To sam se rundu zajebavo prije sam bio scout.
Printable View
To sam se rundu zajebavo prije sam bio scout.
Skinulo mi se, oće ko igrat.
Igra se stalno
Uvedi me u scenu 8)
Nađi dobre servere, fajvoritaj ih i posjećuj redovito. Pub4Life.
Hampshire heavies, lethal-zone.eu - obično je na ovim serverima viši skill (za pubove) i bolje su runde. Na valve servere ideš ak želiš s njubovima igrat, a ko kugu izbjegavaj/blacklistaj nightteam/lotusclan/saigns servere jer su nešto najgore ikad.
Želim s njubovima igrat, kolju me svi.
Onda odi na valve igrat. Ima ih gro samo poredaš po abecedi u server browseru i vidjet ćeš. Koji ti je steam? Dodat ću te pa ćemo igrat
Ma znam, ima ludi broj servera, i obično nemaju neke gluposti za skidat, to mi je super.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197990352675
Treba znati špijunirati, Soniče. :eyebrows:
Pubovi su dobri jer imaš prilike ubiti nekoga, ali računaj da isti takvi mogu biti i u tvom timu što vodi do žešćeg retardluka tipa 5 Spyova u timu.
Nije te uspio backstabbat, jel? :)
Budem ja to ispravo jednom.
Al upravo to sta se desilo kad sam se ja ubacio. Al zato sam sa svojim pyro skillom pokrenuo napad, steta sto sam na polovici morao otic afk.
Also, upoznao sam sonika sa Degrootom.
Ja sam imao medica koji je izgleda bio AFK i trčao u u neprijatelje sa samostrelom kad nije bio. Jedino što me općenito iritira u TF2, zapravo u svim class-based FPS igrama, je to što ljudi ne žele promijeniti klasu ovisno o situaciji. Ono, ne možeš imati 5 spyova, a niti jednog soldiera.
I da, Sonic je sigurno mislio sad će mene jadnog medica srediti kao od šale. :)
Uglavnom bi uvjek trebala biti 1/3 igraca u timu koji ce mijenjati klase ovisno o stanju, dok bi ostatak trebao biti s onime u cemu su najbolji. Naravno, ne radit to zdravo za gotovo.
Ali hej, igrali smo na poljskom serveru. Sta si ocekivao?
Sigurno si ga healao prije nego sto si ga zatukao sa Hipokratovom bistom. :)
Haha, ajde napokon da negdje ima i medica. Ne možeš vjerovati da tim misli da će pobijediti sa osamdeset sniperista :/
Ja se svičam između scouta, injžinera i špije jer su mi to 3 klase u kojima nisam jako užasan, i zabavne su mi.
Epic duel... sjebala me pregrada. :)
Nije loš dotur u borbi, pogotovo jer toliko likova hoda u ravnoj liniji pa ih owna nailgun.
Nabiću malo vremena s njim.
Do malo prije igrao s Arbyem, Sonikom i Xerom, t'was fun. Sad mi se nes poceo crashati pa sam prestao, ova tri jos igraju.
Po meni, koth_Harvest (ona prva kad smo se svi joinali na server gdje je Arbiter vec igrao :) ) je bila najzanimljivija, a i dosta je trajala, 3 runde, i to ne kratke.
Finalni rezultat
Arby je vecinu vremena bio medik, steta sto mu ostatak tima nije bio dovoljno dobar oko obrane/napada.
Winger prerula. Mislim da sam u minuti uspio ubit jedno njih 4-5. :)
Syringe Gun ti puca u luku. Just saying.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@croat1gamer:
Da, dobro je bilo premda mi score nije bio baš nešto dobar. :)
Onaj ruski pyro mi je popio mozak na slamku. Bar je bilo fishkillova.
Odjednom se skupili baš kad nisam bio doma :( Niš valjda ćete opet koji put
koth_harvest je dobra mapa, a i ne treba novim igračima dugo da ju nauče. Ima neki 24/7 harvest server kojeg znam pohoditi tu i tamo
Budemo valjda samo je problem što je opet počela škola za lokalne maloljetnike. :)
To samo za ove primorske gejeve.
Kakva škola, još tjedan dana.
Što ja znam više. :)
Vidim da ste igrali danas. Battle report kad završite da znam koga se moram najviše bojati.
Svi smo pro nema nitko šanse protiv nas.
Ja se učim infiltrirati pa sam par puta lijepo skorao u capture the kufer.
I divni sam altruist jer switcham na medica kad niko neće.
UglavnomSinžinjerija saka. Ili samo ja ragequitam kad mi spy unisti S3 Turret + Dispenser + Teleporter.
Malo dueliranja s xerom. Scout v Pyro
Al teammatesi su nam danas bili nesto posebno DERP orijentirani.
A ti ideš duelirat s pyrom :( Pobjegnem sa pet healtha od tri sentrya i heavya i ti me opališ sa 2 damagea i afterburn me ubije.