Homeworld 2 Complex 6.9.2
DOW2 Beta
i
Topic me natjero da instaliram opet Disciples 2 :D
Printable View
Homeworld 2 Complex 6.9.2
DOW2 Beta
i
Topic me natjero da instaliram opet Disciples 2 :D
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Ssam krenuo ispočetka, došao do Bara.
World of GooS- jučer nabavio i počeo igrat, super igra
Saint's Row 2, igra je neoptimizirana do bola i 4 GB RAM-a za nju nije ništa.
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Saints row 2 je najgori trenutak u mom životu.
OT: Nisam imao muda igrat Bioshock (odma na početku me zasralo kad se ona vrata zatvore i nađeš se u mraku) pa sad čekam nabavak Burnout-a. Ili bilo čega igrivog :)
Cod 4 Mp
Pa čuj, i ja se jako često prestrašim u igrama, ali ti nećeš odigrat Bioshock zbog toga?= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Nope :)= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
The Witcher: Enhanced Edition... konačno, nakon dugo pauze.
The Witcher: Enhanced Edition
css
team fortress2
frozen throne( preko neta)
i još ponesto :kill:
Burnout Paradajz :) Jednostavno savršeno :oops:
Worms Armageddon i Ecstatica II, nakon dugo vremena :pray:
Mirror's Edge
Prince of Persia, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Ajmee majko, oliko ovo dugo igrao nisam, sigurno jedno 10 godina...= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
Ovo bi zbilja trebalo staviti kao opciju ispod avatara. Znaci da ti ispod avatara pise - Trenutno igram: GTA IV
ponovno sam počela chrome igrati
X-Blades
Počeo ponovo prelazit Clear Sky.
dobri stari Richard Burns Rally....hehe :twisted:
Metal Gear Solid po 10. put, toliko se spominjala na forumu u zadnje vrijeme, pa reko idem ju opet završit. I onda nakon toga Final Fantasy VII, VIII, IX, propustio sam ih na jedinici, sad imam priliku ispravit pogrešku zahvaljujući emulatorima.
Ima ti još FF naslova za PS1 koji su igrivi preko emulatora od kojih inzistiram da odigraš FF6, po mogućnosti nakon FF7 da čujem tvoje dojmove.
FF6 kažeš ? Budem onda poslušao savjet, ide prvo VII pa se bacam na šesticu. Samo da pitam, jel su povezane priče u u te dvije igre, da mi se nebi otkrile neke stvari prerano ako prvo odigram FF7 ?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisu povezane, samo što mase općenito misle da je FF7 superioran u odnosu na FF6 pa me zanima mišljenje nekog nepristranog, sada nakon što ima već dugo vremena da su obje izašle (čitaj; ljudi si bili zaslijepljeni 3D grafikom kad je sedmica došla i to je možda utjecalo na mišljenja). Mislim, slobodno izaberi sam kojim ćeš redom (to sam ja samo tako rekao), ali ima ti još FF4 i FF5 za PS1 isto ako ti nestane materijala.
Zašto insistiram na FF6? Uglavnom jer je to po meni jedan od najboljih FF ikadSi nastavak u kojem je serijal i dobio stvarni oblik u kakvom je danas (duboko razvijeni likovi čije se priče ipak vežu na kraju i druge stvari), a to ćeš posebno vidjeti ako odigraš njegove prethodnike.
E, sad, ja se smatram relativno nepristranim glede FF-a. Igrao sam šesticu na gemboju i sedmicu na plejki. Mogu reć da mi je šestica dosta bolja. Nekako su mi je tamo draža priča i razrađeniji setting, iako bih inače uvijek uzeo sf preko fantasy settinga. Osim toga, likova je više i nekako su mi kulniji. Primjerice, Sabin je prenabildani i presamopouzdani monk s jebenim tehnikama. Shadow je kul jer je... shadow, a ja se palim na ninđe i te mistery tipove. Setzer je morbidan nekako i zato rula. Da ne govorim o onim pričama koje svaki lik ima kao što je ona o edgaru i sabinu i bacanju novčića. Jednostavno igra ima predobru priču i uz to pravi štimung. Nisam mogao vjerovati kako MIDI zvuk može doprinjeti atmosferi bolje nego kod brojnih drugih današnjih igara dolby 5.1 i ne znam šta.
S druge strane, sedmica je dobra i sve to, ali nekako ima manje kompleksne fajtove od šestice, ima kul likova, ali nema tako kul kao šestica i nema toliko scena u koje se uživiš. Osim toga, MIDI melodije, naročito kod fajtova, su me znale nervirati. Naročito u početku dok još nisam postao gluh na njih.
Ontopik
Počeo igrati Snatcher. Mogao bih otvorit topik o tome u retro podforumu.
Zanimljive romane pises. Ja trenutno igram sve vezano uz Fallout! To je mnogo kulan serijal za mlade madrfakr(e)...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
:friends:
Call Of Duty 2 multiplayer.. :pray:
igrao sam sedmicu, al nisam zavrsio :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
tako da cu se i ja sada baciti na to, inace meni je najdraza devetka, prica, ugođaj...sve ^^
Krenuo igrati Contract J.A.C.K. i odmah se razočarao jer mi ne radi "D" tipka. Ne mogu živjeti bez strejfanja. :(
No One Lives Forever.
Call of Duty 2 uvijek ^^
Call of Duty 4