Jučer nešto sa frendovima se zajebajem i bila je priča o proslavi nove godine i o tome kako je jedan lik od oko 2 metra završio sa ženskom od kojih 1.50 i frendov komentar:"U njemu dva metra a u njoj metar i trzalica" :pray:
Printable View
Jučer nešto sa frendovima se zajebajem i bila je priča o proslavi nove godine i o tome kako je jedan lik od oko 2 metra završio sa ženskom od kojih 1.50 i frendov komentar:"U njemu dva metra a u njoj metar i trzalica" :pray:
Jedna ženska radi kao prevoditljica.Trenutno prevodi sve što kaže jedan lik koji obučava radnike jedne tvornice kako raditi na novom stroju.
Nakon posla,su radnici,prevoditeljica i taj stranac otišli na kavu.
Radnici:Jel mu možemo ispričat jedan vic
Maja(prevoditeljica):Ajde možete
Radnici:Kako se zove najviši francuz na svijetu?
Maja je prevela prvi dio vica strancu
Radnici:Doseže Plafon
:rotfl:
a radnici imaju samo osnovnoškolsko obrazovanje pa su malo manje pametni
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
I do not spam.
:pray: provala stoljeca
bolje da lockam temu jer imamo winnera.
Ne nemate winnera...
OT: Jambrek preko msn-a.
SRETAN TI DAN IZLETA IZ PI.ČKE :D.
:rotfl: :rotfl:
jedanput davno,ja i prijatelji iz razreda igramo grad,država...i sad,stanemo na auto a bilo je slovo F.
i mi debili se nemožemo sitit i jedan ka posprdno reče Fićo i nasmije se,a ovi drugi govori:''idiote,nema marka Fićo...fićo je Fiat!''
lol
:rofl:= Citat =:
tip 1:
is this a game or is it a board chat??
tip 2:
you must be kidding.
read the: Rules, FAQ and User Guide
SnakeSolid :
Whats little ashley gonna play with when she goes home from school?
A:with herself?
B:with her friendzez?
C: |)3v14ntvv4r!111111111111111111!!!!!
VodkaScene :
so you signed up for this game
then looked at the forums
and you think its a chat thing?
SnakeSolid :
When Chuck Norris was denied a Bacon McMuffin at McDonalds because it was 10:35, he roundhouse kicked the store so hard it became a KFC.
Advent05 :
Chuck Norris was the fourth Wiseman. He brought baby Jesus the gift of “beard”. Jesus wore it proudly to his dying day. The other Wisemen, jealous of Jesus’ obvious gift favoritism, used their combined influence to have Chuck omitted from the Bible. Shortly after all three died of roundhouse kick related deaths.
ti je usao u forum i mislio da je igra zapravo chat :pray:
op.a. chuck norris je jako popularan na tom forumu
Jednom jedna iz razred kad smo igrali grad,država rekla da je Aljaska planina= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Jedan lik iz a odjeljenja moje generacije u 2. ili 3. razredu (onda smo bili spojeni) govorio je da ptice u proljće idu na jug,a u jesen se vraćaju.
Ovo nije baš provala,ali isto ću staviti:u Primoštenu je od prekjučer do danas fešta (Primoštenske užance),pa je Općina dozvolila trgovačkim i ugostiteljskim obrtima da imaju neograničeno radno vrijeme,a ljudi iz pekare u kojoj mi mama radi baš taj dan skratili radno vrijeme.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alaska_Range= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ispričajte joj se što ste joj se smijali.
:D :D :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao m777
"Rekao sam sebi: Budalo stara!, iako nisam bio star kao danas"
Dušan Bilandžić
Pc Play forum pravila:
- Poštovati dodatna pravila pojedinih podforuma. Neki podforumi (Hardware i Oš kupit ciglu, npr.) imaju dodatna pravila koja su previše specifična da bi bila uvrštena ovdje. Svakako se upoznajte i s tim pravilima ako želite sudjelovati u raspravama na tim podforumima.
Hellhounds forum pravila!!!!111:
- Poštovati dodatna pravila pojedinih podforuma. Neki podforumi imaju dodatna pravila koja su vrlo specifična. Svakako se upoznajte i s tim pravilima ako želite sudjelovati u raspravama na tim podforumima.
Bože pomozi :pray:
hahahaha :D
pa i bolje da se ugleda na neki forum. al točno u riječ. :D
naletio na ovo nekim cudom (trazio nesto uz provale)
:rotfl: ima par koji su +18, ali su :rotfl:
http://www.dernek.ba/blog/148983/Bombar ... K_Magazina
= Citat =:
Moze li ginekolog skužiti da mastrubiram?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OMG
Što je smiješno?= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
erm...pitanje možda?
ne stvarno, to nije smijesno, neke stvari koje nisi vidjeo niti iskusio obicno su smijesne. :(
Pitanje je sasvim na mjestu, zato jer ginekolog može otkriti masturbira li cura/ žena.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Kad smo god ginekologa... Kako možeš prepoznati kratkovidnog ginekologa? Po mokrome nosu :rotfl:
sada malo igrao jednu browser igru, i posto joj treba novaca za drzanje servera stavili su nenametljive reklame (uz donacije), i ja usput gledam i vidim ovu reklamu: gay asian singles
:rotfl: :o :shock: :scared:
prije par dana u BT-u (WoW za one koji ne znaju)
http://i51.servimg.com/u/f51/11/71/19/94/kek10.jpg
:rotfl: :rotfl: Taj tip bi trebao potražit pomoć... :|
dakle... u goste je došla sestričnina frendica maja sa svojim djetetom ognjenom. naime, maja je ostala trudna, a nije u braku nit ima dečka; i sad sestrična marija drži bebača, a ima majicu 'nemam dečka ni ne treba mi'. druga sestrična kaže: "vidi marija ima dijete, a ni dečka nema, koja jadnica, isse". maja, majka djeteta, je samo posramljeno spustila glavu.
ha-ha.
spam :(
Sad na msn-u sa jednim frendom pricam nesto o jednoj igri i on me pita mogu li ja negdi pronac nekog na nekom forumu da proda svoju piratsku igru,ja kazem da je svugdje piratija zabranjena i on kaze:PA JEBEM TI PIRATIJU KO DA JE KAPETAN KUKA TO NAPRAVIA
Nije to istina sta on kaze ja sam samo trazio key kod za instal i original je igra al je key kod mi prijatelj glupi bacio i sad trazim priko interneta
morala sam:
:[ +P.$.€.''|''.0. +:[ kaže:
TO na TV je GAS GAS
:[ P.$.€.''|''.0. :[ kaže:
Gas gas
:[ P.$.€.''|''.0.:[ kaže:
udri mala
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Udri mala :P :P :P