wow,ovo je najveca glupost koju sam ikad vidio,stvarno moraš biti megaretardiran da kupis nesto takvo.= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
Printable View
wow,ovo je najveca glupost koju sam ikad vidio,stvarno moraš biti megaretardiran da kupis nesto takvo.= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
Skidam kapu kako uspijevaju dodatno zaradivati na tukama.
Nek zadrze Steyr AUG i briga me za ostalo.
:rotfl: kakve gluposti
Tipkovnica je obican MS šrot sa digitalnom kamuflažom, miš je glupost jer bi bilo puno bolje da su na mjestu di se mejnja DPI stavili tipku za reload (kao sto je kod mene na MX518 :D i jako mi je dobro dosla ta tipka). Podloga me jedino zanima zbog ljepog skina ali mislim da nije nista kvalitetnija od obicne podloge od 6 kuna koja je miljama daleko od moje goliathusice.
Još samo da uzme Prestige Edition...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Za koji dan bi trebao izaći noviji MP video fokusiran na samo jedan perk koji su svi tražili na IWF...
I btw, pogledajte ovo...
Akimbo? Novi perk, dva pištolja u isto vrijeme, awesome!= Citat =:
Izvorno postao Fourzerotwo
ooo,e to je vec nesto,vec vidim kako cu ownat sve živo na malim mapa sa dva deaglea :pray:
Shimpent....ahhh.....= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Da bar tu mapu vrate...
Woot!!! Prefenomenalno :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao X Sync
Nadam se da cu moci drzati i 2 UZIa u ruci :P
Pravi rambo igraci koriste akimbo M60E4 :rambo:
Meh, to sa akimbo je pomalo blesavo kao takvo, mozda ako se nece moci aim down the sightati ce biti nesto od toga radi balansa.
Dual-wield s Deagleima, nevjerujem, s obzirom kako je u CoD4 Deagle bio nerealan, ovo bi bilo skroz nerealno, tako sumnjam da će tako što biti. :D
ŽIV JEEEEE
Cpt. Price :friends:
9xQyMpKgutk
Ako je ovo MW2. Vidim da neki spominju da je to mozda beta od CoD4 sa izbacenom misiom.
prije misije piše:
Montreal, Quebec, Canada
Present day - 03:24:16
Team Alpha
'Join Task Force 2' Operative
A u ovom videu je zvuk jako loš i izoblicen ali nekako mi se cini da je to Njegov glas (Njegov velikim slovom!!!)
cn5xCUpMHN8
Živ je, živ je, živ je!!! :pray:
Cpt Price je živ, ovo će biti najbolja igra ikad napravljena, nemože i jednostavno nemože fejlat. :pray:
Nije živ ovo prvo je samo custom misija koju možeš skinit neznam di za Call of Duty 4.
A ovo drugo stvarno zvuči ko Cpt.Price , ali to bi trebo bit Soap.
Ah gaddemit, to je kao da si mi muda otkino. :(
Ocemo potvrdu da je to custom misija :(
I to za prokleti CoD4 za prvi link.
Uopce ne prepoznajete istu muziku, grafiku i sve slicno iz cetvorke?
Price je zbog vas umro.
Krivnja je na vama.
I za drugi link, zar nikad niste culi da isti voice actor moze biti glas za vise likova?
:(
Not fair. :cry:
Možda ima cpt.price ali je moro bit operiran pa je sad sav od plastike i čelav :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
:(
Mora biti živ.
Neću igrat glupi CoD u kojem nema cpt.Pricea
Moze.
Nazvati cu se Cpt. Price u multiplayeru kada igra izade i stalno cu ginuti.
Pa jel nije IW rekao da ce zadrzati staru mjuzu.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ne možeš, taj nick već imam 3 godine. :(= Citat =:
Fali mi CoD4, od ponedjeljka ga ponovo igram, već instalirao, još da mi se flat rate aktivira... :D
new gameplay video leaked :) izgleda predobro
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... t=featured
ISUSE :o :shock: :pray:
Borba po ulicama, i to u naseljenom gradu. Zakon. :D
Da bome dobro,jos pazi da ne ubijes civila.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Jel se to meni cini, ili je igrano na konzoli? (gledajte gumbe za izmjenu oruzja)
Bit ce da je.
Pa to sam ja stavio gore :? al tvoje je u boljoj kvaliteti :)= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
Je igrano je na konzoli,to se primjeti i kad ide preskočit onaj zidić kako bi ušao u onu kućicu ako se tako uopće može nazvat.= Citat =: