srednje jaki...= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Printable View
srednje jaki...= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
daj gledao sam malo gameplay, Garand nema nikakvog fakin recoila. opet.
I vidio sam da se Carbine unlocka na zadnjem levelu, mislim koji k?
ni pistolji nemaju recoila. Ako ne stave foldable stock a napisu M1A1 Carbine onda ih stvarno treba razapet. Svaki put kad se sjetim nebalansiranosti oruzja uvijek po***dim, izgleda da se nikako ne mogu pomirit da je CoD postao cistokrfna arkada :)
gle krone , ovu igru radi treyfuckingyard , nemožeš ni više ocekivati
Igrao sam SP nekih tri sata.Cod5 je fenomenalan,barem meni.Izgleda prekrasno,zbilja prekrasno,grafika je lijepsa nego u crysisu.Gameplay je brz i zabavan.Zvukovi oružja mi uopce ne smetaju.U ovom trenutku mi je cak bolja petica od četvorke.
takodjer!
igra je PERFEKTNA, beta je mala beba naspram ovog (dobro, igro sam samo sp zasad :D )!
igra je zestoka, radnja se brzo odvija, stalno neka akcija, stalno iskacu ovi kosooki :D
jucer sam do 3 ujutro igro, nisam mogo prestat, ako ovak bude do kraja, najbolji cod SP...
Igra je ok al zbog ovog drugog developera ne osjecam "ono nesto"...vise mi se svidja cod2, barem sto se tice WWII...al ni ovo nije lose; neznam, neki blesavi filing imam kad je igram, sta ja znam. Inace je sve ok poslozeno, takorec filmski!
ljudi sad mi nije jasno jeli došo cod5 ili još nije ?
zavisi
Zavrsio sam maloprije,igra je odlična,ali sam razočaran duljinom,mislio sam da mozes bit i Japanac u igri,a nemozes.Ono što me iznenadilo je fizika,koja je inace u codu grozna,ali je u petici prilično dobra.I da,akko da otkljucam zombie mod?
di si vido high budget shooter s axisima u singleplayeru ?
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
svima?
Jer mislim koga da pucam ako ih nema?
(bolje oblikuj rečenice)
nemoj mi ti drzati skole nodakime, molim te.
znas dobro da je to bio odgovor na konstantinov post.
iz nekih "cudnih" razloga axisi nisu dostupni kao playabilna strana u singlplejerima vecine ww2 igara.
izuzmimo one skirmish modove za biu.
Igrao sam sad malo multiplayer.Mape su fenomenalne,ali ogromne,detaljne i vidim vec da bude jako puno kempera.Ne isplati se igrat ako ima malo igraca na serveru.
Eh da. Pretvorit ce ga u batlfild :(
nije točno za red dot,ta crvena točka je produkt LED diode...u novim verzijama laserske diode..već prije WW2 je bila otkrivena ali nije mogla poradi tehničkih problema u masovnu proizvodnju sve je bilo više eksperimentalno,tek od 1962 su se ostvarili uvjeti za komercijalu...red dot patent je odobren tek 1972.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
da, ali se red dot u igri ne zove red dot nego je aperature sight.
da GODSKILLERU :yuck:
:D
Vidim da neki igraju cod 5...Zanima me gdje ga ja sad mogu narucit...Jel uopce on izasao ili vi to igrate beta???Malo san zbunjen u svemu ovome :|
Ma ne zanima mene to nego odkud vama igra jer kazu:
Release:
November 11th for US
November 14th for Europe
A ja je trenutno skidam pa mi je malo sve cudno
zar vec ima na steamu da se skine?
skinio cjelu ima oko 7 GB ali jebeno nekontam kako nisu uspijeli rijesiti taj debilni bug sa zvucnim karticama, jbte igra mi se rusi svako malo iskoci plavi ekran smrt, instaliro nove drivere kako pise u readme i opet isto, citam okolo po netu gotovo svi imaju nekih problema sa zvukom, kakva debilana, totalno narusi ukupni dojam igre kad ti svako malo izbaci eror sa zvukom... :twisted:
je pa kak pa... se razme...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ja ovu igru zaobilazim jer je debilna, al ko voli nek izvoli... ja not...
http://store.steampowered.com/publisher/Activision/
ja ga ne vidim tamo
*cough*
warez
*cough*
ne prelazim niti na isprobavanje cod5 dok ne dodem na rank 55
edit: a i uskoro ce 6
Kada dolazi 6 i u kojem ce okruzenju bit ili ako se neznam,u kojem okruzenju pretpostavljate da ce bit?
iw je, koga hebe gdje ce bit, oni bi to trebali kvalitetno napravit= Citat =:
Izvorno postao Constantine
tocno tak... al nadam se da bude dostojan nasljednjik cod4... jer ak se opet vrate u proslos, habat cu im sve po spisku... a i ako odu previse u buducnost...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Nek se u sestici radnja događa u Vijetnamu...
Ne sviđa mi se MP.Prije svega zato što sam grozan u njemu,jednostavno ne volim ta ww2 oružja i okruženje.Zatim,mape su prevelike i prepogodne za kempanje.S&D mi je blesavo igrat.Mislim da ću preskočit ovaj cod i cekat cod6.
Taman jučer probala igru. Me likes. :D Najviše zapravo jer je to ipak CoD, pa zanemarujem činjenicu da je tema drugog svjetskog rata već previše puta prežvakana. Al sviđa mi se, u svakom slučaju.
Nisam igro ga igro (SP i full game bez bugova) ali mislim da cu ti i dalje pravit drustvo na serverima.= Citat =:
Izvorno postao Constantine