20ak kn dođe, a Guild Wars Prophecies, Factions i Nightfall su igrive zasebno, bez drugih dijelova.
Printable View
20ak kn dođe, a Guild Wars Prophecies, Factions i Nightfall su igrive zasebno, bez drugih dijelova.
aha,thx,znaci te expanzije nisu potrebne za igrat?mogu samo obican GW,pa poslije ako kupim nadogradim? bilo bi malo nezgodno da se sad mora kupit svih 4 odjednom :roll:
Zato Factions i Nightfall nisu EXPANZIJE!!!Snego nastavci, a Eye of the North je expanzija.
pre-release je 19kn (bilo NF ili bilo GWEN)= Citat =:
Izvorno postao Upitni
aha,koje npr. vi imate GW? imate vise nickova,1 za factions, 1 za night fall i 1 za GW+ Eye of the north?ili samo GW i EotN ( platinum edition )? sad ste me potpuno zbunili :? obican GW svijet je onda potpuno nezavisan od ostalih nastvaka,druge igre...all I need is obican GW i EotN? i ovaj prelease bonus pack za isprobat,ako poslije budem htio igrat i nightfall. i van kveschn: nightfall se instalira NA gw,ili mi ne treba GW za nightfall ??? :lost in the vast space of universe:
edit: sad sam pogledao na crovortexu http://www.crovortex.com/pretrazivanje. ... e=webshopiS ima guild wars + guild wars faction, 350 kuna,je to dobra cijena,se isplati uzet?necu odmah uzimat ofc ali me cisto zanima...
Vidim da si izgubljen,pa ti evo odgovori: Sva 3 dosadašnja GW-a mogu biti igre za sebe ,a ak ih imaš sva 3, možeš ih spojit u jednu igru što ti daje potpuno novi doživljaj igranja. EOTN koji izlazi za 20-ak dana nije kao ova sva 3 ostala dijela nego je baš ekspanzija koju da bi igrao moraš imati BAREM jedan od ova 3 dijela (factions,prophecies ili nighfall),i ona je napravljena za veterane tak da se ne moraš previše brinut za to.
Najviše ti se isplati kupit Factions+ prophecies za 350 kn u Crovortexu ili se strpi još 20-ak dana,izaći će tzv. platinum edition Prophecies+ eotn zajedno; ja se nadam da će ga se moć kupit u Hrvatskoj.
Nadam se da ti je sad malo jasnije.
aha,hvala puno! :pray:
cu pokusat nac kod nekog kakva je igra,malo kopat po forumu, traileri itd. pa vidjet za taj platinum edition...zainteresirala me igra prije tjedan dana kad sam vidio neki ytube filmic,pa se sad raspitujem okolo, jer se cini zakon,i jos bez pretplate :roll: thx...
I ja sam bio baš takav, mislim da sam rekorder po postavljenim pitanjima.Kupi ti Prophecis+Factions za 350kn i uživaj, a ne moraš ti na svakom novom nastavku radit novog lika, lika iz Pophecisa možeš prebacit u Factions i obrnuto.
evo ga danas sam narucio GW+factions paket iz crovortexa za 350 kn pa kad dodje bit ce slavlja :friends: ako je samo upola dobra toliko koliko svi pricaju bit ce dobro :)
sad samo moram odlucit koja cu klasa bit, se mogu buildovi pogledat na gwiki? ja sam nasao samo za onog invincible monka,koji mi je antipatican, koju profession predlazete?ne da mi se otvarat novi topic za pitanje o ostalo bi sve bila nekromantija zbog ozivljavanja mrtvih tema :nonono:
uzmes eleta.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
daj mi molim te reci kad si narucio to, ja sam u subotu narucio gwp+f za frenda i NF coll za sebe, i nikom nista nego tek u sridu javljaju da nema gwp+f i da ce mi poslati samo NF. i tako ja pizdim vec tjedan dana, jos nije doslo.
danas malo prije sam poslao narudjbu
jel ti poslalo da su primili narudžbu i da je šalju?
nisu jos,ali tek sam poslao tako rec jer nisam stigao popodne
Eh,eleta.....Uzmi ono što ti najviše odgovara...
monka ili elementalistu...moj prijedlog
necro i ranger i warr su takodjer dobar odabir
Ako voliš close combat warr,ako voliš magijice elementalist, ako voliš kontrolirat kosturiće ili bacit kletve necro,a suprotno monk itd...
ma znam ja to,igram ja RPG :) ali me zanima za PvE vise koja je klasa trazenija,shvatio sam da assasini nisu za gilde,da su monkovi uvijek najciljaniji od neprijatelja itd. pa me zanima koja je klasa jednostavna za pocetak,poslije cu onda ja pocet najvjerovatnije sa nekim novim buildom
Moji najdraži charevi su monk i necro. Pa da su monkovi najciljaniji to je normalno... najprije ubiješ onoga ko heala ekipu... Ali pa možeš i sebe healat btw...
Al moram priznat da me mm jako živcira u AB-u...
Najjednostavnije profe su za igrat ele,warr,rt i dervish..,ako imaš NF.. A u PvE-u neće monka prvo ciljat,nisu toliko pametni...
Ali zato u PVP-u ga ciljaju... Samo nisam ja kriv kaj šetam uvijek sa PSom na sebi po mapi^^= Citat =:
Izvorno postao Thrall
A dobro ne mora igrat s monkom u PvP-u.....
a sto u PvPu se mogu tuc i grupe medjusobno? ja sam uvijek mislio da je to samo 1vs1 fight...najvjerovatnije cu napravit elementalista,jer uvijek je dobar netko tko radi damage,...valjda...ne bih htio monka jer bih onda morao radit onog invincible monka a vise volim neku " normalnu" igru :)
imas raznih borbi u Pvp-u...meni osobno najdraza je AB ( alliance battle ) 12 vs 12 :kill: :D
a za GW2 je najavljen jos jedan tip PvP-a... interkontinentalne borbe... ameri protiv europljana i sl. ... i to su rekli da ce bit hrpetina ljudi u jednoj borbi...
(te informacije nisu provjerene)
Odakle ti ta ideja, u grupama koje su ipak osnova igre nitko ti neće tražit 55 monka već običnog normalnog monka.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
A u PvP-u ti ne postoji 1vs1 fight već samo grupe.
aha,jer kud god pogledam samo se o tom monku prica,pa sam mislio da je to neki uber build :yuck:
nije uber, samo se s njim farma.... imas 100 monk buildova 8) kao i za sve ostalo, mali milion kombinacija :wink:
Taj "build" zapravo više spada u exploit mehanike igre nego li u build, a nikad nije upravo nerfan zato jer je njegov glavni skill odličan i izvan tog builda, pa bi ga nerfat samo zbog tog builda bilo nepošteno prema ostalim igračima.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Inače u Guild Warsu buildove ti klase ti se mijenjaju vrlo često, ovisno što je potrebno za određeni dio igre.
koliko je vama otprilike trebalo da dodje igra?ja sad citam na crovortex stranici i pise:sta cu ja sad morat cekat jos mjesec dana dok mi to dodje??? :shock:= Citat =:
- Igre po narudžbi se naručuju periodično i ISKLJUČIVO po narudžbi. Prosječno vrijeme dolaska tih igara je 30-60 dana po cijenama istaknutim na stranici
Ne,sada ćeš čekati malo duže jer im se nakupilo narudžbi poslije godišnjeg odmora.Inače mail čekaš recimo 2 dana,a dok ti stigne 2-7 dana,ovisi di živiš.