Uz to i još jedan-dva moda dobiješ kombo poteze (više nanizanih udaraca ako dobro tajmiraš udarce).
Printable View
Uz to i još jedan-dva moda dobiješ kombo poteze (više nanizanih udaraca ako dobro tajmiraš udarce).
A stabilnost igre? Svi znamo da sve TES igre pate od očajne stabilnosti, ruše se ko pimpeki od penzića :D
Ne znam, budući da je to jako subjektivno, ali meni se nije zbog toga rušilo.
Hvala na info! Budem ga malo proučio na netu... A sad odo njonjati :P
Laku noć svima!
Always glad to help. :)
U vezi grafike, ja mislim da je mnogima sada loša iz jednostavnog razloga zato jer nema toliko napredan lighting engine kao moderne igre niti se oslanja na let-lemp-direkt-u-oči, pardon, Bloom. Ono što je grafiku Morrowinda podizalo iznad prosjeka je po meni stil koji je bio odličan (realno utemeljen, a opet tako stran da je mamio igrače željne egzotike).
I jopet ti s tim - ja skoro uvijek u raspravama pričam o vannila verzijama igara. :)
Ja sam si skinuo samo neke modove za poljepšanje knjiga, srebrnine, gemova, potiona, signova i tak! Nisam dirao temeljnu grafiku pošto sam zadovoljan njome! A ove sitnice ti opet malo osvježe igru...
ja sam danas baš puno hepi!!! zato što sam naručio morrowind sa svim ekspanzijama i to za samo 70 kn ali jebemu poštarina od sophoslaba do makarske 40 kn koje ikad vidio poštarina 40 kn ali nema veze dobit ću morrowind sa svim ekspanzijama coooooooooool. :D :D
Jebemti koj dobar deal :pray: Pa kak je to tak jeftino!?!? Kaj je igra već u soldout verziji po dučanima :shock:
i mene je začudilo. ovo je morroiwnd game of the year edition koje košta 70 kn. a oblivion game of the year edition košta 450 kn. LOL. pa kad je uopće morrowind izašao 2000 ili 1999 nisam baš sad siguran
Igra ti je iz 2002 godine, uopće nije stara igra kaj je najbolje! Evo i u CrovVortexu je cijena prava sitnica :pray:
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2 ... ition.html
Must have :pray:
preko crovortexa sam krenuo naručivati ali baš nisam shvatio one izbore plaćanja. nigdje nije pisalo gotovinsko plaćanje. ali čuo sam da je crovortex loš i da ti pošalju mail potvrde za nekoliko tjedana a da čekaš na igru na nekoliko mjeseci. a u sophoslaba dobio sam mail potvrde za morrowind za pet sekundi. LOL
molim vas da mi oprostite na double postu ali jednostavno od uzbuđenja jedva čekam da zaigram i onu ekspanziju bloodmoon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Crovortex ti je cca 5 minuta autom od mene, a hvala bogu više čak nisam niti "mladi vozač" tak bum se dočepal igre ko bubreg kamenca :pray:
Eto vidite, to mene čudi...The Elder Scrolls III Game Of The Year edition sa svim expanzijama dođe ljudi moji samo 70kn!!!
70kn za nešto neopisivo, genijalno, pravo savršenstvo rpg-a...a Diablo 2 se još nigdje ne prodaje u takvom paketu...Ja sam u Crovortexa primjetio da Diablo 2 sa LoD-om dođe 240kn! (bez poštarine).
A nemožemo reći da je Diablo 2 bolji rpg od TES III, premda ima multiplayer (:pray: )...
Sad mi molim preporučite neki dućan preko kojeg mpgu kupiti Diablo 2 + LoD, a da taj dućan nije loš, te da ne moram čekati godinu dana da mi dođe igra.
Ofkors, govorimo o originalu.
Eh, što se Morrowind tako loše prodaje da su mu srezali cijenu? :P
Inače, drago mi je da se prave igre mogu ovako povoljno sada nabaviti.
nažalost ne i Diablo 2... :cry:
inače, gledam u CroVortexu igre do 70 kn, nebiste povjerovali koji se naslovi mogu naći tamo...otiđite i provjerite!
Izdvajam:
Alien vs Predator Gold
Mafia: The City of Lost Heaven
Grand Theft Auto 3
Hitman 2: Silent Assassin
XIII
Trackmania Sunrise
Metal Gear Solid 2: Substance
Far Cry
The Elder Scrolls III: Morrowind Game Of The Year Edition + Tribunal + Bloodmoon
Neverwinter Nights
Heroes Of Might And Magic III
Deus Ex
Prevelinčastveno...
Kak mogu u Morrowindu podesiti rezoluciju na 1280x1024?SUpravo sam isprobao onaj MGE ali mi nije nekaj posebno! Igra dosta štuca sa time, a jedino kaj mi se čini da su bolje teksture kamenja i drveča!?
I jel postoji mogučnost naštimavanja AntiAliasinga u Morrowindu?
Morrowind GOTY već dvije godine košta 70kn u Crovortexu,zajedno sa još brdom super igara.
E jebiga, nadao sam se da mogu izbjeć MGE i MFO :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
morrowind je 20 puta bolji od Obliviona zato jer je oblivion napravljen za 8-godišnjake. :pray: to morrowind
Argument i po nema sta :)
U ovih proteklih 2-3 dana otkako sam se vratio Morrowindu, unatoč svim problemima koje sam imao sa stabilnošću igre, sjetio sam se koliko je Morrowind superiorniji Oblivionu u gotovo svakom segmentu!
Nakon atmosfere iz Morrowinda, jednostavno ti postane odbojna atmosfera u Oblivionu... Nešto nevjerojatno i neopisivo! Jedino u čemu Oblivion owna Morrowind su dinamična borba i napredna grafička tehnologija, ali u svemu ostalome debelo kaska za Morrowindom!
izgubio sam cd od morriwinda pomagajte!!!inace oblivion sucks,morrowind rules
koje ces tesko dobit jer nemaju na lageru vec preko 3 mjeseca...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
sta, da trazimo s tobom? :D= Citat =:
Izvorno postao vkgamer16
Meni je lično bolji Oblivion. Oblivion sam igrao prije možda 3 mjeseca, a Morrowind trenutno igram. Više mi se sviđa onaj medieval look Obliviona nego fantasy štih Morrowinda. I Morrowind je za 5 ali je Oblivion za 5+
Morrowind ima sve, od medieval fantasyja do čudnih gljivastih gradova... Oblivion je okljaštren samo na medieval fantasy look, što je njesra po meni.
morrowind ima sve ukomponirano :wink:
Odlično napredujem u Morrowindu :pray: Isprva je bio pakao igrati sa mojim Arcane Assassinom ali sada owna sve redom :pray:
Ono, iskreno, ako je max ocjena 100, Morrowindu bi dao 96, a Oblivionu 62! Nevjerojatno koliko je Morrowind bolji :cry:
Prvi put kad sam odigrao Oblivion, znao sam da mi je Morrowind bolji, ali sada kad sam se vratio Morrowindu, postao mi je bolji na treču :D
Another convert.... excelleeeeent. :D