ovo mi najbolje The Clash
i da nastavimo u istom tonu, nemojte slušat kretene na youtubetu, pjesma je zakon.jedna od dražih Bad Religion stvari
Printable View
ovo mi najbolje The Clash
i da nastavimo u istom tonu, nemojte slušat kretene na youtubetu, pjesma je zakon.jedna od dražih Bad Religion stvari
evo još jedna koja ugođajem paše uz prethodne dvije(makar ju svi znaju napamet)
brrrrrrrrrrrrrrrrr clash, bad religion i pasi. stravičan combo. :D
malo se prisjećam tiniđerskih dana sreće blagostanja slušajući against me. :(
:sigh:
tinejđerski dani! :)
ot:
nije baš pank...ali zabava :D
Rancid dok su još bili čru
Bass solo :pray:
Definitivno najjača stvar sa albuma "Frakturko", Matija i dečki su dokazali da mogu pravi đumbus napravit samo kad im se oprema da :D
Najbolje mi je kako je Budha naucija svirat dok je u Beetantone-u
meni ta fraktura saka zbog pjevaca, al da su sazrli, jesu, no svejedno su govno.
jebeni krastić
e skitkide daj mi midweast emo sranja.
evo!
christie front drive
jejune
texas is the reason
boys life
cap'n jazz
knapsack
mineral
ima još ak treba lol
Hvala
Nema na čemu
Novi album Pasa na novom sajtu Pasa
skida se, bas danas na radiju slusao prekrasan svijet, mirisi na dobro:)
Aj ca na radiju se pustalo. Naucija san ove sve novije da budu duplo brze jer ih tako live izvode, ali naviknit cu se i ovako :wink:
Baš fora, nisam znal da im Abbath gostuje na novom EPu.
A izdali su i novi album. skitkid, kakav je ? :D
Ovo zvuči dosta drugačije od svega što su dosad radili, trebalo bi cijeli album poslušat i prosudit.
nisam se usudio ništa poslušat nakon ovog spota lol al baš sam neki dan pričao s frendom da bi se trebalo zavrtit bar jednom. :D
ok je album.
Novi pasi rulaju!
dobar je album, ispocetka mi nije sjedao taj "filter" na dodinom glasu, neki kurac mi je tu bilo krivo, al sad mi je gg bas. moram ih uhvatit na neki koncert, nikad nisam bio na pasima.
Jel da? I meni je nesto cudno bilo s njegovim glasom, ka da mu je prije bija nekako visi, slobodniji. Ali sad san se navika i album je vrh
a ono, diy produkcija, naravno da ce nekaj sjebat hahah:D
al ono stvarno, na prvo slusanje nisam mislio da slusam pase uopce.
ja i dalje imam taj dojam. na trenutke mi se dopadne, al sve skupa mi je nekak čudno, čak bi reko da mi preozbiljno zvuče.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
da, ruku na srce malo su zabrijali sa politickim temama i slicnim sranjima. mislim, jebiga, takvo je opce stanje u drzavi pa ih nije za krivit, al ne znam iskreno kak ce to proc na sceni.
čim se PASI spomenu, odma mi se jebo te bog ili lojalan zavrte u glavi i slične stvari kod kojih sam znao krepavat od smijeha kad sam ih čuo po prvi put. Ovo sve i dalje nije loše, al nije to to.
i debeo :D
Ne znan, meni je album sta ga vise slusam odlican. Kada umrem i slobodan mi brutalno rulaju