U subotu je koncert od Let 3'a u Puntu (otok Krk), narodni dom, ulaz je 50-70kn.
Printable View
U subotu je koncert od Let 3'a u Puntu (otok Krk), narodni dom, ulaz je 50-70kn.
Uf, to je poprilično.
Ja sam ih u Dugoj Resi slušao za 30kn :)
ja sam svirao snjima dvaput:)
*50kn, nisam bio skroz siguran.
Eh, i svaka im cast ako se skinu i odu na snijeg kao dio performansa. :)
waaaaaaaa mono!!!! di je taj teatar bokte?= Citat =:
Izvorno postao skitkid
btw, hvala na konstruktivnom postu, poslušat ću te bendove kad uhvatim vremena!
~Let 3 otkazan
Jebemu, znao sam da ce im se prozori smrznuti pri ovome vremenu.
u sklopu SCa. pored francuskog paviljona. :D= Citat =:
Izvorno postao Booby
karta za metallicu je tu:)
THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW
4.2.2010. Zagreb, KD Vatroslav Lisinski
Preuzet ću sa cmarneta...
Ovo je stvarno interesantno. Jeste da prvi puta čujem sad za njih, ali njihove live izvedbe su praktički indentične originalu.
Audivizualni doživljaj je vrh prema ovim snimkama i možda nešto najbliže originalu što bi mogao doživjeti.
Ali cijena ulzanice ja malo visoka..hmm:l
Moram ić na te Floyde, bila sam u Stereu-tribute band P.F., i bilo je super, iako je moglo biti bolje. Uvjek može bolje, vidjet ćemo u Zgb-u
Naručio kartu za mentaliku.
Šta to samo Masa i vukas idu ?
mortician,ides li na to?
Ja mozda i odem.
Secret Chiefs 3S
Teatar &TD 11.05.2010.
Ide se.
Prob iden u Split, 5.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Jedino kritika na račun ove pjevačice, nije mi baš legla, nekako mi se čini da nije baš ušla u tu priču orginala (rat ,stradanje, patnja). Ili je to samo moj snobizam?
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Moram ići na ovo,moram.
ja sad sačuvo kartu za fanpit, 250 kn :>= Citat =:
Izvorno postao King tiger
frend s kojim igram dotu će mi prodat :D
Onda se vidimo u pitu, ja sam onaj prelijepi:)
ja sam maloljetan i najljepši :>
Paco de Lucia u veljači u ST,RI i ZG.
Šteta što splitski koncert pada u ponedjeljak. :(
idemo Ps1ho, MindReader i ja. svi smo na terenu ^^= Citat =:
Izvorno postao King tiger
U Dugoj Resi, Club Mulj, će nastupati sljedeći izvođači:
6.2. - Đubrivo
20.2. - Kawasaki 3P
5.3. - Hladno Pivo
Svi iz okolice (uže i šire) neka svrate :)
Morat cu se na hp zaletit:)
Ja idem na sva 3, ionako je to 20 metara od mene :)
Btw, još nisam uspio ništa sredit za vaš nastup, nikako da čovjek posluša.
Reci mu da je newb i da ce mu pankeri po grobu skakati:)I pozdravi covjeka kulturno.
Jučer bio na ovomeSu Močvari.
Vader očekivano razvalio, odsvirali dosta starih stvari sa De Profoundisa, Black TTB, Litanya...ono, kaos tawtalni :)
Mastic Scum također dobro odprašio, a kaj se Marduka tiče...nisam ih mislio gledati, al ipak sam im dao šansu(po četvrti put :() i konačno su dobili prolaznu ocjenu s moje strane, zbog 4,5,6 starih stvari koje su podigle atmosferu.
Sve u svemu, dobar koncert, makar je srijeda bila.
Sad ništa do Metallice, eventualno Suffocation u Ljubljani ako bude "vremena" :)
danas ujutro idem u skolu i na stanici ugledam frenda koji je inace suprotna smjena, u pol 8 (7:30, ujutro). sad ga zovem na mob (njemu je upravo dosal us za doma, dok sam ja bil na suprotnoj strani raskrizja) i pitam ga di je bil, a on veli ''na koncertu, pa prespavao kod priajtelja. u picku materinu i jaknu sam zgubil''. tak sam se odvalil na to :D
sad nagadam da je valjda na tome bil :P
Nabavih kartu za Metallicu. Tko ide sa foruma???'
e da u nedjelju:
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...OOM_240110.gif
nezz još dal će mi se dat zaletavat do mochvare AL VIDIĆEMO!
Idem.
Nego, u nedjelju sam pohodio Good for CowsSu &TD-u, dobro je prošao koncert, osim činjenice da smo dobili pola benda. Basist Devin Hoff je slomio ruku prije početka turneje, pa bubnjar Ches Smith sam odrađuje koncerte. Osim bubnjeva, imao je razne samplere, drone pedale, zvečke, poklope od lonaca, kravlje zvono, petšest vrsta palica i minijaturni MIDI synth. Na par dijelova me začudilo kakve sve zvukove uspijeva proizvesti na običnim bubnjevima, pa ću definitivno poslušati Congs for Brums, njegov solo album. Također, malo publike se skupilo, tek nešto više od trideset ljudi.
Albumi na merch štandu su bili dosta jeftini, 70kn za jedan, osim live albuma koji su po 35. Kupil sam Bebop Fantasy, i mogu reći da valja, nekakva kombinacija free jazza i punka na kontrabasu i bubnjevima, ili "free jazz minus one", kako bend kaže. Prije koncerta sam ih jedino slušao na MySpaceu, pošto ih nigdje nema za skinut.
:'( ja bi mama u dugu resu :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki