Gunslinger, BH ili Jedi Knight= Citat =:
Izvorno postao Teon
Printable View
Gunslinger, BH ili Jedi Knight= Citat =:
Izvorno postao Teon
Trebali bi se dogovorit ko ce kaj igrat, zajedno kupit igru (po mogucnosti neki popust preko PcPlaya) i zajedno prelazit
Apsolutno se slazem. Ja cu jos vidjet za koju stranu i s kojom klasom cu igrati.
prvo novi komp. al neće ni ovo tako skoro.valjda.
Nece sigurno. Najranije krajem iduce godine. Ja se nadam da ce nas Bioware razveselit ubrzo kakvom betom :)
Eh kako bi bilo divno da neke tu od nas izaberu :friends:
Odlučio se za neke druge naslove kad mi je do glave došlo kolko će superkul džedaja trčkarat okolo i žicat: "1 credit pls!!". I još ti neki "čudni" MMO elementi su me također odgurali od igre.
Makar sam SW fan, preskočit ću.
Da, to i mene brine.= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Zato planiram uglavnom igrati co-op sa frendovima (valjda će se moći tako) i eventualno koji puta singleplayer kada moji drugovi budu odsutni.
Nesto kao Left 4 Dead 2.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bilo bi savrseno :)
Ma dajte ljudi, kakav single player i co-op. :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
MMO i još Star Wars = odlično! :bravo:
Kruha i MMORPGA-a. :wink:
Tak sam ja i za Conana mislio :thumbs2:
Here, here. Samo moramo administraciji FSB-a objasnit da nam otvore portove za igru jer nam to pomaže pri studiranju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
[quote=McPingvin_v2.0]Here, here. Samo moramo administraciji FSB-a objasnit da nam otvore portove za igru jer nam to pomaže pri studiranju.[/quote:2z1bu9wk]= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja sam WoW igra bez problema na FSB-u ;)
Jedino ako su nešto promijenili.
Op op, možemože :>
Lapsus ili planirano?
EA's Riccitiello Lets Slip 2011 Launch Date?
= Citat =:
"One key driver is going to be the launch date of our major MMO. As it stands today, the game is making great progress towards a Spring 2011 launch. But given the volatility of this particular sector and the fact that we haven't yet provided a specific launch date, at least for now, we're excluding the revenue, or will be excluding the revenue, from our FY11 plans."
Nisam ni očekivao da će izaći puno prije s obzirom da za 2 tjedna dolazi Mass Effect 2, pa DA:O ekspanzija na proljeće i još puno DLC-ova koje planiraju za obje igre.
BioWare se baš raspištoljio :)
Ne mogu da docekam, pwnat cu kao Sith. :)
What what what? :)
Rumor: The Old Republic to have player housing?
Pogledajte planet vođe carstva i njegovog "dark council-a"
Dromund Kaas
SW ToR Croatia
Od danas unutar HCL mreže. Sajt je lijepo dizajniran i sto je najvaznije, pun raznih novosti i sadrzaja. Svakako skoknite do njega. Ukoliko niste se uclanili do sada u forum, napravite to :wink:
Slazem se, ja bi IN na ovo :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
sa Bounty hunterom il smugglerom ...
Evo detalji o planetu Tarisu. Svima poznat iz Kotor serijala. Jelda? :)
baš ne liči na sebe :)
Arhitektura je tu, ali nekako mi ima previše zelenila s obzirom na ono što mu se dogodilo.
Nego, baš sad gledam malo klase i to i mislim da ću na kraju igrati kao Imperial Agent.
tko zna, možda dospijemo u promised land iz prvog kotora :)
Jel još to planira igrati na strani imperija ili ste svi republikanci?
Ja sam na strani Bounty Huntera ili Smugglera ... No Bounty Hunteri su mi drazi, a kako su oni na strani imperije (cini se), tak da ...
@Maloki, predomišljam se između SW-a i SI-a, tako da ću najvjerojatnije bit na strani Imperija.
Vjerojatno cu igrati za Imperij. Nekako sam pun negativne energije :P