ovo nije u redu, pred mjesec dana sam kupio lachesisa...ocu ovo :(= Citat =:
Izvorno postao kvakomekiki
Printable View
ovo nije u redu, pred mjesec dana sam kupio lachesisa...ocu ovo :(= Citat =:
Za one koji žele kupit mambu na razerovoj stranici je 130$ tounači oko 750 kn kod nas.
Mamba izgleda kao Death Adder... bez žice. Bljak.
malo sutra..= Citat =:
razer eu.. mamba = 129.99 €, ilit 950kn prije poreza i trgovačke marže (carina na el.opremu je 0%).. računaj komotno sa 1.200kn cijenom u trgovinama.. naravno, osim ako razer ne spusti cijenu.. što sumnjam da bude
nekako me prosla zelja za mambom, lachesis je zmaj :D
Malo su počeli odviše pretjerivati s cijenom periferije. Prvo logitech sa svojom linijom, sad i razer.
Kad za cijenu miša i tipkovnice možeš dobiti funkcionalno novo računalo, znaš da cijena nije u redu.
uh,izgleda prejebeno,ali boli me briga,imam Lachesisa i planiram ga koristit da kraja 2009-.e= Citat =:
Izvorno postao MTF*
5600 DPI-a jel to potrebno uopce, mislim za pol godine budu bili na 10k+ DPI-a :shock:
Gwine ova cjena je maloprodajna. Trgovine kupuju na veliko pa im se računa veleprodajna cjena koja je manja.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Primjer: Razer Lacheisis kušta kod razera 79.99$ ili 430kn, a u trgovinama bude oko 550kn. Prema tome Mamba bi mogla biti 850kn MAX.
jel ja tebi ličim na osobu koja lupa informacije bezveze??
već sam ti rekao.. ne gledaj cijene na američkom razeru, nego na europskom razeru
http://eu.razerzone.com/p-280-razer-mam ... mouse.aspx
u hrvatsku se dovozi roba iz europske podružnice, po gorenavedenoj cijeni..
istina, na tu cifru odbiješ njemački porez i rabat koji dobije uvoznik, ali dodaš trgovačku maržu i naš PDV
npr.
lycosa na razer-eu košta 79.99€ iliti 580kn. u feniksu koji im je zastupnik je 730, 25% skuplja.
tarantula je 99.99€ iliti 730kn. sad je kod nas 800kn jer je 3 godine star model, a kad je bila nova bila je 950kn.. iliti 30% skuplja
copperhead košta 59.99€ iliti 440kn, u feniksu je 515, iliti 17% skuplje
lachesis 69.99€ iliti 511kn, u feniksu je 567kn iliti 11% skuplje..
mamba je 129.99€ iliti 950kn.. kad dodaš minimalno 10% feniksove zarade dođeš do cifre od 1050kn (a zbog činjenice da je riječ o ultra-fensi i ultra-new proizvodu, kao što je tarantula bila u svoje vrijeme, bih prije rekao do 25%, što penje iznos na 1200kn)
i nemoj mi sad reć da su copperhead i lachesis jeftiniji u drugim dućanima. gledamo cijene u feniksu jer je uvoznik feniks. i mamba se sigurno barem 6 mjeseci neće moć kupit nigdje drugdje nego u feniksu..
Sry, ali 1200kn je jednostavno ultra skupo za miša, pa san mislio da si nešto krivo napisa ili šta. Ali opet nemogu virovat da će biti više od soma, a vidit će mo kad dođe u trgovine.
Ma to je pretjerivanje, za cijenu misa mozes dobit '22 lcd monitor, ili neku mainstream grafu.
Nebi reć da je do zlata, kako je krenulo bit će ih od zlata.
fala bogu da je puno.. ali s druge strane, puno je dat milju eura za bugatti, kad možeš kupit 3 porschea.. al ga neki kupuju..
Onaj tko razmišlja da je za cijenu tog miša mogao dobiti 22" monitor zasigurno neće kupiti monitor po toj ili nižoj cijeni, već gleda 3000+ segment.= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
Treba gledati prioritete u računalnim periferija, kao i omjere cijena.
Meni se Mamba osobno ne dopada, kao ni Boomslang CE koji je do nedavno koštao oko 950 kuna.
Trenutno me više zanima Roccat oprema, kao i najavljena Logitechova.
Ovako crkla mi je G11, imate ispod temu o detaljima..
I sada dali da kupim opet G11 ili Pro|Type?
Ili neku trecu do 500kn max maximuma
edit:treba OBAVEZNO imat par dodatnih, programbilnih tipaka :O
edit2: biiig zajeb, neka mod izbrise ovo pls, kriva tema T_T
CES 2009: AMD Promises Crysis on A Cellphone
http://razetheworld.com/blog/wp-cont.../google-g1.jpg
My computer can barely play Crysis. How the hell is a phone going to play Crysis? Now I am starting to think that everyone at AMD is completely insane.
Well, they say you will be able to play PC games on your cellphone but your cellphone will not have to render it. AMD’s idea is much bigger. They are building one of the most powerful supercomputers ever with one purpose in mind. Rendering HD and creating the ultimate graphics based cloud computer.
Here is how this will work:
AMD will build this super computer with over 1,000 graphics processors. It will break the one petaFLOP barrier
The computer will render 3D games, applications, and HD content.
The content will be compressed and then streamed to your smartphone, laptop, or hand-held device that would otherwise melt from rendering those graphics.
I say that it is ingenious. How is AMD at building supercomputers?
= Citat =:
“AMD has a long track record in the supercomputing world. Seven out of 10 of the world’s fastest machines, including the fastest two computers on the planet, are powered by AMD hardware.”
-AMD spokesperson at CES 2009
It seems that the techknology won’t be limited to phones. The content will stream over any broadband connection, so in theory, anyone with a broadband connection should be able to utilize the benefits of cloud based HD computing.
__________________________________________________ _____________________
WOW
oće ne
možda sa grafikom pokemona :D
mda, a ko bi pomislio da ce bit posebno optimiziran za taj "uredaj"?
mda.. fascinantno ali istinito..= Citat =:
“AMD has a long track record in the supercomputing world. Seven out of 10 of the world’s fastest machines, including the fastest two computers on the planet, are powered by AMD hardware.”
Oak Ridge National Laboratory je ponosni vlasnik najbržeg stroja na svijetu..
1.64-petaflop Jaguar supercomputer
koji je sastavljen od Cray XT3, XT4 i XT5 računala, pogonjenh, gle čuda, quad-core Opteronima.. sveukupno 181,000 jezgri :D
zanimljivo kao ideja.. jedino nam treba mobitel sa velikim ekranom i broadband veza...
A nemora bit ni mobitel,moze biti komp ali ovaj put bez problema mozes igrat crysis na ultra high.
ovo je vrlo zanimljivo kao koncept... ko zna, mozda u buducnosti necemo trebati nista vise od ultra brze veze preko koje će se "streamat" igra sa nekog superračunala direktno na našu low end kantu...
e sad... mene jedino zanima kolko ljudi odjednom će to moć radit... jeld na ovom svijetu ima gro ljudi koji to htjeli siprobat i koristit... i kolko će se to naplačivat... amožda amd namjerava uzet pare kompanijama koje hoće da njohove aplikacije budu kompatibilne s njihovim serverom :?
:shock: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
http://www.nccs.gov/jaguar/
E da. Svi vi koji slinite za Mambom...samo nastavite plakat i cmizdrite dok cu se ja ljepo prosetet do prvog ducana i kupit si Mamba gumenu bombonu i na putu kuci cu hladnokrvno proc pored izloga u kojem je Razer Mamba :D
Mis je... nista posebno. Tolko DPIa mi netreba a i nesviđa mi se bas nesto dizajn osim onog tockica i "odrezanog" djela.
Zanimljivo je ovo s mobitelima, ali kontrole ce bit sh!t...
zamislite "standardizirani" komp, koji ce bit prilagoden windowsima, a igre ce bit optimizirane za njega? nesto poput konzola, ali ono, komp... :D
to bi bilo kulno, samo se to onda ne 'splati ovim proizvodacima... :wink:
ajd pričekaj još koji dan...trebala bi mi doći druga g15 pa ti prodam ;)= Citat =:
Izvorno postao blood4me
? :o :? Pa sta opet izlazi nova?
kad će phenom II u hr?
evo jos jedan test phenomaII
KLJIK
jebo me pas ako ga ne kupim :D