Pa napisao sam ^^
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Printable View
Pa napisao sam ^^
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
[quote=R@pt0r]Pa napisao sam ^^
[/quote:2t26jjl1]= Citat =:
Izvorno postao "R@pt0r":2t26jjl1
Tkud ti CD Key? Mislim, ne vjerujem da baš radiš u MSanu pa da si dobio svoj primjerak...
A koliko vidim, samo firme su dobile CD Keyeve...
Rearmam dok ne dođe na prodaju.
Za win7 it ne treba cd key sam stineš next bar meni kad je pitalo za key stisnio sam next i to je to.Inače pre dobar je ovo sam čekao
Ne treba ti, a onda nakon 30 dana, šmrc... ^^
Bravo, i onda imaš win MAX 3 mjeseca. Bolje mi onda imati RC1, traje mi duže.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Upravo to, nisam lud da se skidam sa RC-a. Traje do 3mj a original win dolaze u 10mj. Ono, what's the problem...?= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Ja sam skinio jedan program koji mi je aktivirio pa sad imam kao full.Neznam ni ja šta je to.
Nije ti nis aktivirao. Zabranjeno je govorit o piratiji i slicnim glupostima o tome, dobro da nisi na razglas stavio. Ne kuzim ekipu koja ima legalan key koji su dobili kad su skinuli rc, al nee, oni jos dodatno idu komplicirat stvar sa rtm-ovima i slicnim glupostima.
dajte ljudi malo kakva je sedmica...jel bolja od viste...ako radi igre, programi jel sve sljaka...driveri itd...
S RTM-om napokon mogu zaigrat CoD4, zato.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Evo ja ću malo počet na baš puno jel sam tek dobio.Imo sam vistu,a windows 7 je brži i ljepše radi dok windows vista malo šteka i dugo loada.Driveri meni svi rade makar još nemaju svi za windows 7 ali skinem za vistu isto radi.Igre rade normalo malo brže neg na visti.Uglavnom super je ista vista ali brža i bolja.
Pa hm, meni radi ok ali sigurno pircas u MP pa te u potpunosti razumijem ^^= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Da MP :)
Volim win7 na win xp i visti me pb kicko ali na win7 ne toooooooo!
Je ima Release date, neda mi se zezat s RC verzijama itd. kada izade kupujem. :D
Ah!
Win7 nema WMM, tj. ima onaj LWMM.
No to mi je blah, stoga, uzeo sam WMM s Viste i instalirao ga na Win7.
Sve funkcionira super : )
No shit :shock: oma palim 7 i updejtam PB i ako sljaka prekidam nabavku Viste za novi PC koji stiže ovih dana. :D= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Da mislio sam instalirati Vistu samo iz razloga sto BP nije kompaktibilan sa vistom :D
:pray:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
@Cherry,kakav LWMW,sto je to?
Ma onaj Live WMM, il šta je to već..
A sa sedmicom...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
De idem spavati :(
dvaput se failao,nije bp nego pb i nije vista nego 7 :D
A nije ni "kompaktibilno" nego "kompatibilno".
:rotfl:
koji antivirus da stavim na sedmicu ^_o :?
novi kaspersky server demo.. trenutno je besplatan nekih 6 mjeseci kao beta-test. radi besprijekorno a pisan je posebno za win7 jezgru
Sve više volim OS X. :)= Citat =:
Izvorno postao WhiteInfernal
3 faila za 3 neprospavane noći :(
Avast :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao WhiteInfernal
Sve što je besplatno i redovito se update[a]Sje dobro.