Jedina igra zbog koje sam ikad poželio razbit nešto je definitivno True Crime.... onaj zadnji nivo kad se boriš protiv 99-godišnjeg kineskog generala koji me uvijek uspije premlatiti koliko god se ja štitio i bježao...
Printable View
Jedina igra zbog koje sam ikad poželio razbit nešto je definitivno True Crime.... onaj zadnji nivo kad se boriš protiv 99-godišnjeg kineskog generala koji me uvijek uspije premlatiti koliko god se ja štitio i bježao...
upravo tako... bas bi volio vidjet nekog ko je dao svoih npr. 300 kn da to razbije= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
da sam tajkun, bio bih prljavo bogat, i razbijač opreme.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
je li itko u igraoni razbio opremu? moj prijatelj je pa su ga opalili po džepu. bile su to neke slušalice pa se spawno par puta za redom na bombu i razbio je. :-x ovakav mu je bio izraz lica
Samo je slušalice razbio, ja bi došao odma sa kanisterom benzina i zapalio sve u krugu od 1 km od tog kompa, sad ću ja ginut 3 puta zaredom u nekoj glupoj igri, uf.
trebo je igraonu srušit sa temeljom, pa onda zapalit sve kompjutere,napravit vlasniku kaos, pojavljivat mu se u noćnim morama, i tako dalje i tako bliže... :?
jebote u igrano kod nas psuju ko konji...pogotovo na onoj glupoj doti ono likovi se kolju i jedan bjezi i kad drugom dopizdi dođe do ovog sta bijezi i tamo se pwnaju...ili kad neznam lik ogladi i da nekom klincu da igra dok se zaleti do pekare i frajer se vrati sve mu sjebano :D
i kad je bio ps2 tamo, likovi se zbog jebenog nogometa tolko pobili...
evo sad je uz MW skoro mis letio
tako sam ja stari mis imao na krevetu, pa lijepo fragnu me ja utmem reket i isprebijam ga ko vola...cipovi i tipke su svuda letjele, pa sam kasnije karoseriju od misa bacio na neke klince dole ispred zgrade sa 4. kata :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
tako valja držiš stari komad hardvera kod sebe pa kad ti dopizdi razvališ ga... :D thats the spirit
več je letilo par puta u zid kad me iživciralo
NFS: Underground.
e da, doslo i meni kad me pretekne na zadnjem zavoju. al suzdrzam se ipak= Citat =:
Izvorno postao ForNever
Notrium.
otkad sve nfsove igram na volanu onda udaram glavom u volan, a prije sam joystick u monitor= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Kad izgubim u tekkenu, prenesem borbu u stvarni život :killyou:
onda opleti po starcima, a? :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
ja se moram suzdržat,tipkovnica i miš su mi preskupi :(
pa ako imaš stari miš il nešto, drži ga pri ruci :)= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
Werivar mod + expanzija za nj... ono osvajanje baza u sredini podrucja... i dire reaperi.... a ja sam uz to i zaboravio saveati pa kako ne bi ludio izgubivsi minute igre :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
dao ga frendu :cry: ,kad me neko iznervira lupim šakom u ormar i odmah me prođe= Citat =:
Izvorno postao callista
P.S ormar se raspada :cry:
Uz Icy tower, ajme majko kako me ta igra naživcirala :twisted:
i prince of persia
još više
oMG kak nekog princ moze nazivcirat? to je mislim, jedina, ali jedina igra u kojoj sam se doslovce mogo zavalit i opusteno igrat... :pray:
inace, nisam nikada nis razbio, ali sam gledo jednom brata dok je igro vampire the masqurade redemption i nije mogo nekog lika (likove, grupica neka bila) ubit i 5 puta i onda konacno ubije ali mu je wiliam bio u frenziju a christophu ostalo malo hpa i ovaj ga zatuko... xD da ste vidli taj prizor... ja crko...
cod 2 sp
:D
super mario, nisam mogao preskocit jednu rupu 5 sati stalno sam upado u nju onda sam lijepo uzeo sacmu i izbusio tipkovnicu
Uz pro evolution soccer i fifu, jednostavno izlude, a nemožeš ništa.
football igre su one koje mi najvise dignu zivac, potpis...= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
meni su one time based igre..ili ako nekog lovim
Kada me lik u 8 krugova.
NFSU 2. prestigne na zadnjem krugu za milimetar! :killyou:
Ili u WoW-U! :killyou:
da, zato ja utrke nikad nebi mogao igrat...
jebo mu drivere za grafu i sve...u igrama mi se slika smrzava i nis nemogu...i jedino racionalno rjesenje je hitit kamen od 5 kila koji mi drzi prozor na tipkovnicu.rezultat: http://img215.imageshack.us/img215/1955/p1010012yy2.jpg