailbreak... i ima nekakve veze sa najnovijim bootloaderom koji je apple ugradio... ako imas 3gs koji sam po sebi nema ugraden taj najnoviji bootloader, ti jednostavno ne updateas mob preko itunesa, nego skines crackan firmware i preko itunesa ga stavis na iphone... naravno, jedini je problem sto bootloader ne mozes downgradeat, pa tako ako je sad netko upgradeao na 3.1.3 firmware, ne moze vise radit unlock, iako ga moze jailbreakat tako sto vrati 3.1.2 firmware... i jos bi ekipa napravila jailbreak za 3.1.3, ali on jednostavno ne donosi nista novo, a uskoro dolazi 4.0, pa se nikom ne da zajebavat...
@kameleon: :rotfl:
Potpis majstore, šogor je istu stvar napravio al ga nije trebao otključavat jer je na tmobileu, mob radi ko podmazan i nema nikakvih problema, a mob je star onak 2mj. Zasasd još nisam čuo da mu se mob zgasio ^^ Vidjet ćemo kakav će bit ovaj novi firmware...
do tetheringa dolazi kada ti crkne baterija ili installas neku aplikaciju pa te ona trazi da ga restartas...
@guitar rock tour 2: stvar je predobra: grafika je ko i u guitar hero 3 za ps2/pc...
Hvala Karlito :D Mada je bilo dovoljno da kažeš - "Da, čisto rutinski proces..." pošto bi prije ili poslije istraživao kako se radi :D
Nego, da li radi na HR glasovno upravljanje sa uređajem (iPod, Call itd.)?
e vidis, to nisam probao... zurim sad na kafu prije skole pa se poigram kad dodem... ;)
al mislim da ne... gdje bi dosli kada bi za svaki jezik slagali voice... :)
Karlo, igraš se. Popusti malo, JB je još uvijek ilegalan, pa probajte to preko PP.
@Vedran, ja sam kriv, zanimalo me otključavanje za sve mreže jerbo je žalosno da ga samo T-Mobile ima u ponudi. Ne mogu vjerovati da nema neka Apple poslovnica u ZG-u ili ako ništa drugo, da bar Mikronis ponudi iPhone kada već zastupa Apple laptope.
PS: Sada gledam, Mikronis čak i prodaje Smartphone uređaje ali i dalje ne drže iPhone. Glup potez od njih, brijem da bi imali dobru zaradu na njemu...
iStyle drži iPhone kao uređaj. Vlaška, CC1, West Gate, Avenue Mall.