Omg :O do sada si spavao? Nije ni čudo da tako puno sanjaš.
Praksom do savršenstva ;D
Printable View
Omg :O do sada si spavao? Nije ni čudo da tako puno sanjaš.
Praksom do savršenstva ;D
Danas good one san. Možda neću moći dobro ispričati ko što je bilo, al budem probo
Počelo je tako da je bio odmor u školi, i meni je neka nova ženska iz razreda (koja je bila jako visoka, viša od mene, preko 182-183 cm) dala svoje dijete da joj čuvam na odmoru dok se ona karta s frendicama iz razreda. Aj dobro, pristo sam. I išo ja tako s to bebom po školi i svi onak buci buci bebaaaaa *.* ovo ono i ja reko da da sve je to kul, i sad zvonilo za kraj odmora i dijete počelo vikat "mama, mama", odem ja u razred i da vratim ovoj bebu onak stanem pokraj nje i čekam da me doživi, a ona i dalje karta i ne doživljava me. I ja njoj kao evo ti dijete, donio sam ga nazat i ona meni otpili nešta tipa "ma dobro šta me nerviraš, pusti ga tu dole i prestani me zajebavat, vidiš da se kartam". Ja reko a ono sorry jebote ispričavam se kužiš, možda malo manje kave pij i puši cigareta i puši malo kite više pa ćeš se manje nervirati nadrkana PMS nisi-kitu-3-mjeseca-dobila stoko. I sad ona mene napala, a bome nije mi bilo svedno jer kažem, jako je visoka bila i velika, puno veća od mene. Lupila mi neki šamar ne znam ni ja šta i ugl ja znam da sam poludio i uzeo stolicu iz razreda, krenio da je marnem s njoj i bacim na nju i ona taman pobjegne iz razreda i zatvori vrata tako da je stolica u vratima završila. Vratila se s pedagoginjom valda ili nekim nadležnim i počela kenjat kako sam ja nju napo tra la la... Ugl neka svađa je tamo bila i napokon kraj nastave, ajmo svi kući. Golijat ženi i njenom djetetu ni traga ni glasa a ja idem pješke kući. E sad fora je što sam moro kroz neku vraški opaku močvarnu prašumu kući koju nikada prije nisam sreo na putu kući. I ok, nije baš bila prašuma ali je bilo pretežito močvarno područje i drveća jako puno, da se nije gotovo nebo vidjelo. Ne znam koje je doba dana bilo ali sve je blo u laganoj magli i sve u nekim zeleno-plavo-sivim tonovima. I ugl tu sam ja išao tom šumom-močvarom, i promatrao okolo. Bilo je jako puno olupina od brodova u toj močvari i onak, sablazno izgledalo. I tako sam išo svjestan neke opasnosti od ne znam ni ja čega, ali ono, išo sam dalje, nisam se obaziro. I tako ja kroz jedno šipražje pogledam i vidim mjesto gdje trebam doći, ali je između mene i tog mjesta bila močvara ogromna i duboka tak da sam moro okolo po kopnu. I idem dalje i popnem se onak ko na neku uzvisinu, i tamo nađem nekog malog patuljastog čoveka i Oblivion DVD u original pakiranju (?? pitam te ja). Pokraj DVD-a i tog patuljka ležala je lešina neke crknute ogromne ptičurine veličine čovjeka, koja je djelovala ko onaj Cliff Racer iz Morrowinda. Već se bilo onak na nju grana navatlo i praktički se počela u zemlju pretvarat kolko je upekla ta njena lešina u zemlju. I ja sam pito tog patuljka šta koji k izvodi tu sam pokraj DVD-a od Obliviona i on mi reče da mora pojest tu lešinu i da će onda dobit neku moć pa će postat neki badass motherfucker pa nam se svima na*ebat mame i onda će bit glavni. Ja reko adje dobro, samo daj. I on uzme tu lešinu, nekako je izvuče tako već napola upeklu u zemlju, i počne je jest onako od glave. Fuj bokte! Znam da su muhe onak zujale i da mi se zgadio život kako mogu tako šta sanjat. Al ugl, kad je on to pojeo jednim dijelom, počeo se jadnik grčit i stiskat i rekao nešta da osjeća neku zlu silu i da je probudio neke mračne ne znam ni ja šta, i tako je crko s tim zadnjim riječima (vjerojatno od trovanja užeglom lešinom). Tu se ja popnem malo gore i pogledam iza nekog brdašca od kojeg se nije vidjelo dalje, i imam šta vidjeti. Znači tako nešta odrvratno, nešta tipa ko Elephant Graveyard u Kralju Lavova. Sve puno kostiju, onih ogromnih bodljikavih biljki ljudožderki, nekih drugih bodljikavih i trnavih biljki, sve neke osušene i crne boje, neki odvratan prizor (par kilometara površina). I gledam to tamo i odjednom vidim kako se stvaraju neki crni krugovi od dima i iz njih počnu izlaziti svakakva stvorenja u toj odvratnoj trnavo-kostavoj površini. To su bili neke takve ptice poput te lešine (Cliff Raceri), neki kerovi bijesni (neka mješavina psa-lisice-velikog štakora) i ugl svi najednom na mene počeli preko tog brda. A bili su udaljeni možda stotinjak metara od mene i dijelilio nas samo to brdo koje se lako moglo pretrčat. I ništa, ja uvatio šprintulju i bježi gdje te noge nose. Trčim kroz to močvarno područje, svako malo udarim u neko drvo, izbjegavam šipražje i kako trčim, put se sve više i više smanjuje tako da sam praktički išo na kraju po možda 5 metara širokom putu a oko mene skroz močvara i ništa ne vidim. Tu kad je završio taj puteljak, ispred mene su odjednom bili otočići na koje sam moro skakati s jednog na drugog. Bili su površine šta ja znam, 10-15 metara dugačak svaki tako da je to bilo ono, tipa zaletim se, skočim na jednog, trčim tih 15 metara, pa onda opet na drugi itd. Ali na svaki kad bi skočio taj otočić, tu bi odjednom iz različitih strana skočili ti kerovi koje sam moro izbjegavat i te ptičurine usrane, tak da sam to nekako trčo naokolo i bježo od njih i ujedno preskako te otoke. Na kraju je nestalo puta i ti otoci su bili sve manji i manji tako da sam na kraju već bio do koljena u močvari i skako sam onak s otočića od 30cm kvadratnih na drugi koji je koji metar udaljen dalje i ono, bili su dovoljno veliki tako da ti jedna noga stane na njega. I tako ja bježim od tih stvorenja, već duboko u močvari i do koljena u vodi i bježim i ono, ne vidim nigdje kopna oko sebe nego samo to što je kojih po metra ispod vode dovoljno da stanem na to. I ništa, bježim ja i dalje i taman kad si kontam da sam došo do kraja i da više nema ničega, čujem neki zvuk motora kako iz magle ide. Pogldam malo bolje i onak svjetla raščiste maglu, kad ono moj brat sa Škodom Favorit 136L maslinasto zelene boje koja PLIVA po močvari traži mene zajedno sa starom i kroz prozor mi se dere i sere mi šta radim tu, da me traže već pun k i da je 13:10 minuta i da sam zakasnio u školu u drugu smjenu
E onda samo iduće što znam da sam se probudio u 6:34 i da sam fakin prespavo, i da mi bus za školu ide u 6:40 nastava u 7 počinje, ujutro sam smjena) tako da sam onak još napola u snu izletio iz kreveta, u WC leće staviti u oči, spremio knjige i izletio van, nisam ni jeo i naravno zaksnio na bus i prvi sat...
Loodnica ^^
Opet sanjaš močvare. :rotfl:
Vid stvarno, nisam ni skotno jbte :D
Ali bome priznajem ovaj put je bila jedna stvarno badass močvara koja me vijala zajedno sa svojim stvorenjima :?
Sve u svemu, upamtio sam san jer me se dojmio i ono, ja sam to i vizualno doživio tak da sam tipa ono, vau jbte, ko da mi se to stvarno dogodilo a kad bi ti se ovako šta stvarno dogodilo definitivno bi to zapamtio ^^
Najčešće osobe suprotnog spola :D
Nekidan sam sanjao da pijem crno mljeko iz tetrapaka i da ga zatim bacam i kad se okrenem novo je opet tu i opet pijem.
Prije toga sam sanjao da sam otišao kod starog i stare i kad sam ušao u kuću plesali su valcer, ja zovem oni me ignoriraju. Ulazim u svoju bivšu sobu - unutra sve puno kutija od cigareta i tetrapaka od mljeka. Nakon toga samo nešto odbljesne i pojavim se kao u nekom parlamentu, idem nešto govoriti na binu no što god probam reći ne čuje me se, nakon nekog trenutka "sabornici" me gađaju škaricama. Prvo me promaše - jedna me pogodi ravno u srce...par trenutaka šutim i onda opet počmem pričati kao da nije ništa bilo. I na faci imam neki čudni smješak, anglosaksonci bi rekli"Banana-Grin" :). Nastavljaju me gađati i na kraju me čak pogode no svaki put se podignem opet na binu i tako u krug.
Još jedan od onih kojih često sanjam je da idem prema svojoj staroj kući i pogledam je sva je ista no kad dođem unutra zapravo ulazim u svoju "novi" dom/stan.
Jeezz... :/
Druži se s prijateljima iz skole, nedostajuti.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sanjam o odlasku u Ameriku
Jučer prvi put nakon dugo vremena da se sjećam sna. Uglavnom hodam ja (ili sam se vozio na nečemu, nisam siguran) nekom cestom i sve oko mene šuma, i uglavnom ta cesta zakrivljena, i s ove vanjske strane, meni lijeve, ogromno brdo sa šumom i sve. I tako hodam ja... i hodam. Pjevušim nešto i samo hodam. I sad, pogledam ja na vrh brda. Kad ono, izlazi ogromni divovski pedobear (bio je u 3D-u :)) visine zgrade od 7 katova. A ja umislio da je taj pedobear jedan debeli iz mog razreda kojeg uvijek zajebavam. I ja se počnem derat njegovo ime ovo ono i stojim i gledam u njega. A ovaj samo hoda prema meni i pod se trese. I sad ugl. ja počnem bježat i ono šta se uvijek u snu dogodi, na traci ste za trčanje. Trčite i trčite, al se nemožete pomaknut s mjesta. I nakraju nekako uspijem pobijeć, i pričam nekom tu priču i nevjeruje mi.
E, kad sam se probudio, samo sam ustao iz kreveta, kleknuo na pod i ovo: :pray: :pray: .
Brate mili, kako volim snove, e.
To ti je od droge.
Ja sam imao jedan čudan jučer, zapisao sam natuknice prije nego sam ga zaboravio, sad sam ih našao.
Uglavnom, ne znam ni kako ni zašto ali sa prijateljima idem u Čapljinu(gradić nizvodno od Mostara) gdje je pao snijeg, i to je tri dana, ili se bar tako sijećam.Većinu vremena sam u nekoj ogromnoj zgradi koja je nekakva kombinacija skladišta i muzeja, trenutno je neka vrsta sajma u njoj, nešto pravo kul sa hovercraftima sa raketama i sličnim stvarima.Sjećam se da svako malo u nekoj prostoriji koja sliči na pozorišnu dvoranu ljudi održavaju neke prezentacije, među njima su i Jamie i Adam iz Mythbustersa.Sjećam se također dosta djece, imaju oko desetak godina, jedan mi je zapeo za oko, izgleda mi poznato, sliči na jednog dječaka iz Međugorja, zatim se sjećam jedne velike terase, sjedim na rubu, ima dosta ljudi pokraj mene, nekakav je prolaz ispod, sa druge strane nekakva druga terasa, bez ograde.Pričam sa nekom djevojkom, zatim se smijemo nečemu i sve to nestaje, nalazim se na krovu, kako silazim u nekakav zatovreni balkon srećem profesora iz računalstva, soba je puna zelenja i ima neke staze po podu, puna je alarma i pokušavam ih zaobići, u jednom trenutku profesor se sjeti nečega i isključi ih sve.Zatim se nalazim u dvorištu, sada sam u majici kratkih rukava(čudno ali istu tu majicu sam nosio jučer), par likova iz razreda hoda samnom, osjećam da mi je hladno, pozdravljam se sa ljudima koji izgleda odlaze, mislim da je ovo treći dan, snijega je manje.Odjednom se nalazim kod rođaka u Međugorju, svađam se sa tetkom oko toga dali bi mi najmlađi rođak smio jesti meso na čistu srijedu ili ne(opet čudno ali rođak mi se zove Patrik), u pozadini se ostali rođaci gađaju slatkišima koji izgledaju kao M&M-si ali nekakve prljave sive boje, na kraju sa rođakom jedem hrenovke, tada nekad se budim.
Upravo sam sanjao da me ganjaju serijske ubice po sumi.
nisam sanjao jako jako jako dugo :D
Hvala Mirko što si ono napisao na LD4all forumu, mada nema šanse da me ne bude strah.
neki dan sam sanjao da sam genetski modificirani krpelj i da sam pobio sve ljude koji mi se nisu sviđali :twisted: :kill: :hangin: :evil: :-x :pray:
mislim da piccard facepalm nije dovoljan...
Hm, ali ne znam čemu to?= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
Hm, bilo te je strah jer si još uvijek sanjao iako si mislio da si budan?
To je false awakening i vrlo je uoibičajeno.
Dobro, kad gledam s tvog stajališta, možda bi i moglo biti zastrašujuće...
Lucidni snovi nisu strašni ako ih ti ne učiniš strašnima.
Ja sam već navikao, pa kad bi u tvojoj situaciji postao lucidan, otišao bi uživati.
Dobro, znam, iako znaš da ti se ništa nemože dogoditi, ipak se moguće bojati.
Ja sam bio prestravljen da ne dobijem halucinacije od WILDa.
Ali ako ne očekuješ ništa strašno, ništa strašno nećeš ni iskusiti, znaš?
A kad se želiš probuditi a nemožeš? :)
Noćas sam sanjala nešto tako lijepo... Da sam zaspala pred televizijom i onako polubudna "pravim se" da spavam, dođe mi frend pokrije me dekicom i da mi pusu u obraz, stisne mi ruku i nešto šapne, neznam šta ali je bilo lijepo... Jedan od ljepših snova... Ah xD
Awwww... mwica... <33
Pff, smrdi više na astralni PM koji nisi dobro primila. :)
Ha?
AoC to je samo san..ništa više
Erotski snovi :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Oćeš se učlaniti u moj klub erotskih sanosanioca?
Nisi sanjala i normalno da sam te pokrio s dekicom kad meni Nije vrijeme za deku.™, a ne volim da drugi ispaštaju.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Ne.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
I nisu bili tAkvi snovi...
Samo je lijepo kad te neko pokrije dekicom xD
@Pingu rofl... awwwich
U zadnje vrijeme sanjam da ja, Jessica Alba (Max Guevara), Kristin Kreuk (Lana Lang), Sarah Michelle Gellar (Buffy Summers) i čitava njena družina (Willow, Xander i Giles) lovimo vampire. S time da je Lana također iz Manticorea, isto kao i Max, a ja da sam vrhovni majstor triju borilačkih vještina te majstor Parkoura pa briljiram u klanju demona i vampira.
Naravno, Jessica mi je cura u tim snovima i začudo ne varam je sa Lanom :D Još je uvijek nisam zaskočio, danas je tek Epizoda 7, ali zaskočiti ću je definitivno između 10-14 epizode 8)
Bože dragi, al sam geek xD Ali su zato snovi pre zakon xD
Zna se desiti.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Jel tako da je jebeno?= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Inače, san sa škaricama i sabornicima se ponovio :) Zaboravio sam reći da u snu svira ova pjesma: -5XFBmUW6To
I cijelo vrijeme i nemogu si je izbit iz sna... Fakin pjesma ne prestaje niti kad me pogode škaricom. Pokušavam se sjetiti pojedinosti. Znam samo da imam obučene čizme ali bez vezica i da sam u trapericama...drugo niš, ne sjećam se niti u što su obučeni ti zastupnici koji me gađaju (valjda u odjelima) :D
Ne, eventually se svi probude.
Ali naprimjer čuješ zvukove iz pravog života.
Razgovor, vikanje i što god se događa okolo.
Čak i da te bude.
Dogodilo mi se to kad sam bio dijete.
Gadna stvar.